aradon.ro Web analyticsSTIHL demarează un amplu program de reduceri pentru motoferăstraie și alte utilaje de sezon

STIHL demarează un amplu program de reduceri pentru motoferăstraie și alte utilaje de sezon

STIHL vine din această toamnă în sprijinul tuturor categoriilor de utilizatori de motoferăstraie, fie că vorbim de persoane care folosesc aceste utilaje ocazional, în zona casnică sau frecvent, în construcții, agricultură, peisagistică, dar și în sectorul forestier.
STIHL vine din această toamnă în sprijinul tuturor categoriilor de utilizatori de motoferăstraie, fie că vorbim de persoane care folosesc aceste utilaje ocazional, în zona casnică sau frecvent, în construcții, agricultură, peisagistică, dar și în sectorul forestier.

Astfel, până la sfârșitul lunii noiembrie, compania anunță că nu mai puțin de 11 modele de motoferăstraie de ultimă generație se vor afla pe rafturile magazinelor STIHL cu prețuri mai accesibile, beneficiind de unul dintre cele mai consistente programe de reduceri din ultimii ani.

Cel mai mic motoferăstrău care deschide programul de reduceri este MS170, unul dintre cele mai căutate și versatile modele, folosit masiv atât în zona casnică dar și sectorul construcțiilor. Fără a fi alimentat cu combustibil MS170 are puțin peste 4kg și dezvoltă o putere de tăiere de 1,6 CP. Cu o lungime a lamei de 40 cm, se recomandă folosirea acestuia inclusiv la tăierea pomilor, însă diametrul trebuie să fie până în 30 cm. Foarte apropiat în gamă, dar cu putere puțin mai mare este și modelul MS180, aflat în același program de reduceri de toamnă. Varianta de vârf care face parte și ea din programul de reduceri STIHL din această toamnă este MS362, un motofeăstrău profesional destinat sectorului forestier.

Pe majoritatea motoferăstraielor pe benzină producătorul german STIHL a implementat tehnologia 2-MIX, care reduce considerabil consumul de combustibil și nivelul de noxe. Motoarele 2-MIX brevetate STIHL au la bază inovații care le asigură un cuplu ridicat într-un domeniu larg de turaţii. Rezultatul obţinut de inginerii de la STIHL este spectaculos: un consum de combustibil redus cu până la 20% şi o cantitate de emisii poluante mai mică cu până la 70% faţă de motoarele convenţionale în doi timpi STIHL cu tehnologie clasică.

Alte modele de motoferăstraie aflate în programul de reduceri din această toamnă sunt: MS181, MS211, MS231, MS251 și MS271. Pe lângă motoferăstraie, în programul de reduceri STIHL intră și alte modele de utilaje de sezon cum ar fi motocultoarele, atomizoare, pulverizatoare etc. Consultanții din cele peste 400 de magazine STIHL din țară îi pot îndruma pe beneficiari să aleagă varianta optimă de utilaj, în funcție de aria de aplicație.

Despre compania STIHL

Cifrele oficiale comunicate de companie arată o creștere a business-ului mondial de 16.5%, în 2020, atingând 4.58 miliarde de euro. Produsele STIHL pot fi achiziționate doar din rețeaua de magazine autorizate, care la nivel mondial sunt administrate de nu mai puțin de 53.000 de dealeri. STIHL România este o companie deținută 100% de firma mamă și a fost înființată în 1997. Compania mamă a fost înființată în 1926 de Andreas Stihl.

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Îndemn la folosirea mijloacelor online de comunicare și a celor electronice de plată
  Recomandarea vine în contextul accesului restricţionat la sediul Direcţiei Venituri, determinat de pericolul infectării cu coronavirus.

  Local

  Vot pentru plafonarea curentului şi gazelor
  Deputaţii arădeni Sergiu Bîlcea şi Glad Varga anunţă că au votat pentru plafonarea și compensarea prețului curentului și gazelor.

  Local

  Europarlamentarul Vlad Botoș cere anchetă europeană privind știrile false
  Scrisoare oficială adresată Comisiei Europene pentru combaterea campaniei de știri false cu privire la pandemia de COVID-19. 8

  Local

  Se licitează primul Fast Park! Vezi care este prețul de pornire pentru un loc de parcare
  Recons anunță preluarea cererilor pentru cele 112 locuri de parcare disponibile în Fast Park 3 din Micălaca.

  Local

  Acces doar cu certificat verde în Compania de Apă
  Şi accesul în Compania de Apă Arad va fi interzis celor care nu sunt vaccinaţi sau nu au trecut oficial prin boală. 3

  România

  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată 
  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată de Parlament.

  România

  Certificatul verde respins la limită, în  Senat
  Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă. Proiectul a primit 67 de voturi pentru, 60 împotrivă și 2 abtineri. Pentru a fi aprobat erau necesare 69 de voturi pentru. 13

  UT Arad

  Cu Mioveniul se joacă sâmbătă, 6 noiembrie
  ARAD. A fost definitivat programul rundei cu numărul 15 din Liga 1 la fotbal, ultima a turului sezonului 2021-2022, una în care UTA joacă sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 17,30, la Mioveni.

  ARADON Sport local

  FCC Baschet UAV Arad a scăpat de o deplasare lungă 
  „Galben-albastrele” vor juca la Timișoara, duminică, returul cu Triumf Botoșani din campionat.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.