aradon.ro Web analytics58% dintre profesorii arădeni sunt vaccinați

De Eugen Rogojan

58% dintre profesorii arădeni sunt vaccinați

Din totalul cadrelor didactice angajate în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Arad, peste jumătate sunt vaccinate cu schemă completă.
Scris de Eugen Rogojan - Din totalul cadrelor didactice angajate în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Arad, peste jumătate sunt vaccinate cu schemă completă.
Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Arad, la data de 1 septembrie erau angajate în unitățile de învățământ preuniversitar din județ 4.735 de cadre didactice. Dintre acestea, 2.766 erau, la acea dată, vaccinate cu schemă completă.

Astfel, din totalul cadrelor didactice din județ, 58.41% sunt vaccinate anti Covid-19 cu schemă completă.

În doar două săptămâni de la începutul anului școlar 2021-2022, peste 30 de cadre didactice au fost testate pozitiv LA SARS-CoV-2. Acestora li se adaugă peste 70 de elevi infectați. Ca urmare a apariției cazurilor de Covid-19 în școli, peste 50 de clase de elevi și grupe de preșcolari au activitatea față în față suspendată.

10 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. anonim says:

  Aproximativ dublu fata de procentul general la nivel national👏👏👏

 2. asimptomatic si vaccinat says:

  ce se intâmplă si cine răspunde dacă un profesor vaccinat si care a luat intâmplător un virus dar fiind asimptomatic nu si-a dat seama că e infectat , merge in clasă si infectează zeci de elevi?? Ha?
  PS acelasi lucru se poate intâmpla cu un vaccinat si asimptomatic care a luat un virus si il transmite celorlalti participanti la ori ce spectacol la care participa liber caci are cartea verde …………………

 3. asimptomatic si vaccinat says:

  ce se intâmplă si cine răspunde dacă un profesor vaccinat si care a luat intâmplător un virus dar fiind asimptomatic nu si-a dat seama că e infectat , merge in clasă si infectează zeci de elevi?? Ha?
  PS acelasi lucru se poate intâmpla cu un vaccinat si asimptomatic care a luat un virus si il transmite celorlalti participanti la ori ce spectacol la care participa liber caci are cartea verde …………………

 4. Sattan 666 says:

  Doar?

 5. Vaccinatul says:

  Chiar nu vedem că nu interesează pe nimeni siguranța populației. Singurul țel este vaccinarea cu orice preț, fara a se ține cont daca ajuta sau te omoară….

 6. hms says:

  Sa le fie țărâna ușoară! Dacă erau oameni inteligenți ar fi înțeles contextul planetar și discursul suprapopulării și ar mai fi înțeles că este imposibil să vii cu 6 miliarde de doze de otravă în 2 ani. Ăștia produc otrava din 2015 în continuu.
  Dumnezeu să vă ierte!

 7. viitorul profesorilor says:

  Anul acesta va fi unul online apoi profesorii vor fi înlocuiți cu un singur profesor pe țară per materie și uite așa din 220 000 de profesori mai rămân 10 000.
  V-ați vaccinat doar pentru a muri dar veți gusta și șomajul, foamea și frigul.

 8. Local

  Familie din Arad atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică. Soțul a sărit în ajutorul ei, însă a fost și el mușcat în repetate rânduri. Mai mult de atât, și cel de-al doilea câine a devenit agresiv. Bunicii au reușit să-și ia nepoțica în brațe și să ajungă în casă, baricadându-se într-o cameră de la parterul locuinței.

  Local

  O lună de... distanţă în relaţia arădenilor cu Primăria
  ARAD. În perioada 25 octombrie - 24 noiembrie, accesul contribuabililor în incinta Primăriei Municipiului Arad, precum și în sediile structurilor subordonate este permis doar pe baza certificatului verde care atestă vaccinarea, trecerea prin Covid sau rezultatul negativ al unei testări recente, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1013 din 22 octombrie 2021. 1

  Local

  Îndemn la folosirea mijloacelor online de comunicare și a celor electronice de plată
  Recomandarea vine în contextul accesului restricţionat la sediul Direcţiei Venituri, determinat de pericolul infectării cu coronavirus.

  Local

  Vot pentru plafonarea curentului şi gazelor
  Deputaţii arădeni Sergiu Bîlcea şi Glad Varga anunţă că au votat pentru plafonarea și compensarea prețului curentului și gazelor.

  Local

  Europarlamentarul Vlad Botoș cere anchetă europeană privind știrile false
  Scrisoare oficială adresată Comisiei Europene pentru combaterea campaniei de știri false cu privire la pandemia de COVID-19. 11

  Local

  Se licitează primul Fast Park! Vezi care este prețul de pornire pentru un loc de parcare
  Recons anunță preluarea cererilor pentru cele 112 locuri de parcare disponibile în Fast Park 3 din Micălaca. 3

  Local

  Acces doar cu certificat verde în Compania de Apă
  Şi accesul în Compania de Apă Arad va fi interzis celor care nu sunt vaccinaţi sau nu au trecut oficial prin boală. 7

  România

  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată 
  Legea pentru compensarea facturilor la curent electric și gaze naturale a fost adoptată de Parlament. 1

  România

  Certificatul verde respins la limită, în  Senat
  Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă. Proiectul a primit 67 de voturi pentru, 60 împotrivă și 2 abtineri. Pentru a fi aprobat erau necesare 69 de voturi pentru. 15

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.