aradon.ro Web analytics

Arad Plaza – Proiectul anului în România

Reactualizat la:

Arad Plaza – Proiectul anului în România

Reactualizat la:
Valentin Morar: Pentru arădeni cred că Arad Plaza înseamnă în primul rând oportunitatea de a avea în orașul lor cel mai bun proiect imobiliar, cu adevărat premium, recunoscut la nivel național, care aduce o calitate a vieții superioară pe care și-o pot permite.
Scris de tripon - Valentin Morar: Pentru arădeni cred că Arad Plaza înseamnă în primul rând oportunitatea de a avea în orașul lor cel mai bun proiect imobiliar, cu adevărat premium, recunoscut la nivel național, care aduce o calitate a vieții superioară pe care și-o pot permite.

Începutul de an a adus o premieră pentru piața imobiliară arădeană. O surpriză poate pentru mulți oameni din piață, o confirmare a lucrului bine făcut pentru dezvoltatorul imobiliar Wallberg, Proiectul Imobiliar din Gama High-End al Anului a fost desemnat Arad Plaza. Decernarea a avut loc la finalul lunii martie în cadrul Galei Imobiliare.ro, principalul site imobiliar din România, în prezența a peste 200 de profesioniști în real estate din toată țara. Am stat de vorbă cu dezvoltatorul proiectului Arad Plaza pentru a afla mai multe despre acest premiu.

Reporter: La o primă vedere pare o surpriză, de ce un proiect din Arad este desemnat proiectul premium al anului?
Valentin Morar: Într-adevăr, la o primă vedere poate părea surprinzător ca proiectul premium al anului în România să fie un ansamblu rezidențial din Arad, un oraș secundar, mai puțin cotat decât București sau centrele regionale – Timișoara, Cluj, Iași. Totuși, tot timpul am spus că Arad Plaza este un super proiect. De ce Arad Plaza? Pentru că este, probabil, cel mai bun proiect imobiliar finalizat din România. Pe de-o parte poziția, chiar în centrul orașului, dar beneficiind de o oază de liniște și intimitate este cu siguranță ideală pentru un proiect imobiliar rezidențial. Pe de altă parte inovațiile aduse proiectului îl deosebesc de celelalte și amintesc aici conceptul arhitectural, grădinile private suspendate sau gradul înalt de echipare cu tehnologie inteligentă a tuturor apartamentelor, pe scurt, întregul concept de locuire. Și cu siguranță nu în ultimul rând prețul. Pentru că este ușor să construiești premium dacă vinzi foarte scump, însă noi am vrut să demonstrăm că se poate construi premium și accesibil. Cu alte cuvinte, Arad Plaza nu doar ca este un proiect premium, dar este abordabil pentru piața în care e poziționat.

Reporter: Ați amintit concurența pe aceasta nișă, ce ne puteți spune?
Valentin Morar: În Arad, proiectul nostru se distinge categoric. În țară există proiecte foarte bune. Cu siguranță, cea mai mare piață premium este în București. Dar noi am demonstrat că se poate construi bine, inteligent și la prețuri pe care cumpărărtorii și le pot permite și în Arad. Mai mult chiar, un proiect cu o poziționare atât de centrală cum este Arad Plaza e imposibil de găsit în acest moment în țară. Arad Plaza are apartamente cu suprafețe generoase care pot fi achiziționate cu TVA 5%, cu un preț de 1200 euro/mp, în vreme ce proiecte din categoria premium din București au un preț de vânzare ce depășește 3500 euro/mp si pot ajunge până la 5000-5500 euro/mp, respectiv se apropie de 2500-3000 euro/mp în Cluj sau Timișoara.

