aradon.ro Web analyticsMedalii în bazinul veteranilor

De Daniel Scridon

Medalii în bazinul veteranilor

Scris de Daniel Scridon

TOTKOMLOS. Sportivii veterani de la CS Municipal Arad s-au numărat printre protagoniştii concursului internaţional de înot în bazin de 33m de la Totkomlos (Ungaria), întorcându-se acasă cu 18 medalii în probele individuale şi alte două medalii la ştafetă.

Rezultate

Cristian Stertl – aur în proba de 33m spate și 133m mixt; argint la 33m fluture, 33m liber și 33m bras; Honoriu Botezatu – aur la 33m spate, 33m fluture și 33m liber; Ştefan Onea – argint la 33m bras; Norbert Rusu – argint la 133m mixt şi bronz la 33m fluture și 33m spate; Nagy Csaba – aur la 33m fluture și 33m liber; Karpati Adalbert – aur la 33m fluture și bronz la 133m mixt; Monica Stertl – argint la 33m fluture; Andrei Botezatu – argint la 133m mixt; Ştafeta de 4X33 m mixt (în componența H. Botezatu, C. Stertl, A. Karpati și Şt. Onea) – aur; Ştafeta de 4X33 m liber (A. Botezatu, Fl. Mocanu, C. Stertl și N. Rusu) – aur.

Aproape de podium s-au mai clasat: Flaviu Mocanu (loc 4 la 33m spate), Dorin Crișan (loc 5 la 33m bras) și Dania Crișan (loc 8 la 33m liber).

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  15 milioane pentru proiectul de revitalizare a zonei Mărului
  Locul de agrement va fi realizat de către Thaibau Construct, la o valoare care depășește 15 milioane de lei.

  Local

  Poliția caută șefi pentru județ
  Șapte poziții pentru șef de poliție, respectiv șef de post sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  Local

  Coșmarul de pe șine: trenul de la Mangalia a ajuns cu 11 ore întârziere la Arad!
  27 de ore pentru cei 850 de kilometri care desparte Mangalia de Arad. Trenul care ar trebui să-i ducă pe arădeni la mare este un coșmar pe șine.

  Advertorial

  Un nou cartier în Arad? O nouă zonă de case?
  Contextul pandemiei ne-a făcut să vedem diferit lucrurile, să apreciem cu totul altfel conceptul locuirii și recunoaștem că o parte din noi tânjește, în secret, după comuniunea cu natura!

  Local

  Platforme de cântărire pe drumurile judeţene
  Patru platforme pentru verificarea tonajelor vehiculelor ar urma să apară pe drumurile judeţene circulate de camioanele supraîncărcate.

  Local

  O nouă hală a CCIA, lângă Expo
  Proiectul e la început de drum: Primăria a fost informată în legătură cu intenţia elaborării PUZ-ului.

  Local

  Nicio şansă pentru „Ghiba Birta”
  Constructorul care se ocupă de reabilitarea clădirii liceului nu dă semne că va respecta termenul din contract. 1

  Local

  Doar 3.9% dintre blocurile din Arad sunt reabilitate termic
  Primăria Municipiului Arad a lansat procedura de achiziție a serviciilor de elaborare a studiilor DALI pentru reabilitarea termică a 26 de blocuri. 1

  Local

  Biserică pentru penticostalii din cartierul Gai
  Deocamdată, municipalitatea a reglementat situaţia terenului de pe strada Faurilor, pe care urmează să se costruiască lăcaşul de cult. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.