aradon.ro Web analyticsUPDATE. O mașina a explodat în Vlaicu. Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea și fostul socru al deputatului Bîlcea, se afla în mașină. Acesta a decedat. Specialiști de la București, trimiși la Arad

De Adriana Barbu
Reactualizat la:

UPDATE. O mașina a explodat în Vlaicu. Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea și fostul socru al deputatului Bîlcea, se afla în mașină. Acesta a decedat. Specialiști de la București, trimiși la Arad

Foto: V.O.
Reactualizat la:
O maşină a explodat în cartierul Vlaicu, în această dimineață. Potrivit primelor informații primite de la ISU Arad, un incendiu auto a izbucnit de dimineață "în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (în față la Profi). În interior este o victimă decedată". Urme de explozibil au fost găsite, se spune pe surse, în mașină.
Scris de Adriana Barbu - O maşină a explodat în cartierul Vlaicu, în această dimineață. Potrivit primelor informații primite de la ISU Arad, un incendiu auto a izbucnit de dimineață "în Municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (în față la Profi). În interior este o victimă decedată". Urme de explozibil au fost găsite, se spune pe surse, în mașină.

ARAD. Potrivit celor de la fața locului, victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, tatăl Laurei Crișan, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina, după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina, după 20 de metri parcurși cu spatele, aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan avea 66 de ani și conducea un Mercedes.

Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 ale blocului s- au spart în urma exploziei mașinii la ieșirea din parcarea de la PROFI. Unii locuitori de aici au filmat momentele de după explozie și focul declanșat mai apoi, așa cum puteți vedea în imaginile noastre.

Potrivit comunicării IPJ Arad, “în această dimineață, în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

În ceea ce privește intervenția pompierilor, ISU Arad a precizat:

“În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență și generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașinii o victimă. Victima, decedată, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”.

Tot pompierii au precizat:

“Cauza este în curs de stabilire”.

UPDATE 1.

Anchetatori de la București, la Arad

Poliția a revenit, la doua ore de la producerea exploziei, cu un comunicat în care se arată ca la Arad vor ajunge pentru a cerceta acest caz specialiști de la București:

“Având în vedere evenimentul din județul Arad, Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian GHEORGHE.”

UPADTE 2:

Pe surse: Anchetatorii de la București au descoperit urme de explozibil. Oficial: SRI exclude atentatul terorist

Potrivit informațiilor pe care le deținem la această oră, anchetatorii de la București, sosiți cu elicopterul la Arad, au descoperit urme de explozibil în mașina omului de afaceri arădean, sub bancheta din fața a vehiculului. Au fost, de asemenea, audiate persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, dar și persoane care se spune l-au văzut ultima oară pe Ioan Crișan.

În aceste momente, se analizează imaginile de pe camerele de vederi din vecinătatea supermarketului unde a avut loc deflagrația.

Mașina omului de afaceri Ioan Crișan a explodat în jurul orei 7.00, luând foc mai apoi în parcarea supermarketului Profi din Vlaicu, chiar când șoferul dădea cu spatele pentru a ieși din ea. Explozia a fost atât de puternică încât l-a aruncat pe omul de afaceri în portbagajul mașinii. Geamurile de la etajul I ale blocului la parterul căruia se află supermarketul au fost sparte și ele.

Ioan Crișan era cunoscut pentru afaceri în domeniul transporturilor, pentru fermele de somn african (unele dintre puținele din Europa de Est) pe care le deținea în Iratoșu, în perimetrul unei foste fabrici de cânepă, cu 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, și pentru afacerea cu crocodili pe care a încercat să o pună pe picioare chiar înainte de pandemie.

Omul de afaceri intenționa să dezvolte aici o fermă care să producă carne de crocodil, foarte căutată în restaurantele din vest, dar pandemia a pus piedică acestei investiții. Ioan Crișan este cunoscut și ca fostul socru al deputatului PNL de Arad, Sergiu Bîlcea și pentru faptul că înainte de alegerile locale, membru de partid la PLUS fiind, avea intenții în a conduce formațiunea, fie el, fie fiica sa.

