aradon.ro Web analyticsCând ai nevoie și dorești toate serviciile funerare într-un loc apelezi la Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad

Când ai nevoie și dorești toate serviciile funerare într-un loc apelezi la Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad

Sunt numeroase aspecte care trebuie luate în considerare din momentul în care o persoană dragă trece la cele veșnice și până la slujba de înmormântare. De aceea Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad, prin intermediul personalului lor specializat și al colaboratorilor, vine în ajutorul dumneavoastră prin efectuarea pașilor premergători slujbei de înmormântare, și nu numai. 
Sunt numeroase aspecte care trebuie luate în considerare din momentul în care o persoană dragă trece la cele veșnice și până la slujba de înmormântare. De aceea Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad, prin intermediul personalului lor specializat și al colaboratorilor, vine în ajutorul dumneavoastră prin efectuarea pașilor premergători slujbei de înmormântare, și nu numai. 
Experiența firmei în domeniul serviciilor funerare se reflectă în calitatea serviciilor pe care le oferă. Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad pune la dispoziție servicii și produse în întreaga țară, oferă consiliere cu privire la produsele și serviciile funerare necesare fiecărui caz în parte, procedurile civile aplicabile în asemenea situații, tradițiile și obiceiurile funerare.
Pentru ca în acele puține momente rămase alături de persoana dragă trecută la cele veșnice să vă puteți lua rămas bun în liniște, vă recomandăm să optați pentru planificarea în avans a detaliilor privind organizarea tuturor celor necesare.
Mai jos sunt descrise serviciile funerare necesare în cazul unui deces pe care le pune la dispozitie, Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad.
Primul pas care trebuie efectuat în cazul decesului unei persoane este constatarea decesului acesteia de către un medic, care ulterior va elibera certificatul medical constatator al decesului (CMCD). În cazul în care aveți nevoie, Silentium Aeternum vă pune în legătură cu cabinetul medical cu care colaborează.
Toaletare. În cadrul serviciului de toaletare, personalul specializat efectuează operațiunile de spălat, igienizat, cosmetizat, bărbierit, îmbrăcat, așezarea persoanei decedate în sicriu. Toate aceste operațiuni se efectuează cu produse speciale, de înaltă calitate, oferite de partenerii ca: Ceabis Italia.
Îmbălsămarea este procedeul medical care ajută la conservarea trupului neînsuflețit și la evitarea descompunerii acestuia. Prin intermediul personalului specializat, dar și al colaboratorilor, Centrul Funerar Silentium Aeternum vă pune la dispoziție două tipuri de îmbălsămare: îmbălsămarea tradițională și îmbălsămarea profesională.
Închiriere capac frigorific de ultimă generație, necesar pentru păstrarea trupului neînsuflețit la temperaturi scăzute, fiind o alternativă pentru privegherea persoanei dragi în condiții optime de igienă. Se poate închiria atât la domiciliu, cât și la capelă, iar transportul acestuia este gratuit pentru înmormântările organizate cu compania Silentium Aeternum.
Catafalc. Pentru privegherea persoanei dragi care a trecut la cele veșnice, vă pune la dispoziție, în mod gratuit, un set de catafalc alcătuit din: suport pentru susținerea sicriului, două lumini, o cruce și un suport pentru candelă.
Programare înmormântării. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, au creat în cadrul serviciilor funerare și programarea înmormântării la biserică și cimitir. Astfel nu veți mai fi nevoiți să irosiți timp în vederea rezervării datei și orei înmormântării.
Acte necesare declarării decesului. Despărțirea de o persoană înseamnă multă durere sufletească, dar și multă birocrație pentru obținerea actelor necesare declarării decesului, și nu numai. Certificatul de deces se obține, în baza actelor mai jos menționate, de la Primăria pe raza căreia a survenit decesul.
Incinerarea umană. Silentium Aeternum, vă ajută cu incinerare defunct, oferindu-vă pachete de incinerare cu toate serviciile conexe.
Ajutorul de înmormântare este acordat în cazul persoanelor decedate, care au fost pensionare, sau unui membru din familie, care a avut în întreținere, până la data decesului, pe titularul pensionar. Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad vă pune la dispoziție serviciul de obținere al ajutorului de înmormântare și totodată sprijin financiar până la încasarea acestuia.
Transport funerar. Vă pune la dispoziție mașini funerare omologate și autorizate, cu sistem de climatizare, pentru transport funerar intern, internațional, dar și pentru efectuarea cortegiilor și a altor transporturi funerare.
Manipularea sicriului. Prin serviciul de manipulare a sicriului Silentium Aeternum vă pune la dispoziție efectuarea transportului și deplasarea acestuia de la domiciliu la mașina de transport funerar, de la mașină la capelă sau la biserică, transportul sicriului de la mașină în cimitir și până la locul de veci. Manipularea sicriului se face de o echipă alcătuită din 2-6 oameni, în funcție de solicitarea dumneavoastră.
Locuri de veci. În cadrul serviciilor funerare se regăsește și serviciul pentru găsirea unui loc de veci. Așadar, la solicitarea dumneavoastră, vă poate facilita achiziționarea unui loc de veci pentru persoana decedată într-unul din cimitirele locale.
Amenajarea locului de veci. Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad, pentru că oferă servicii funerare complete, vine în ajutorul dumneavoastră și cu amenajarea locului de veci. În cazul în care solicitați, personalul pregătește groapa pentru înmormântare.
Aranjamente florale / Coroane. Exprimați-vă regretul și dragostea cu ajutorul florilor! Tot ei vă pun la dispoziție orice fel de aranjamente florale pentru înmormântări: jerbe, coroane naturale și artificiale, buchete de flori, aranjament floral pentru sicriu, etc. Pentru înmormântările efectuate cu Silentium Aeternum livrarea aranjamentelor este gratuită.
Lumânări, Prosoape, Batiste, Panglici. Vă pun la dispoziție și o gamă largă de accesorii funerare necesare pentru înmormântare. La cererea dumneavoastră, toate aceste pot fi ambalate în funcție de preferințe (lumânare mare înfășurată cu prosop și legată cu panglică, lumnare mică înfășurată cu batistă și legată cu panglică, batistă legată cu panglică neagră, prosop legat cu panglică neagră, etc.).
Cozonaci, Colaci, Produse de patiserie. Silentium Aeternum prin parteneriatele dezvoltate vă pot oferi o varietate de produse de panificație și patiserie: colăcei, colaci medii, cornuri, colaci (pentru preot), cozonaci cu mac și cu nucă, sărățele, saleuri, etc. Livrarea produselor este gratuită, pentru înmormântările organizate cu Silentium.
Pomană. Pentru organizarea pomenilor, colaborează cu diferite restaurante și firme de catering din municipiu, dar și din județ. În cazul în care optați pentru serviciul de catering, transportul este gratuit în tot județul Arad.
Fanfară funebră servicii foto-video. În cadrul serviciilor funerare, puteți opta pentru înmormântări pe muzică de fanfară. De asemenea, puteți opta și pentru pachetul foto-video efectuat de o echipă specializată pe astfel de servicii. Pentru a obține o ofertă specifică nevoilor și cerințelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați!
Centrul Funerar Silentium Aeternum Arad
str. Pădurii, nr. 161, vizavi de Cimitirul Pomenirea
Contact: 004 0740 024 359

