aradon.ro Web analytics


33 de centre propuse pentru Bacalaureat, în Arad

De Eugen Rogojan

33 de centre propuse pentru Bacalaureat, în Arad

Reactualizat la:
Inspectoratul Școlar Arad a făcut o listă provizorie a centrelor de Bacalaureat, propusă spre aprobare Ministerului Educației și Cercetării.
Scris de Eugen Rogojan - Inspectoratul Școlar Arad a făcut o listă provizorie a centrelor de Bacalaureat, propusă spre aprobare Ministerului Educației și Cercetării.

Comisia de bacalaureat județeană urmează să transmită spre aprobare Ministerului Educației și Cercetării centrele de examen și unitățile de învățământ arondate acestora, în vederea susținerii examenului de bacalaureat național. Lista temporară a centrelor de examen și a unităților arondate poate fi consultată până pe 2 iunie. Majoritatea centrelor de examen au arondată doar propria instituție de învățământ, iar în cazul celor care au arondate și alte unități, acestea sunt menționate în paranteză: Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, Colegiul Economic Arad, Colegiul „Mihai Viteazul” Ineu, Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad, Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” Arad, Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad, Colegiul Particular „Vasile Goldiș” Arad, Colegiul „Csiky Gergely” Arad, Liceul „Atanasie Marienescu” Lipova, Liceul cu Program Sportiv Arad, Liceul „Ioan Buteanu” Gurahonț (cu liceul propriu și Liceul Tehnologic „Moga Voievod” Hălmagiu arondat), Liceul Național de Informatică, Liceul „Sever Bocu” Lipova (cu liceul propriu și Liceul Tehnologic „Vasile Juncu” Miniș arondat, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Arad (cu liceul propriu și Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” arondat), Liceul Tehnologic Chișineu-Criș, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului, Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări „Caius Iacob” Arad, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad, Liceul Tehnologic „Francisc Neumann” Arad, Liceul Tehnologic „Ion Creangă” Curtici, Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” Arad (cu liceul propriu și Liceul Tehnologic Vinga arondat, Liceul Tehnologic „Regele Mihai I” Săvârșin, Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu (cu liceul propriu și Liceul Tehnologic Beliu și Liceul Tehnologic Cermei arondate), Liceul Tehnologic „Stefan Hell” Sântana, Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad, Liceul Teologic Penticostal Arad, Liceul Teoretic „Adam M. Guttenbrunn” Arad, Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, Liceul Teoretic „Jozef Gregor Tajovsky” Nădlac, Liceul Teoretic „Mihai Veliciu” Chișineu-Criș, Liceul Teoretic Pâncota, Liceul Teoretic Sebiș, Seminarul Teologic Ortodox Arad (cu unitatea proprie și Liceul Special „Sfânta Maria”, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Arad arondate).

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Fără capital minim la SRL
  Un proiect de lege ar putea permine înființarea de SRL-uri fără un capital social minim.

  Local

  Alin Iovănuț cere să-și ispășească pedeapsa în Marea Britanie
  Depistat de polițiști în Londra, în urmă cu aproximativ o lună de zile, Alin Iovănuț nu a fost încă extrădat.

  Local

  Se retrag de la alegeri
  Peste o sută de preşedinţi de secţii de votare sau locţiitori ai acestora au depus cereri de retragere de la alegeri, după ce au fost desemnaţi prin tragere la sorţi.

  ARADON opinii

  DE-ALE SUFLETULUI. Gabriella Gujdár, psiholog clinician: Câștigurile care ne rămân în urma pierderilor
  Nu există om pe lumea asta care să nu fi pierdut vreodată ceva în viața lui. Sau pe cineva.

  Local

  Au găsit constructor pentru Casa Urbarială
  Primăria Orașului Sântana a atribuit contractul de aproape cinci milioane de lei pentru reabilitarea Casei Urbariale și transformarea ei în centru cultural.

  Advertorial

  Administrația PNL modernizează încă 200 km de drumuri județene în următorii patru ani! (P)
  Administrația PNL a județului Arad va moderniza încă 200 km de drumuri județene în următorii patru ani. Cu asta, se ajunge la 650 km, adică 55% din totalul rețelei de drumuri județene din județul Arad!

  Local

  Reținut pentru accidentul de pe Bulevardul Nicolae Titulescu
  Șoferul care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, cu autoutilitara pe care o conducea, pe Bulevardul Nicolae Titulescu va fi propus spre arestare. Avea o alcoolemie de 2,05 g/l alcool pur în sânge. 10

  Local

  Media Art Festival, de la finalul lunii
  Ediția de anul acesta a Media Art Festival va fi o combinație de evenimente online și offline, în care vor fi prezentate 50 de filme experimentale.

  Advertorial

  „Hei, tinere, TU mai crezi în schimbare?!”(P)
  Acesta este mesajul pe care Echipa #eMoca îl transmite cu tărie în aceste ultime zile de campanie. 3

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.