UPDATE 4:

SRI vine cu primele precizați oficiale

Potrivit comunicatului SRI, citat de mass-media națională, primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist în cazul exploziei mașini din Arad:

„SRI participă la ancheta desfășurată de Poliția Română și împreună cu specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică se realizează expertiză pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea„.

Anchetatorii au stat deja de vorbă cu martorii care au confirmat și pentru mass-media faptul că Ioan Crișan a venit pe la ora 7.00 pentru a-și bea obișnuita cafea de aici și a plecat după 10 minute. A dat cu spatele în încercarea de a ajunge pe strada principală, s-a lovit de bordura de la intrarea în parcare iar imediat după mașina a explodat și a fost cuprinsă de flăcări.

În ceea ce privește ancheta, la fața locului, anchetatorii vor monta un cort – laborator mobil.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, a declarat faptul că anchetatorii au deja un cerc de suspecți, dar mai multe nu poate declara, ancheta fiind în curs de derulare de către cei mai buni specialiști ai Poliției Române, în frunte cu comisarul șef Cristian Gheorghe.

UPDATE 5:

Probele, la laborator

Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI, a precizat faptul că SRI participă la anchetă exclusiv prin experții pirotehniști, care vor stabilit cu exactitate dacă au fost folosite substanțe explozive și, dacă este așa, ce substanțe au fost folosite. Ovidiu Marincea a insistat pe faptul că, potrivit datelor adunate până acum, este exclus un atentat terorist. Purtătorul de cuvânt al SRI a mai precizat că au fost deja preluate probe – vorbim de o mașină care a ars în întregime – și acestea au ajuns la laboratoare pentru a se stabili ce substanțe au dus la explozia mașini, dacă se pune problema unui dispozitiv explozibil improvizat sau nu.

UPADTE 6:

Bîlcea, reacţie după decesul suspect al fostului socru

Deputatul arădean Sergiu Bîlcea, cel care a fost ginerele lui Ioan Crişan, bărbatul decedat în explozia care a avut loc sâmbătă dimineaţă, a oferit o primă reacţie, prin care îşi exprimă regretul faţă de moartea fostului socru.

„Sunt şocat şi îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viaţa a făcut să nu ne vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat şi iubit de Alexandra şi Vlad (n.r. copiii lui Sergiu Bîlcea), care resimt acum dureros această mare pierdere. Este un moment greu pentru familie. În aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate şi viaţă privată al familiei Crişan”, a scris deputatul arădean pe pagina sa de socializare.

UPDATE 7:

VIDEO. A apărut filmarea exploziei maşinii din Vlaicu

Bolidul lui Ioan Crişan, omul de afaceri decedat sâmbătă dimineaţa în parcarea unui supermarket din Vlaicu, a fost efectiv spulberat de explozia care l-a ucis. Un filmuleţ surprins de camerele de supraveghere din zonă ne arată, pas cu pas, ultimele secunde din viaţa afaceristului. Bărbatul a dat câţiva metri cu spatele, pentru a ajunge în dreptul ieşirii din parcarea magazinului. Apoi, la câteva fracţiuni de secundă de la momentul în care a început să ruleze cu faţa spre Calea Aurel Vlaicu, maşina acestuia, un Mercedes, a explodat violent. Bărbatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

UPDATE 8:

Verdictul exploziei din Vlaicu: CRIMĂ

Ceea ce se presupunea încă de azi dimineaţă, de la ora 7:00, se adevereşte: omul de afaceri Ioan Crişan a fost victima unei execuţii.

Surse apropiate anchetei ne-au confirmat faptul că se exclude total varianta unui accident, cercetările vizând o crimă. În funcţie de informaţiile pe care le vom primi, vom reveni cu amănunte.

VIDEO: Fly
FOTO: V.O.

FOTO: ISU Arad

90 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Nu măsluiți says:

  Incendiu ? EXECUȚIE !

  • Cristian1981 says:

   Acesta este un cutremur in pnl.. Urmeaza unda de soc politic..

