aradon.ro Web analytics

Cristian Alunaru, seful avocatilor aradeni

După 34 de ani de activitate, el a fost ales, recent, în funcţia de decan al Baroului Arad.
Scris de Diana Dutu - După 34 de ani de activitate, el a fost ales, recent, în funcţia de decan al Baroului Arad.

ARAD. Avocaţii din Baroul Arad și-au ales un nou decan: Cristian Alunaru. Doctor în drept și conferențiar universitar, el este avocat în Baroul Arad de peste 34 de ani.

Proaspăt ales în noua funcţie, Cristian Alunaru ne-a declarat: „Voi milita pentru îmbunătățirea situației actuale a profesiei de avocat, care prin legislația adoptată în ultima perioadă a suferit numeroase lovituri nedrepte. Mă voi strădui să reprezint cu onoare Baroul Arad în fața instituțiilor statului, a conducerii avocaturii pe plan național, dar și în plan internațional. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a îmbunătăți imaginea profesiei de avocat în general și a Baroului Arad în special, asigurând o mai largă deschidere internațională. Voi rămâne întotdeauna același coleg deschis și receptiv la toate problemele avocaților.”

Prin activitatea sa profesională și academică, Cristian Alunaru s-a făcut cunoscut nu doar în România, ci și în Europa, fiind membru în numeroase organisme juridice și academice internaționale: membru în Consiliul de conducere al Institutului European de Drept de la Bruxelles, membru al Uniunii Juriștilor din Germania, al Uniunii Juriștilor din Austria, al Centrului de cercetare pentru răspundere delictuală al Academiei de Științe a Austriei, al Grupului de cercetare pentru dezvoltarea dreptului european și reforma dreptului privat al Universității din Viena, Profesor invitat la Universitatea de Științe Economice din Viena etc.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Patru primari plecați de la PSD la PNL s-au întors la Social-Democrați
  Patru primari care au fost aleşi din partea PNL „se întorc” la PSD, anunţă liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina. 2

  Local

  Aglomerație la frontieră: sute de minute de așteptare pentru automarfare
  Șoferii de „TIR” au nevoie de răbdare, în continuare, în drumul lor spre țările vecine. Poliția de Frontieră Română anunță valori de trafic crescute la automarfare, la granița dintre România și Ungaria, dar și între România și Bulgaria.

  Local

  Un deținut din Arad, suspectat că ar fi folosit metoda „accidentul” din spatele gratiilor
  Înșelăciune prin metoda „Accidentul”: o femeie în vârstă de 85 de ani, din Sibiu, a fost sunată de un deținut din Penitenciarul Arad, cerându-i-se suma de 4 mii de lei pentru o operație a fiului său. O fată de 16 ani a ridicat banii de la victimă, însă a fost prinsă de polițiști. 1

  ARADON Sport local

  Remarcaţi pe tatami din Serbia

  UT Arad

  UTA a căzut pe locul 9!
  2

  ARADON Sport local

  Pas cu dreptul în Liga Elitelor U19

  ARADON Sport local

  Încă o pierdere pentru boxul arădean!
  Adolf Ivanovici a pierdut cel mai important meci, cel cu virusul COVID-19! 3

  Local

  Curtici, orașul cu cea mai mare incidență din țară. Municipiul Arad, pe locul 3
  Orașul arădean Curtici continuă să înregistreze cea mai mare incidență din țară, în rândul orașelor.

  Local

  93 de cazuri, din care două reinfectări, la Arad
  93 de cazuri de Covid-19 au fost raportate în județul Arad, de luni până marți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică Arad. 23

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.