aradon.ro Web analyticsClaudia Boghicevici renunță la fotoliul de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad

Claudia Boghicevici renunță la fotoliul de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad

Ea a câștigat concursul pentru un post de auditor extern la Curtea de Conturi a României, Structura Centrală. „O să pun de o parte politica” - a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Boghicevici.
Scris de Diana Dutu - Ea a câștigat concursul pentru un post de auditor extern la Curtea de Conturi a României, Structura Centrală. „O să pun de o parte politica” - a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Boghicevici.

Consiliul Județean Arad va rămâne fără unul din cei doi vicepreședinți. Claudia Boghicevici va demisiona din această funcție după ce a câștigat un post de auditor public extern (profil economic) la Curtea de Conturi a României, Structura Centrală. Concursul s-a desfășurat începând din 20 august și se va finaliza la 14 decembrie.

Curtea de Conturi a scos la concurs 31 de posturi de de auditor public extern – profil economic – pentru structura Centrală. Concurența a fost mare: 6 candidați pe un loc. Nu mai puțin de 187 de persoane din întreaga țară s-au luptat pentru tentantele posturi. Claudia Boghicevici s-a clasat pe locul 9, obținând media 9,16 (9,10 la proba scrisă și 9,23 la interviu). Este un rezultat onorant care îi asigură Claudiei Boghicevici un loc de muncă pe care și l-a dorit foarte, foarte mult.

„Am dorit foarte mult să îmi continui cariera profesională în domeniul în care am început. Consider că în politică am făcut tot ce am putut în 15 ani. Prin experiența acumulată atât în Executiv, cât și în Legislativ, pot să ajut mai mult cetățenii, administrația din poziția aceasta. O să pun de o parte politica. În momentul în care voi fi chemată să semnez contractul, îmi depun demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Boghicevici.

Claudia Boghicevici are 43 de ani și este, de profesie, economist. A reprezentat PNL Arad în Parlamentul României, iar în anul 2012, timp de câteva luni, a deținut funcția de ministru al Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale (în guvernul Mihai Răzvan Ungureanu). Este vicepreședinte al CJ Arad din 2016.

Pleacă și Levente Horvath de la AJOFM

Pe lângă cele 31 de posturi din Structura Centrală, Curtea de Conturi a României a scos la concurs și două posturi de auditor public la Camera de Conturi Arad. Nouă candidați s-au bătut pentru cele două locuri, învingători ieșind Diana Sabina Ulici și Levente Akos Horvath (fost subprefect, în prezent director adjunct la AJOFM Arad). Carmen, Lucuța, manager al Spitalului Județean, a fost declarată respinsă la acest concurs.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  ARADON Sport local

  Victorie pentru „galben-albastre” la revenirea fanilor 
  FCC Baschet UAV Arad s-a impus la o diferență de 22 de puncte cu KSE Târgu Secuiesc, la revenirea fanilor în tribune.

  Local

  Selecție de elevi pentru Centrul Județean de Excelență
  Între 27 septembrie și 1 noiembrie se va desfășura selecția elevilor „capabili de performanță”, pentru constituirea grupelor din cadrul Centrului Județean de Excelență Arad. 1

  Local

  58% dintre profesorii arădeni sunt vaccinați
  Din totalul cadrelor didactice angajate în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Arad, peste jumătate sunt vaccinate cu schemă completă. 4

  Local

  Aradul, peste media națională la numărul profesorilor tineri
  Procentul profesorilor tineri din totalul celor care predau în școlile din județul Arad este mai mare decât media națională. 1

  UT Arad

  Sancțiuni financiare și o excludere la UTA
  Antrenorul Laszlo Balint a anunțat care au fost măsurile propuse conducerii după rușinea de la Filiași. 10

  Local

  194 de cazuri de Covid în Arad, de vineri până sâmbătă
  De vineri până sâmbătă s-au înregistrat în județul Arad 194 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2. 34

  Local

  Invitație la atelierul de gravură al lui Adrian Sandu
  Asociația Grupul pentru Management şi Mediere Culturală, în parteneriat cu APA / Asociația producătorilor de Artă şi Muzeul de Artă Arad, organizează în Arad un workshop de gravură coordonat de artistul vizual Adrian Sandu.

  România

  Timiș, pe locul 4 în topul vaccinărilor pe județe, sub Cluj și Sibiu. Peste 80% din vârstnicii din România nu sunt imunizați
  Conform unor date oficiale ale autorităților, Timișul ocupă locul 4 în topul vaccinărilor anti-Covid pe județe, cu doar 32,1% din populație imunizată la mijlocul lunii septembrie. Suntem sub Cluj și Sibiu. În plus, peste 80% din persoanele din România care au trecut de 80 de ani nu au fost vaccinate. 12

  Local

  Cele mai multe focare noi de pestă porcină, în Arad
  Județul Arad conduce în topul județelor în care s-au înregistrat focare noi de pestă porcină africană (PPA), în perioada 16-22 septembrie. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.