  • jack says:

   ceva ciudat in romania toti oamenii de afaceri dupa ce mor aflam ca eeau buni la suflet…o tara de hoti mincinosi ipocriti…

  • Helmut says:

   Falka nu este străin de ceea ce s-a întâmplat. El taie și spânzură in Arad. Este coordonatorul mafiei politice. Rușine !!!

 2. Octavian says:

  Am fost trezit de zgomotul exploziei. Eram curios să aflu ce putea suna atât de tare încât să aud din Podgoria, chiar de pe bulevard.

 3. Gerula says:

  OMERTA….,sigur ,omul stia prea multe despre cineva anume….prin asta ,acel cineva i-a inchis gura si a dat si un avertisment !!!!

 4. Anonim says:

  A fost bomba 100%

  • anonim says:

   Daca e prins,inchisoare pe viata il asteapta.Prea blanda pedeapsa.

   • anotimp says:

    No, e tortura psihica suficienta, isi pune capat singur acolo, sau il omoara in bataie, au mai fost cazuri

    • Patrascu says:

     Bai sinteti băuți 🙄? În ajutorul lui nea bomba sar ong-urile imediat, salvează situația. ATM – uri spulberate multe cazuri clasate din neputinta uneori din rea vointa și nimeni nu schițează nimic 🤔. Și dacă va fi prins o va duce mult mai bine decât voi, doar este prodecan la această disciplina. Voi a-ți numărat cursanți de linga obiectul tezei de doctorat? (Mercedes) Seamănă mult cu fumigenele politice, dacă dorea,, nea bomba,,eficienta lucra mult mai curat și apela la PSL 😜Cu ocazia asta se va forma și în Arad o brigada de experți. Și cind te gindesti cite servici secrete își duc veacul prin Arad iar uni care conduc destinele orașului habar nu au….

 5. Cris says:

  Cine i a pus bomba???oare vom afla vreodata???

 6. Anonim says:

  Devine interesant aradu😀😀😀 curios e ca nu se spune masina capcana, doar explozie, nu are cum sa explodeze asa din senin.

  • Dan says:

   👍
   La analiza tuturor pozelor, e evident (și șocant), ca a fost o EXECUTIE PROFESIONISTA:
   -explozie provocata de material explozibil, nu incendiar (vezi urmele lasate pe VW albastru, iar Mercedesul nu ars in totalitate, ca la majoritatea scurt-circuitelor), explozia, desi zgomotoasa, e fost relativ redusa ( nu a distrus autoturismul in totalitate si nici imprejurimile), fiind plasata IN INTERIOR SUB SCAUNUL SOFERULUI (dupa deformarile si arsurile Mercedesului), practic “punct ochit – punct lovit”.

   Ori, ca sa deschizi , sa conectezi explozibilul la sistemul de pornire, sa inchizi la loc, fara sa lasi urme, la asa un autoturism modern si complex, si intr-o zona asa de expusa, trebuie sa fi profesionist.

   Si nu mai vorbesc de procurarea materialului explozibil si fabricarea bombei (o grenada cred ca ar fi avut totusi o forta mai mica, iar sistemul de armare ar fi fost unul mecanic, mai dificil de mascat).

   Iar, ca o concluzie, stau si ma întreb, PE CINE NAIBA O FI SUPĂRAT ASA RAU omul asta (un “pitic” pe lângă “granguri” mult mai mari si mai grei), daca a ajuns sa fie EXECUTAT de profesioniști ai crimei…

   • Eu says:

    Poți să mergi sa te predai

    • Una buna says:

     Nah ca bine ai zis. La asta ma gandeam si eu. E clar ca i s-a cerut presei, IP-ul computerului sau. Sau poate ajuta politia, in gasirea mafiotului !

   • sss says:

    nu a fost legat la contact , el s-a deplasat cativa metri , eu zic ca a fost cu declansator de la distanta , a fost supravegheat , stiau obiceiul plus ca cel care a declansat a fost in apropiere a tb sa aiba contact vizual cu el si vehiculul , clar profesionisti

    • Dan says:

     Corect. La momentul comentariului meu nu vazusem filmarea.
     Probabil ca a fost detonat de la distantă, avand in vedere momentul detonarii (nici langa bloc si intre celelalte masini, nici in trafic, ci tocmai intr-o zona relativ libera…).

