Preț de producător. Un amănunt extrem de important pentru cei care cumpără produsele Lucas. Carnea de porc și de vită, precum și mezelurile, sunt procesate la Pecica în cel mai nou și modern abator din județ, în condiții de maximă igienă, cu dedicare pentru consumator, din animale crescute în ferma proprie. Cererea tot mai mare din partea celor care au gustat produsele i-a determinat pe cei de la Lucas să înceapă o distribuție în mai multe zone ale județului.
“Cei care au cumpărat de la noi revin cu siguranță. Pentru mulți, însă, un drum până la Pecica nu le este tot timpul la îndemână și ne-au întrebat dacă nu putem desface produsele noastre și în alte zone. Acest fapt ne-a măgulit și ne-a dat imboldul de a începe extinderea în județ, iar primul magazin în care am intrat a fost ACA din Vladimirescu, Via Carmina. Vă mărturisesc că nu m-am așteptat la un asemenea succes din prima”, ne spune Marian Lucaș, fondatorul brandului Lucas.
Fie că vorbim de produsele din carne, de porc sau de vită, sau de mezeluri, calitatea este aceeași, iar prețul la raft în magazinele ACA este similar cu cel de la poarta abatorului. Extinderea colaborării dintre cele două branduri de succes a fost primită cu bucurie, dar este doar începutul. Produsele Lucas sunt prezente în acest moment în rețeaua ACA în magazinele din: Vladimirescu Via Carmina și Vladimirescu Moară, Horia, Cicir, Mândruloc și Macea.

„Am început colaborarea cu proiectul pilot din Via Carmina, iar acest proiect ne-a dovedit ambelor părți eficiența acestei colaborări. După o lună și jumătate, văzând satisfacția clienților, precum și profesionalismul celor de la Lucas, ne-am hotărât să facem pasul următor și să extindem colaborarea și la magazinele din Horia, Cicir, Mândruloc, Macea, precum și la Vladimirescu Moară. Vă spun sincer, că planul nostru este ca până la finalul lunii noiembrie să oferim produse Lucas în cel puțin 13 magazine din rețeaua noastră”, ne-a declarat Marius Gorgan, președintele grupului ACA.
Inaugurarea fiecărui nou punct de desfacere a fost gândită să vină în întâmpinarea clientului, să-i convingă și pe cei care nu cunosc produsele de calitatea și prețul oferit de Lucas. În fața fiecărui magazin au fost pregătite zeci de kilograme de mici, cremwurști, cărnăciori și carne de vită. Nu orice carne de vită, carne de Angus, maturată minim 20 de zile. Aproape toți cei care gustau deliciile de pe grătar intrau apoi în magazin pentru a achiziționa și pentru acasă.
„În mod clar, nu ne vom opri aici. Investim permanent în mărirea capacității de producție și păstrarea nivelului de calitate. De oriunde veți cumpăra produsele Lucas, vor fi la fel, vor avea același gust, iar în cadrul rețelei ACA vor fi vândute la preț de producător, adică va fi exact ca și cum le-ați lua de la Pecica. În decembrie vom fi prezenți în 13 magazine, iar anul viitor dorim să putem oferi produsele noastre pe raza întregului județ. Știu, este un plan ambițios, dar și noi suntem ambițioși și avem parte de colaboratori serioși, împreună cu care sunt sigur că ne vom realiza obiectivele”, a încheiat Marian Lucaș.
Citiți principiile noastre de moderare aici!