aradon.ro Web analyticsComunicat de presă

Comunicat de presă

Reactualizat la:
Anunț finalizare proiect “Dezvoltarea firmei SC LEXUS PUBLICITATE SRL prin achiziția de noi echipamente”
Anunț finalizare proiect “Dezvoltarea firmei SC LEXUS PUBLICITATE SRL prin achiziția de noi echipamente”
 • Titlul proiectului: Dezvoltarea firmei SC LEXUS PUBLICITATE SRL prin achiziția de noi echipamente

 • Numele beneficiarului: SC LEXUS PUBLICITATE SRL

 • Numele programului: REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020

 • Numele Autorității de Management: Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

 • Numele Organismului Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest

 • Codul MySMIS: 133356

 • Obiectivul general al proiectului: Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitații firmei SC LEXUS PUBLICITATE SRL, ca urmare a introducerii de noi tehnologii moderne în procesele de lucru a societații, prin achiziționarea de echipamente si utilaje tehnologice specializate.

 • Valoarea totală a proiectului: 854.863,78 RON

 • Finanțarea nerambursabilă: 644.821,90 RON

 • Valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR: 548.098,62 RON

Proiectul “Dezvoltarea firmei SC LEXUS PUBLICITATE SRL prin achiziția de noi echipamente”, cod MySMIS 133356, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, program implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrație în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Vest, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Vest.

Obiectivele specifice ale proiectului:

 • Introducerea de 2 produse noi ca urmare a inovării şi diversificării proceselor în cadrul firmei prin achiziționarea: Imprimanta UV, Imprimanta Tricouri, Marcator Laser, Imprimanta cu taiere pe contur. Și Dezvoltarea resurselor umane ale microîntreprinderii prin angajarea unei persoane dintr-o categorie defavorizată și păstrarea locurilor de muncă existente și a celor nou create pe toată perioada de durabilitate a proiectului

 • Cresterea eficienței energetice prin achiziționarea de instalații care folosesc surse de energie regenerabile

 • Îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător prin asigurarea creșterii gradului de recuperare și reciclare a deșeurilor, realizată printr-o colaborare cu un furnizor de colectare selectivă a deșeurilor în perioada de implementare al proiectului, și în perioada de durabilitate al proiectului.

Rezultatele proiectului sunt:

 • 2 produse noi introduse ca urmare a inovării şi diversificării proceselor în cadrul firmei prin achiziționarea: Imprimanta UV, Imprimanta Tricouri, Marcator Laser, Imprimanta cu taiere pe contur. Un loc de muncă nou creat.

 • Eficiență energetică crescută ca urmare a optimizării funcționării instalațiilor şi utilizării instalaţiilor care folosesc surse de energie regenerabile

 • Îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător prin asigurarea creșterii gradului de recuperare și reciclare a deșeurilor, realizată printr-o colaborare cu un furnizor de colectare selectivă a deșeurilor.

Impactul investiției la nivelul localității

În total prin acest proiect s-au creat un loc de muncă pentru o persoană dintr-o categorie defavorizată. Prin această angajare, LEXUS PUBLICITATE SRL a contribuit la reducerea ratei de șomaj din cadrul comunității locale.

Data semnării contractului de finanțare: 18.09.2020

Data începerii și data finalizării: 31.05.2021

 

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Ioșca P.Sedistu says:

  Filimon, omu’ lu’ Falcă! Cum să nu primească…?

 2. UT Arad

  Abonamentele la UTA se vând ca „pâinea caldă”
  ARAD. Clubul UTA a demarat campania de reînnoire a abonamentelor. Timp de zece zile, cei care și-au plătit locul pe stadionul „Francisc Neuman” pentru întreg sezonul 2020-2021, au șansa să și-l păstreze şi să beneficieze de o reducere.

  Local

  Doar 72% dintre absolvenții arădeni de liceu s-au înscris la Bacalaureat
  Doar 72% din totalul absolvenților claselor a XII-a și a XIII-a din județul Arad s-au înscris la examenul de Bacalaureat.

  Local

  Comuna Conop are propriul steag
  CONOP. Comuna Conop din judeţul Arad are un steag oficial, începând de miercuri, 16 iunie.

  Local

  Tiriştii vor bloca vineri Aradul
  Pe surse, am aflat că vineri va avea loc un protest al transportatorilor care vor circula cu 5 km/h pe centura Aradului.

  Local

  Bărbat muşcat de viperă, în judeţul Arad
  Incidentul a avut loc miercuri după masă, în localitatea Juliţa. Victima a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean. 12

  Local

  Gruparea Loliș așteaptă sentința Tribunalului Arad
  Gruparea, formată din 11 persoane, a furat seiful din incinta unei case de schimb valutar din Chișineu-Criș și a mai sustras 70.000 de euro din două locuințe din satul Hălmăgel.

  România

  VIDEO. Bătaie între fete la o școală din județul Timiș. Elevă trântită pe jos și lovită cu picioarele
  Un nou caz de agresiune la o școală din Timiș, după cel grav de bullying de la un liceu din Timișoara. O elevă de la Școala Gimnazială 2 din Sânnicolau Mare este trasă de păr, trântită pe jos și lovită cu pumnii și picioarele de colege, în prezența mai multor adolescente. 1

  Local

  Reţeaua şcolară, din nou în CLM
  De data aceasta, printr-o plângere a profesorilor de la „A. Vlaicu” şi „H. Coandă” care solicită revocarea fuziunii aprobate de aleşi în aprilie.

  Local

  Un documentar și o dramă, pe marele ecran de la Arta
  Filemele „Păr” şi „Babyteeth” vor fi proiectate vineri, respectiv sâmbătă, de la ora 21.45.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.