     • unualtu says:

      Mergi la culcare domn’ specialistu’ lu’ peste. Volkswagen albastru…

     • Ghiocel de toamnă says:

      Mai degrabă pare o legătură directă la depășirea vitezei de 5km/ora….daca ținea cont cu detonarea de la distanță…..aștepta să iasă din parcare,sa nu fie alte daune sau victime,dar a vrut să fie sigur că i în mers….deci nu a mai contat nici dacă face daune sau victime…

   • wid says:

    o pocnit butelia

   • anonim says:

    Dan ! tu chiar ai vaga impresie ca respectivul explozivil a fost legat la sistemul electric al masinii ? …nu cred nici o secunda chestia asta , ce cred e ca declansarea sa produs prin apel tel . cred ca e vorba de TNT nu de dinamita , egal ! Ca la nivel de judet crima organizata a acaparat intreg judetul se stie de mult , o stie si cei din politic , juridic sau politie , uneori capii fiind tocmai din respectivele institutii , insa cred ca sa ajuns prea departe , cred ca e momentul ca intreg inspectoratul si parchetul din arad sa fie curatat foarte bine , daca nu se trece imediat la o ancheta interna puternica si cu schimbari majore , se va scapa definitiv din maini aceste grupari criminale …traficul cu tigari porneste din ucraina spre europa , iar arme gasesti cate vrei in acea parte a continentului

 7. cucubau says:

  politistii sunt vechii si noii interlopi

  • Vasile says:

   Polițiștii nu pot identifica un camion dintr-o curte plin cu țigari. Ei au rolul de a proteja infractorii, parte din ei sânt infractori periculoși îmbrăcați în uniforma ststului

 8. Ioan-Laurentiu Rad says:

  Oare asa sa te scapi de razbunarea socrului?………

 9. cititor says:

  Pe camerele de luat vederi din zona daca-s functionale si nu cumva cineva le-a oprit, se vor vedea autorii

  • radu says:

   Probabil ca bomba a fost plasata cu ceva timp inainte si pe camere se poate vedea eventual doar explozia….

  • Una buna says:

   Pai toate Profi-urile…sunt ale PNL-istilor. Momentul plasarii bombei clar a disparut.

 10. sss says:

  inca si cu telecomanda cineva o urmarit si l-a executat – a mers 10-15 m cu masina clar a fost dispozitiv atasat , nu la contact , polita si sri doarme , asteas specific arabilor dar se poate si niste xefe late din ucraina , probabil la comanda sau vreun concurent din mediul de afaceri , instantaneu tb mobilizare , verificare camere trafic , consemn granita etc

 11. WeaseL says:

  GPL-urile astea improvizate…

 12. Galatus says:

  Tutunul dăunează grav sanatati îndeosebi transportul. Cineva in urma cu 4ani atrăgea atenția asupra unor grupări de crima organizata . Lipsa unor cadre active și cu experienta în MAI naște suspiciuni. Sifonarea informației și Sabotarea colegilor din structura MAI este un,, ATU,, Inăscut in ultimul timp la mulți angajați. Aradul a fost și este un oraș zbuciumat, vrajala cu oraș de granita oraș,, sigur,, cu deschidere spre occident numai tine. Ultimi 16ani Aradul sa transformat fief al mafiei. Incepind de la călăuze de grup Arad-Dallas sau Arad-Washinton găsești tot ce vrei trafic de minore, trafic de influenta, trafic de stupefiante, plasare de valuta falsa absolut tot ce-ți dorești.

 13. cascavalul says:

  Acum fura de la “ingeri ” !

