Voluntarii au fost premiați la Arad

De Valentin Goran
Reactualizat la:
1Comentariu
Voluntarii au fost premiați la Arad
Cele mai active asociații, ONG – uri, școli, firme și instituții publice din județul Arad și care au fost implicate în acțiuni de voluntariat au fost invitate la Gala Voluntariatului, care a avut loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

La concurs s-au înscris 32 de asociații, iar recompensarea activității lor a fost realizată pe șapte secțiuni în funcție de domeniile în care acestea și-au desfășurat activitatea, precum cultură, sport – turism, mediu – ecologie, social, antreprenoriat, sănătate și educație. Un premiu special i-a fost oferit şi lui Zsolt Torok, care pe lângă realizările sale ca alpinist, un motiv de mândrie pentru Arad, a arătat o preocupare activă pentru comunitate, susţinând în calitate de speaker motivaţional diverse evenimente şi educative adresate tinerilor arădeni.

Au fost premiați

În domeniul Educație au fost premiate asociațiile: Centrul de Excelență, City Guide, Educațio, Eiva, Mariș, Pro Arad, Zury și Organizația Tinerilor cu Inițiativă – Filiala Arad. La secţiunea Social au fost premiate: ASPIS, Dezinvolt, Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Arad, Integra, Ofensiva Tinerilor, Rotaract Cetate Arad, Sirinia. La secţiunea Sport – turism premianţii au fost: Asociaţia Clubul Sportiv Experienţă Multisport, Asociaţia Domâ Art Style, Asociația Mobilizează-te şi Condor Club Arad. În cadrul secţiunii Sănătate au fost premiați: Activ pentru Comunitate, Asociația pentru Protecția Mediului, Turism și educație – APMTE, Asociația „Pompierul” Arad, MultiCultural Foundation, Crucea Roșie- Filiala Arad. Pentru secţiunea Cultură au primit premii: Asociaţia Română pentru Cultivarea Limbii Franceză- AMIFRAN, Turism Alternativ şi Organizaţia Tineretului Maghiar din Arad. La secţiunea Mediu au fost premiați: Tineret Fiscut, Efect Verde şi Terra Nobilis. La secţiunea Antreprenoriat au primit plachete și diplome: AIESEC Arad şi Mişcarea Arădeană.

Acțiunea a fost organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, în parteneriat cu Organizația Tinerilor cu Inițiativă – Filiala Arad.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor