aradon.ro Web analytics567 de locuri de parcare rezidenţială, disponibile în curând arădenilor

De Diana Duțu

567 de locuri de parcare rezidenţială, disponibile în curând arădenilor

Acestea au fost amenajate în cartierul Aurel Vlaicu, partea stângă, prin proiectul de regenerare urbană.
Scris de Diana Duțu - Acestea au fost amenajate în cartierul Aurel Vlaicu, partea stângă, prin proiectul de regenerare urbană.

ARAD. Primăria pregăteşte procedura de închiriere a locurilor de parcare rezidenţială amenajate în cartierul Aurel Vlaicu, partea stângă. E vorba de 567 de locuri care au fost amenajate în cadrul proiectului de regenerare urbană. Ele au fost cuprinse în patrimoniul public al municipiului Arad, urmând a fi predate Recons, în vederea administrării, întreținerii și organizării procedurii de închiriere a acestora.

CLM va vota, în şedinţa ordinară de joi, aprobarea Actului Adițional nr. 5 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului public privind administrarea, întreținerea și exploatarea zonelor de parcare cu plată din Municipiul Arad, a parcărilor de reședință și ridicări vehicule nr. 75.323/2019, încheiat între Municipiul Arad și SC Recons SA.

Repartizare pe zone

Cele 567 de locuri de parcare rezidenţială nou introduse în sistem sunt repartizate astfel: *Acces din Calea Aurel Vlaicu, str. Predeal, bl.1B1, bl.1A – 144 locuri, din care 3 pentru persoane cu dizabilități; *Acces din str. Predeal, str. Fluturilor și bl.G2, G3 – 60 de locuri; *Acces din str. Libertății, bl.X11–X13 – 30 de locuri, din care 2 pentru persoane cu dizabilități; *Acces din str. Școalei și Aleea Neptun, bl.Y6 – 39 de locuri; *Acces din Aleea Ulise, bl.Y9, sc.A și B – 29 de locuri; *Acces în legătura dintre str. Vasile Conta și str. C-tin Brâncoveanu, bl.14-16 – 36 de locuri; *Acces în legătura dintre str. Vasile Conta și str. C-tin Brâncoveanu, bl.15-1 – 29 de locuri, din care 1 pentru persoane cu dizabilități; *Acces din str. Libertății, bl.X11 – 18 locuri; *Acces din Aleea Tomis, bl.X3, X4, X5 – 50 de locuri; *Acces din Aleea Ulise, bl.Y8B – 68 de locuri; *Acces în legătura dintre str. Vasile Conta și str. C-tin Brâncoveanu, bl.14, 15 și 16 – 53 de locuri; *Acces din str. C-tin Brâncuși, bl.17-20 – 11 locuri.

12 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Emil says:

  Nimicul ridicat la rang de realizare. In fond sunt tot atatea locuri ca mai inainte, doar ca parcarea arata putin mai bine. Dar au realizat de fapt 0 (zero) locuri noi de parcare. Si mai e ceva: sunt muuult mai scumpe.

 2. Pager Ernest says:

  Citez: urmând a fi predate Recons, în vederea administrării, întreținerii și organizării procedurii de închiriere a acestora.
  Mă întreb ce înțeleg prin întreține? De aprox4-5 ani am 2 locuri de parcare,iar marcajul este șters complet! Acum 2 ani au mărit preturile parcărilor nejustificat și tot de atunci tot promit că o sa vina sa remarcheze locurile de parcare!
  Mă întreb : Reconsul ce administrează? Treabă lor e sa ia banii și să nu de-a nimic în schimb? Mergi sa faci reclamație….tot degeaba!
  Își bat joc de noi cetățenii care îi plătim!!
  RAU a ajuns Aradul in ultimii 10 ani.

 3. roman says:

  De ce pretul pt o parcare este asa de mare, dragi alesi ai aradenilor? ha?
  Mergem din mai ”bine ” in si ”mai bine” ca doar economia ”bubuie” iar indexarea salariilor si a pensiilor stă pe loc. Este?
  Bravo ! Ne meritam soarta cum se zice in popor………!

