aradon.ro Web analyticsClaudia Boghicevici renunță la fotoliul de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad

Claudia Boghicevici renunță la fotoliul de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad

Ea a câștigat concursul pentru un post de auditor extern la Curtea de Conturi a României, Structura Centrală. „O să pun de o parte politica” - a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Boghicevici.
Scris de Diana Dutu - Ea a câștigat concursul pentru un post de auditor extern la Curtea de Conturi a României, Structura Centrală. „O să pun de o parte politica” - a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Boghicevici.

Consiliul Județean Arad va rămâne fără unul din cei doi vicepreședinți. Claudia Boghicevici va demisiona din această funcție după ce a câștigat un post de auditor public extern (profil economic) la Curtea de Conturi a României, Structura Centrală. Concursul s-a desfășurat începând din 20 august și se va finaliza la 14 decembrie.

Curtea de Conturi a scos la concurs 31 de posturi de de auditor public extern – profil economic – pentru structura Centrală. Concurența a fost mare: 6 candidați pe un loc. Nu mai puțin de 187 de persoane din întreaga țară s-au luptat pentru tentantele posturi. Claudia Boghicevici s-a clasat pe locul 9, obținând media 9,16 (9,10 la proba scrisă și 9,23 la interviu). Este un rezultat onorant care îi asigură Claudiei Boghicevici un loc de muncă pe care și l-a dorit foarte, foarte mult.

„Am dorit foarte mult să îmi continui cariera profesională în domeniul în care am început. Consider că în politică am făcut tot ce am putut în 15 ani. Prin experiența acumulată atât în Executiv, cât și în Legislativ, pot să ajut mai mult cetățenii, administrația din poziția aceasta. O să pun de o parte politica. În momentul în care voi fi chemată să semnez contractul, îmi depun demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Boghicevici.

Claudia Boghicevici are 43 de ani și este, de profesie, economist. A reprezentat PNL Arad în Parlamentul României, iar în anul 2012, timp de câteva luni, a deținut funcția de ministru al Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale (în guvernul Mihai Răzvan Ungureanu). Este vicepreședinte al CJ Arad din 2016.

Pleacă și Levente Horvath de la AJOFM

Pe lângă cele 31 de posturi din Structura Centrală, Curtea de Conturi a României a scos la concurs și două posturi de auditor public la Camera de Conturi Arad. Nouă candidați s-au bătut pentru cele două locuri, învingători ieșind Diana Sabina Ulici și Levente Akos Horvath (fost subprefect, în prezent director adjunct la AJOFM Arad). Carmen, Lucuța, manager al Spitalului Județean, a fost declarată respinsă la acest concurs.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  15 milioane pentru proiectul de revitalizare a zonei Mărului
  Locul de agrement va fi realizat de către Thaibau Construct, la o valoare care depășește 15 milioane de lei.

  Local

  Poliția caută șefi pentru județ
  Șapte poziții pentru șef de poliție, respectiv șef de post sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  Local

  Coșmarul de pe șine: trenul de la Mangalia a ajuns cu 11 ore întârziere la Arad!
  27 de ore pentru cei 850 de kilometri care desparte Mangalia de Arad. Trenul care ar trebui să-i ducă pe arădeni la mare este un coșmar pe șine.

  Advertorial

  Un nou cartier în Arad? O nouă zonă de case?
  Contextul pandemiei ne-a făcut să vedem diferit lucrurile, să apreciem cu totul altfel conceptul locuirii și recunoaștem că o parte din noi tânjește, în secret, după comuniunea cu natura!

  Local

  Platforme de cântărire pe drumurile judeţene
  Patru platforme pentru verificarea tonajelor vehiculelor ar urma să apară pe drumurile judeţene circulate de camioanele supraîncărcate.

  Local

  O nouă hală a CCIA, lângă Expo
  Proiectul e la început de drum: Primăria a fost informată în legătură cu intenţia elaborării PUZ-ului.

  Local

  Nicio şansă pentru „Ghiba Birta”
  Constructorul care se ocupă de reabilitarea clădirii liceului nu dă semne că va respecta termenul din contract. 1

  Local

  Doar 3.9% dintre blocurile din Arad sunt reabilitate termic
  Primăria Municipiului Arad a lansat procedura de achiziție a serviciilor de elaborare a studiilor DALI pentru reabilitarea termică a 26 de blocuri. 1

  Local

  Biserică pentru penticostalii din cartierul Gai
  Deocamdată, municipalitatea a reglementat situaţia terenului de pe strada Faurilor, pe care urmează să se costruiască lăcaşul de cult. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.