 14. anonim says:

  După cum arata caroseria e vorba de un explozibil pus în interior (sub scaune) probabil. Omerta a ajuns și în Arad se pare, mai rămâne de văzut cine sunt protagoniștii, unul sigur e mortul, celalalt sau ceilalți pot fi mulți sau unul…

 15. Cristian1981 says:

  Acesta este un cutremur in pnl.. Urmeaza unda de soc politic..
  A-ti vrut o Tara ca afara, acum sunt si executii ca afara..
  Hai cu sedintele online ca nu mai merg astia cu masina 😜

  • Român says:

   Comunistule ce durere pe tine că nu mai ai beneficiile carnetului de partid…

   Asta e execuție a la rackeți ruși. Ei Sunt renumiți în Franța și marea Britanie…

   • asd says:

    te-au regulat rusii in cur sau pe nevasta ta la ovare este? sauanci cacat de la radu tudor?

   • toRoman says:

    Iar scrii prostii, tovarase Coreea de Nord!! la charlie hebdo nu au fost raketi rusi,de exemplu…

    Cine e mai comunist ca voi ,astia “transparentii” lu scheisse,care vreti sa traiti la comun inclusiv cu femeile! fiindca voua cocoseilor va place mai mult sa iubiti femeieste, cu boatora!

 16. Cris says:

  Nu doresc raul nimanui. Dar m-as bucura daca s-ar intampla asta la toti hotii din Romania. Sanatate

  • Cristian 1981 says:

   Sunt incurcate itele personale ale “politicieni lor” aradeni, G. P. si S. B… Altfel spus contracte faine intre un dep si sen.. Restul.. Discutii sunt in targ, cam cate rable umbla in arad (fara suparare) si cate explodeaza? Clar te duce mintea la povesti cu rusi etc..

 17. Hhu says:

  Carne macinata dacă a mai ramas cv din el.pacat de masina

 18. poseidon says:

  Eu cred că a explodat economia lui Câțu .

 19. Sivuka says:

  Ziua de astazi este o zi memorabila pentru ARAD, deoarece este probabil prima executie la comanda si cu tehnica din veste. Pe victima sa o odihneasca Dumnezeu doar el stie ce a fost…

 20. helmut says:

  sergiulica ce ai facut analfabetule??
  mai bine du-te si te preda , trebuie sa recunosti, hotzomanule!!

  • Ducadam says:

   Ia facut Geanina un cadou Exploziv la Sergiu ! Grupul Falca & Co au devenit dintr-un grup de Spagari un Grup de Crima Organizata ! Precis au planuit-o de anul trecut de cand iau stricat combinatia sa-l puna pe Balcea primar! Lo fi pus Falca pe mongoloitul de Glad Varga sa angajeze ceva profesionisti , ca ala are cunostintedinastea !

   • DAAN says:

    Esti de o prostie rara. Inchide internetul si pune-te iar pe plans pentru ca esti sarac si frustrat. Atat de usor este sa arunbci gunoi in toate partile … verifica-te la mansarda “domnule” … era un cuvant urat in loc dar am zis ca nu vreau sa nu fie oprit comentariul

 21. Marius says:

  Sigur….oare de ce au venit cei de la.Bucuresti daca e doar o mașină care a luat foc??? Condoleanțe familiei, dar o mașină asta nu arată că cea din imagine, nu găsești elemente din ea împrăștiate pe zeci de metri, și interiorul mașini….nu arată că după incendiu. Explozia și-a spus cuvântul, l-ar faptul că au venit de la București arată că ori cei de acolo cred că polițiști arădeni sunt incompetenți ori știu și ei că nu a fost incendiu. Cine a făcut asta a știut ce face, nu e amator.

 22. lalala says:

  In sfarsit!
  Avem o tara ca afara!
  Lipseau masinile explodate, dar acum suntem si noi in rand cu lumea!
  Victorie!

 23. uf says:

  Asadar acum sunt bune CAMERELE DE SUPRAVEGHERE DE PE STRAZI NU???

  De ce nu puneti camere supraveghere pe toate strazile Aradului??? Chiar nu vedeti ce a devenit Aradul?

  Daca treceau copii pe acolo, etc??

  • Nicu says:

   Mai exact la ce au fost bune camerele pe strazi? E mai sanatos mortul, a explodat mai finut masina?

 24. Gigi says:

  S-a auzit pina pe mal….