 4. Gogu says:

  In mijlocul cartierului Vlaicu exista o zona mica fara parcari amenajate, e ca o mană de noroi pe un perete proaspat vopsit. Cum a fost posibil acest lucru in cadrul megaproiectului de regenerare urbană?

 5. teddy-eddy says:

  Dragă Diana
  Partea sângă stând cu fața spre vest (ieșirea din Arad) sau spre est ( spre Gară, Atrium, )

 6. Interpretare says:

  Jegurile politice din administrație practica furtul pe fata,ăsta e specialitatea liberalilor,si nu numai. Pai în parcările rezidențiale parchează cine vrea,evident fără sa plătească, fără abonament,fără nimic.Cind chemi politia sa le ridice mașinile, pas. Se pare ca sunt mana în mana cu primăria sau recons,dau spaga,stau liniștiți, în timp ce prostii plătesc!

 7. iarbă verde says:

  Pe spațiul neasfaltat ! din spatele blocurilor Y-8/A resp. Y-8/B , sc A & B parcăm câte 30-35 de mașini. Este terenul nimenui ?

 8. Tot Eu says:

  VA Rog cei de la ARADON. Întrebați în pe zone câte locuri de parcare. Rezidențiale și câte sunt normale sau cu plata.. Sa vedeți ca Primăria ARAD și RECONS obliga șoferi sa încalce legea.. Sa își parcheze mașini pe străzi și unde găsesc liber în timp ce locurile rezidențială zaclibere cu bariera ridicata.. Iar Politia locala zilnic aplica amenzi pentru parcare inlegala și ridica masi parcate ilegal… Asa se fac bani la bugetul local.. JOS HOTIA Din ARAD

 9. Dizel says:

  VA Rog cei de la ARADON. Întrebați în pe zone câte locuri de parcare. Rezidențiale și câte sunt normale sau cu plata.. Sa vedeți ca Primăria ARAD și RECONS obliga șoferi sa încalce legea.. Sa își parcheze mașini pe străzi și unde găsesc liber în timp ce locurile rezidențială zaclibere cu bariera ridicata.. Iar Politia locala zilnic aplica amenzi pentru parcare inlegala și ridica masi parcate ilegal… Asa se fac bani la bugetul local.. JOS HOTIA Din ARAD..

 10. Local

  UPDATE. Groapa de gunoi de la CET, în flăcări 
  Un nou incendiu a izbucnit la groapa de gunoi a Aradului, de lângă CET, la doar câteva zile după ce pompierii au stins un alt incendiu. 2

  ARADON Sport local

  Oriaku a dominat aruncarea suliței la CN U20
  Vannessa Oriaku a câștigat cu peste zece metri avans, iar Andrei Severin a obținut medalia de bronz la masculin.

  Local

  Sute de locuri libere în liceele din Arad
  Sute de locuri au rămas neocupate în liceele din județul Arad, în urma repartizării computerizate. 4

  Local

  Aglomerație și ore de așteptare, la intrarea în țară
  Câteva mii de persoane au intrat, în decurs de 24 de ore, în țară, prin punctele de trecere a frontierei de la Nădlac. 9

  Local

  Cod portocaliu de caniculă, la Arad. Temperaturile vor ajunge la 40 de grade
  O mare parte dintre județele țării se va afla, duminică, sub incidența unui cod portocaliu de caniculă. Temperaturile ar putea ajunge la 41 de grade Celsius. 7

  Local

  Două cazuri noi de Covid-19 în județul Arad
  Județul a raportat, de vineri dimineață până duminică dimineață, un număr de două cazuri noi de infecție. 7

  ARADON Sport local

  O nouă carte despre istoria sportului arădean
  165 de foto-documente din colecţia lui Iosif Sârbuţ puse într-o carte coordonată de Ionel Costin.

  Local

  Restricții de circulație pe drumurile naționale, duminică și luni
  Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor avea voie să circule pe drumurile naționale, duminică și luni, între orele 12 și 20. 1

  Local

  Secvențe urbane la Sala Clio
  Asociația Foto Club Arad organizează, la Sala Clio, expoziția „Secvențe urbane – Urban Frames”, cu participarea a 50 de artiști din 4 țări.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.