Reporter: Ce înseamnă pentru Arad acest titlu?
Valentin Morar: Cred cu tărie că orice ocazie în care Aradul este menționat într-un top național reprezintă o oportunitate pentru creșterea vizibilității orașului nostru. Cu atât mai mult, atunci când un proiect care reprezintă Aradul iese câștigător, acest lucru înseamnă prestigiu pentru oraș. Ca dezvoltator imobiliar este o reală satisfacție să poți contribui direct la imaginea orașului tău și nu mă refer doar la premiul obținut, cât la proiectul în sine care va dăinui ca un reper ar orașului și care va deveni în timp unul din simbolurile clasice ale Aradului. Arad Plaza întruchipează ambiția noastră de a construi un proiect unic, reper, care să dăinuiască în timp, punându-ne astfel amprenta, într-un stil modern și contemporan, îmbogățind astfel patrimoniul deosebit al Aradului.

Reporter: Dar pentru arădeni?
Valentin Morar: Un risc pe care ni l-am asumat încă de la început e acela că piața rezidențială din Arad nu e încă deplin pregătită pentru astfel de proiecte. Dar proiectul a fost primit cu mult entuziasm. Pentru arădeni cred că Arad Plaza înseamnă în primul rând oportunitatea de a avea în orașul lor un proiect imobiliar cu adevărat premium, recunoscut la nivel național, care aduce o calitate a vieții superioară pe care și-o pot permite.

Reporter: S-au scumpit apartamentele în Arad Plaza în urma obținerii acestui premiu?
Valentin Morar: Cu siguranță nu. Strategia comercială a grupului nostru nu este influențată de obținerea acestui premiu. Însă mai există foarte puține apartamente disponibile din cele 107 ale proiectului, astfel încât îi sfătuim pe arădenii care își doresc să se numere printre cei 107 de proprietari de apartamente cu adevărat deosebite, să se grăbească și să contactele echipa Arad Plaza pentru a se interesa de disponibilități. Oferta este intr-adevăr limitată. Sunt doar 107 arădeni care pot deveni proprietari în Arad Plaza. În acest moment mai sunt doar 2 apartamente cu 2 camere și 3 unități cu 3 camere, dar și câteva lofturi.

Reporter: Arad Plaza e un proiect care se află la final, mai aveți doar câteva apartamente disponibile. Ce planuri de viitor aveți?
Valentin Morar: În acest moment lucrăm intenes la două proiecte majore – Sunnyville la Brașov și XCity Towers în Timișoara, un proiect amplu de peste 950 de apartamente. În paralel căutam noi oportunități de investiții pentru viitorul apropiat. Pe termen scurt și mediu nu întrevedem investiții noi în Arad. (p)

(200628)

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  UT Arad

  UTA știe programul până la finalul anului
  ARAD. După ce am anunțat ziua meciului cu FC Botoșani, au apărut și datele de disputare a celorlalte jocuri din Liga I, până la finalul anului.

  Local

  Modernizarea Policlinicii CFR, la final
  Lucrările de recompartimentare şi modernizare a fostei Policlinici CFR au fost finalizate.

  Local

  Afacerişti chinezi la Consiliul Judeţean

  Local

  A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Franța și Portugalia, în zona roșie, Spania, în zona galbenă
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat, vineri, lista țărilor și teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat. 1

  Local

  Bradul de Crăciun a ajuns în fața Primăriei!
  Iluminatul festiv al bradului de Crăciun va fi pornit, ca în fiecare an, pe data de 5 decembrie, la ora 19.00, când în fața Primăriei este așteptat și Moș Nicolae. 2

  Local

  Peste 4.500 de elevi arădeni fac ore online
  În săptămâna 6-10 decembrie 2021, peste 4.500 de elevi din județul Arad vor urma cursurile online.

  Local

  Liderii studenților din România se decid la Arad
  În acest weekend, studenții din 30 de universități din țară și-au dat întâlnire la Universitatea Aurel Vlaicu, cu scopul de a-și alege viitoarea conducere.

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” revin în fața fanilor cu Phoenix
  FCC Baschet UAV Arad repetă formula cu o dublă la Arad și Timișoara cu Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

  Local

  Grădiniţa nouă, aproape gata
  O grădiniţă nouă, în valoare de aproximativ două milioane de lei, este aproape finalizată în comuna Zărand.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.