 25. Conservatorul says:

  Urmează Ghiță?

  • Teretean says:

   Care din ei socru sau jinirili😅

  • Conservatorul says:

   Jos Falcă – Bibarț – Bilcea
   Aradon, tu nu ai filmare proprie? O iei de la Vrânceni?
   Amatori in toate
   De la Moisescu și Popa nu a existat nimic original frumos și corect în Aradul acesta!

 26. Patrascu says:

  Asteptam rezultatul experților de la Antena 3 si Realitatea TV. Speram sa ne lamureascai Dana Budeanu , cum sa petrecut evenimentul. Sigur ne va aminti 🆗 ăștia nu sint fatalai 😁sint mafioți nene…

 27. O cetațeancă says:

  După cum arată,cred că a fost pusă direct sub mașină ,sub șofer…sa nu scape ,in spate nici nu a afectat o

 28. Hehe says:

  IED, IED

 29. Doriangrey says:

  Sper ca politia a avut atat profesionalism sa inchida toate iesirile din municipiu imediat dupa explozie.

  • foartedur2 says:

   Exact. Asta ar fi trebuit sa fie primul lucru facut imediat dupa primele suspiciuni.
   E clar ca e vorba unor straini. Probabil chiar straini Romaniei.

  • Galatus says:

   Doriangrey😂 Dacă trec migranti cum doresc și cind doresc, atunci un astfel de individ se joaca cu frontiera😜.

   • Doriangrey says:

    Nu cred ca risca sa treaca fraudulos, unul ca asta mai repede incearca sa se amestece cu lumea, sa nu iasa in evidenta, asta desigur daca nu e din republica moldova, ca atunci la controlul documentelor automat devine suspect.

 30. JUSTITIA = CANCERUL ROMANIEI says:

  Multumim Parchetului si Tribunalului Arad. Multumim matracucilor si impotentilor din magistratura aradeana, care au transformat Aradul in Bronx.
  De aia ati pus toti umarul si ati facut praf DNA-ul si DIICOT-ul, sa faceti din Romania o republica bananiera, terorizata de interlopi, numai buna de muls de venetici.

  • Pitagora de la Intim says:

   Nici dacă-I loveai cu ranga in mecla pe borfasi in robe nu simțeau, cum simt cind citesc fraza🤣

 31. NICU says:

  Sa fie in legatura cu captura tirului de tigari la Sambateni? omul a fost la “spovedit”, a primit binecuvantarea, sa realizat captura de tigari de la Sambateni iar replica a fost rapida SAH-MAT.

 32. Doriangrey says:

  Apropo, inregistrarea cu explozia masinii ni se arata doar cand da cu spatele, dar probabil ca aceasi camera de supraveghere surprinde si infractorul care pune bomba, ca ma gandesc ca aceea camere vede si acel moment.. Asa ca.. Va urma.

 33. Daniel says:

  A fost vaccinat Covid 19. Dacă nu e posibil că din acest motiv a schimbat pasagerul locul de la volan în portbagaj- avînd în verede faptul că specialiștii SRI susțin că nu a fost atac terorist. O fi poate o felicitare din dragoste deosebită datotită calităților de om de omenie, corectitudine, un om de afaceri prosper, corect.

 34. bogdan says:

  O fi luat bani cu camata de la sirbi!Aia nu se joaca.

 35. !!!!!!! says:

  Doamna Adriana…….blocul Z11 se afla in spatele blocului in care este magazinul Profi…..Cum mama naibii sa se spargă geamurile de la blocul ala…Aia inseamna ca blocul la parterul caruia afla magazinul (Z 20).sa fie spulberat de la explozie….!

 36. Mirel says:

  si cine plateste geamurile sparte la magazin si la bloc si masinilie parcate acolo si avariate de explozie? Caci nu cred ca RCA-ul masinii mortului o sa plateasca ceva……….Ramane de vazut !

  • mike says:

   ar trebui sa plateasca primaria arad care e obligata sa asigure securitatea aradenilir de aia ii platim?

