aradon.ro Web analytics

Curs online pentru viitorii manageri de proiect

De Andreea Pintea

Curs online pentru viitorii manageri de proiect

Foto: Freepik.com
Reactualizat la:
Camera de Comerț Arad organizează un nou curs acreditat pentru cei care vor să devină manageri de proiect.
Scris de Andreea Pintea - Camera de Comerț Arad organizează un nou curs acreditat pentru cei care vor să devină manageri de proiect.

Pandemia a făcut ca o parte din cursurile de calificare să fie mutate în spațiul online. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad s-a conformat și a decis ca sesiunea de cursuri dedicată managerilor de proiect să se desfășoare online.

Începând cu data de 15 iulie 2020, va fi organizat un nou curs acreditat pentru această specializare (COD COR 242101). Cursul se organizează integral online pe platforma ZOOM, iar examenul va fi susţinut tot online.

Toți absolvenții cursului vor primi: • certificat Manager Proiect, eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerele Muncii şi Educaţiei; • discount de 10% pentru înscrierea la oricare alt curs organizat de CCIA Arad; • teste online pentru autoevaluare şi pregătirea examenului; • suport de curs, materiale şi formulare pentru a le putea folosi în activitate.

„Cursul Manager Proiect poate reprezenta un element important de recomandare pentru oricine şi în orice poziţie a proiectului. Până şi o afacere poate fi abordată ca un proiect, astfel că dobândirea competenţelor de manager proiect este un pas înainte pentru a iniţia şi gestiona propria afacere”, declară preşedintele Camerei de Comerţ Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Cursul va fi susținut de formatorul Gabriela Chiricheu. „Cursul se adresează celor care își încep o carieră de manager de proiect independent; Membrilor echipelor de proiect, persoanelor implicate în implementarea proiectelor cu finanțare internă sau externă, specialiști sau coordonatori ai departamentelor de dezvoltare, reprezentanți ai autoritătilor publice locale si centrale, ai IMM-urilor sau membrilor ONG care accesează Fonduri Structurale şi tuturor celor care doresc să capete cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect”, informează managerul Centrului de formare profesională din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

Continutul cursului cuprinde: • stabilirea scopului proiectului; •stabilirea cerințelor de management integrat al proiectului; •planificarea activităților si jaloanelor proiectului; •graficul Gantt; •diagrama PERT; •WBS (Work breakdown structure); •tipuri de management: Kaizen, JIT (Just-in-time); •Metodologiile Waterfall versus Agile; •exemple de teste PMP; •managementul riscurilor cuprinzând tehnici de identificare a riscurilor; •managementul echipei de proiect (Team management); •managementul comunicării în cadrul proiectului; •managementul timpului (Time management); •managementul calității proiectului; •gestiunea utilizarii costurilor si resurselor operaționale pentru proiect; •realizarea procedurilor de achiziții pentru proiect.

Cursul se adresează strict persoanelor care au absolvit studii superioare.

citat – Dobândirea competenţelor de manager proiect este un pas înainte pentru a iniţia şi gestiona propria afacere – Gheorghe Seculici

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. VP1010 says:

  Cursuri peste cursuri, trebuie cheltuiți niște bani, puțin probabil ca acestea sa se reflecte pozitiv ulterior în viata reala!

 2. ARADON Sport local

  Performanțe ale sportului arădean în luna august
  Sportul arădean suferă din cauza pandemiei de COVID-19. Dacă fotbalul și unele competiții s-au putut relua în condiții stricte, este o listă lungă de întreceri importante anulate din cauza restricțiilor. Sporturile de sală nu știu sigur când vor avea liber. Continuăm incursiunea prin istoria ultimilor 30 de ani din sportul arădean, cu performanțe realizate în luna august.

  Local

  Candidatura lui Farcaşiu, anulată de instanţă
  „Veşnicul” primar al Târnovei, împiedicat de instanţă să mai candideze pentru fotoliul de primar. 4

  Local

  20 de sirieni, irakieni și algerieni, prinși de polițiștii de frontieră de la Nădlac și Vărșand
  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere ale Frontierei Nădlac II, Vărșand și Nădlac I au descoperit, atât în punctul de frontieră, cât şi în zona de competenţă, 20 de cetăţeni din Siria, Irak şi Algeria, care au folosit diferite mijloace pentru a încerca să treacă ilegal frontiera în Ungaria. 3

  Local

  Nereguli descoperite de Curtea de Conturi la Spitalul Judeţean
  Un control al Curţii de Conturi arată că, pe perioada pandemiei, în Spitalul Judeţean s-au cheltuit bani pe lângă lege. 6

  Local

  Două ore pe săptămână pentru cazier, la Sebiș
  În vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Sars Cov 2, la nivelul Poliției Orașului Sebiș se modifică programul ghișeului de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și a certificatelor de integritate comportamentală pentru perioada 17.08 – 28.08.2020.

  Local

  Ventilator de ultimă generaţie, de la Crucea Roşie, pentru spitalul COVID din Arad
  Valoarea echipamentului medical este de peste 214.000 de lei. Aparatul e funcţional începând de vineri, 14 august 2020. 7

  Local

  Amenzi „grele” pentru deșeuri pe domeniul public
  Sesizările primite de la cetățeni i-au scos în stradă pe polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului, care au aplicat amenzi în valoare de 4500 de lei pentru constatarea abandonului de deșeuri și materiale de construcții pe domeniul public. 3

  Local

  Jandarmii arădeni, în misiune la biserici și mănăstiri
  Efectivele de jandarmi vor avea în vedere ca toți participanții să poarte mască și să respecte distanțarea fizică, pe timpul procesiunilor religioase prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului 2

  Local

  1.400 de cazuri de Covid-19, la Arad, de la începutul pandemiei
  Județul Arad a ajuns la un total de 1.400 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, confirmate de la începutul pandemiei până în prezent.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.