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  tombola lunii

  Local

  Cea mai mare diferență de note după contestații, în Bihor: Un elev a luat 2,80, iar după recorectare a primit 8,70
  Cea mai mare diferență de notă după contestații se înregistrează în Bihor.

  Local

  Șantier în grafic, în zona Mărului

  Local

  Deputatul Sergiu Bîlcea: „Trebuie să demarăm noile proiecte”
  Parlamentarul liberal, Sergiu Bîlcea, a subliniat nevoia de a demara cât mai rapid proiectele asumate în 2020 de echipa PNL Arad.

  Local

  Curatorul de inimi: dr. Zoltan Galajda
  ARAD. N-ai cum să nu rămâi impresionat de acest om. Un profesionist desăvârșit, cu un CV impresionant, un medic de chirurgie cardiovasculară recunoscut la nivel național și european. Un om modest, cult, un prieten adevărat, „pe viață”, cum îl descriu apropiații. I-am adresat câteva întrebări, la care ne-a răspuns sincer și deschis, așa cum este el, omul şi doctorul Zoltan Galajda...

  Local

  A încercat să iasă din țară cu un VW căutat de autoritățile din Germania
  Un cetățean român în vârstă de 43 de ani s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, la volanul unui autoturism marca VW Tiguan, în valoare de 16. 800 de euro, pe sensul de ieșire din țară, iar în urma controlului polițiștii de frontieră au descoperit că mașina figura ca bun căutat pentru confiscare, fiind introdusă o alertă în acest sens de către autoritățile din Germania.

  UT Arad

  UTA 2011 a pus mâna pe trofeu!
  HAŢEG. În formula: Caleb Ardeu, Dominik Kosara, Cristian Rugea, Alexandru Bulzan, Octavian Tomoioagă, Andrei Catană, Darius Aparachive, Luca Dinu, Luca Radu, Ianis Fîc, Patrick Urs, Răzvan Moise, Denis Vonea, Rareş Iordache, Ioas Ardeu şi Lucas Lela, grupa 2011 de la UTA a reuşit o performanţă deosebită.

  Local

  Canicula închide drumurile județene pentru camioane
  Vehiculele de mare tonaj vor avea restricții de circulație pe drumurile județene din Arad, atâta timp cât în vigoare vor fi coduri portocalii sau roșii de caniculă. 1

  Local

  Eusebiu Pistru: se modifică ordonanța pe decarbonificare
  ARAD. PSD a anunțat, prin senatorul Eusebiu Pistru, că intervine în OUG privind decarbonificarea. „Nicio unitate de producție de energie nu va fi închisă până când nu se pun în funcțiune unități de producție echivalente”, este mesajul pe care l-a transmis parlamentarul arădean.

  Local

  Doi tineri aflați pe un moped, răniți într-un accident la Șepreuș
  Un tânăr de 19 ani și un altul de 22 de ani au fost răniți după ce mopedul pe care se aflau a intrat în coliziune cu un autoturism, în noaptea de miercuri spre joi, în comuna Șepreuș. Cel care conducea mopedul – tânărul de 19 ani - nu avea permis. Mai mult de atât, mopedul nu avea montată plăcuța de înmatriculare. În acest caz a fost întocmit un dosar penal.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.