Din lumea bucătăriei, Anna Olson îţi răspunde la întrebări
<p style="text-align: justify;"><span lang="ro-RO">Simplitatea şi eleganţa sunt notele care definesc stilul </span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/">culinar</a></span></span><span lang="ro-RO"> al Annei Olson. În momentul în care urmăreşti o emisiune marca Anna Olson, pentru câteva zeci de minute, gătitul ţi se pare o lume magică în care arta şi mâncarea fac front comun pentru a da un rezultat copleşitor. De fiecare dată orice </span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/">reţetă</a></span></span><span lang="ro-RO">, fie </span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/retete/categorie/3/143/dulciuri/prajituri.htm">prăjitură</a></span></span><span lang="ro-RO">, fie un fel principal de</span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/"> mâncare</a></span></span><span lang="ro-RO"> te determină să cumperi ingredientele necesare şi să o încerci, în bucătăria proprie.</span></p>
Scris de IM:ONLINE-<p style="text-align: justify;"><span lang="ro-RO">Simplitatea şi eleganţa sunt notele care definesc stilul </span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/">culinar</a></span></span><span lang="ro-RO"> al Annei Olson. În momentul în care urmăreşti o emisiune marca Anna Olson, pentru câteva zeci de minute, gătitul ţi se pare o lume magică în care arta şi mâncarea fac front comun pentru a da un rezultat copleşitor. De fiecare dată orice </span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/">reţetă</a></span></span><span lang="ro-RO">, fie </span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/retete/categorie/3/143/dulciuri/prajituri.htm">prăjitură</a></span></span><span lang="ro-RO">, fie un fel principal de</span><span lang="zxx"><span style="text-decoration: underline;"><a href="http://www.culinar.ro/"> mâncare</a></span></span><span lang="ro-RO"> te determină să cumperi ingredientele necesare şi să o încerci, în bucătăria proprie.</span></p>
Reţetele Annei Olson te ademenesc? Vrei şi tu să afli secrete din bucătăria ei? Vrei să ştii trucuri pe care le foloseşte sau pur şi simplu eşti curios cum face de se menţine în formă?
Dacă ai o întrebare sau mai multe pe care vrei să i le adresezi Annei Olson, te aşteptăm pe forumul culinar.
Despre Anna Olson
Originară din Atlanta, Georgia, Anna Olso s-a mutat în Ontario în copilărie şi a crescut în Toronto. A absolvit Universitatea Queen s şi a lucrat câţiva ani la banca. Mai târziu s-a decis să-şi urmeze înclinaţia către arta culinară urmând cursurile „Arte culinare la Johnson&Wales” în Vail, Colorado. Cei 15 ani de gătit au însemnat un izvor de cunoştinţe culinare pe care le-a împărtăşit în cărţi de bucate premiate şi emisiuni culinare. Anna Olson s-a îndrăgostit în bucătărie, unde l-a întâlnit pe soţul ei bucătarul Michael Olson. Aceştia gătesc împreună în bucătăria casei lor din Niagara, şi au subliniat că a găti înseamnă pentru ei o adevărată plăcere a vieţii.
Offroaderii arădeni care duc Crăciunul în satele uitate din județ îi invită pe arădenii care vor să contribuie la această expediție să susțină financiar demersul lor.
Proiectul trece din categoria „lucrări nefinalizate” în cea de „finalizat, dar nefuncțional”, status care rămâne valabil până la parcurgerea etapelor necesare în vederea recepției finale.
Statele UE au ajuns luni la un acord politic în cadrul Consiliului Justiție și Afaceri Interne privind stabilirea rezervei anuale de solidaritate pentru 2026, care este unul dintre principalele elemente ale Pactului pentru migrație și azil și este menit să asigure sprijin efectiv pentru acele state membre care sunt sub presiunea migrației.
Se împlinesc 100 de ani de la nașterea sculptorului arădean Ovidiu Maitec, iar Institutul Cultural Român și Consiliul Județean Arad marchează acest eveniment.
Brazii naturali pentru Crăciun sunt din nou căutați în piețele din Arad, după ce ani la rând au fost utilizați mai ales cei artificiali, însă potențialii clienți se plâng că sunt mai scumpi față de anii trecuți, prețurile afișate fiind, în general, între 250 și 500 de lei.
Reducerea emisiilor de carbon în zona urbană Ineu.
Pentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.
Citiți principiile noastre de moderare aici!