 37. Cicu says:

  Dacă erau copii în zona? Dacă erau oameni nevinovati(nu ca șoferul mașinii era vinovat) care erau răniți, omorâți?
  Când avem de gând sa recunoaștem ca Aradul e un sat fără caini?
  Boschetari peste tot!
  Interlopi la fiecare colt, la fiecare terasa.
  Orașul acesta are 2 clase, ca tarile africane, bogați și săraci. Clasa de mijloc exista? Aia care lucrează la Leoni pe 2mii lei? Aia nu e clasa de mijloc, e masa de manipulare.
  De cel puțin 14 ani Aradul a devenit bătaia de joc și arădenii nu fac mult pt a schimba acest lucru. Suntem nervoși în trafic, sarim cozile, înjuram, suntem nefericiți, frustrați. De ce oare?
  Poate e nevoie sa ieșim în strada și sa cerem o schimbare de atitudine a autorităților, a politiei, si în primul rand a noastră. Pasivitatea și frustrările de oraș mic ne omoară.

  • Teretean says:

   Pentru Cicu 😎Câți comandanți de politie, agenți, comisari și chestori sau ghiftuit la masa interlopilor? Sute de astfel de deșeuri în uniforma a vindut statul din interese propii. Sa nu amintim de miorlaiti din justitie care si ei a pus umărul la distrugerea totala a României.

 38. jokero says:

  Cam majoritatea oamenilor de pe pamant sunt rai exploatatori deia nea pedepsit si natura asta cu covidul suntem materialisti si rai si exploatatori la locul de munca si salari mici vai si amar.

 39. Basil says:

  Din titlu e vorba de trei oameni, din care a murit doar unul.

 40. teddy-eddy says:

  ”Ovidiu Marincea a insistat pe faptul că, potrivit datelor adunate până acum, este exclus un atentat terorist. ”
  Mda … A fost voia Domnului peste fiii neascultării.
  Și totuși, unde a fost oprit TIT-ul cu nu știu câte sute de mii de țigări ??? Când la Sâmbăteni, când la Mândruloc. Sunt vreo 3 km între locațiile astea.
  Și cum nu poate fi depistat proprietarul mașinii?????????????????????

 41. Mocofan-club says:

  Sunt convins că-n câteva zile, cei din Vlaicu, arădenii, toți românii, vom afla adevărul, cu sprjinul neprecupețit al organelor de partid și de stat, respectiv miliția, SRI Lanka, procuratura, pnl-psd-aur, așa încât, Romania să ajungă pe cele mai înalte culmi de progres și civilizație, toași!

 42. România

  Poliția testează o aplicație de mobil care fotografiază numărul de înmatriculare pentru a afla dacă mașina are asigurare sau nu
  Poliția Română testează o aplicație de mobil prin care ar putea fotografia și filma numerele de înmatriculare și ar putea afla, în câteva secunde dacă o mașină este asigurată sau nu. Aplicația va deveni operațională în acest an.

  Mapamond

  Lituania își retrage ambasadorul din Rusia
  Administraţia Lituaniei a anunţat, luni după-amiază, că îşi va retrage ambasadorul din Rusia de la data de 1 iunie, în contextul tensiunilor generate de intervenţia militară rusă în Ucraina, informează agenţia Reuters.

  Mapamond

  Un diplomat rus de la Națiunile Unite și-a dat demisia, spunând că nu i-a fost „niciodată atât de rușine” de țara sa
  Organizaţia Naţiunilor Unite este cea mai importantă organizaţie internaţională din lume.

  Mapamond

  Noi cazuri de variola maimuței depistate în Marea Britanie
  Încă 36 de cazuri de variola maimuţei au fost depistate în Marea Britanie, iar virusul ar putea deveni endemic în Europa, avertizează autorităţile sanitare, citate de Sky News.

  ARADON Sport local

  Urmează faza a doua în Liga 5
  ARAD. A fost şi ultima rundă a sezonului regular în cel de-al doilea eşalon valoric al fotbalului judeţean, Liga 5. Cunoaştem echipele calificate în play-off, care vor lupta pentru promovarea în elită, cu jocuri tur-retur, dar şi pe cele din play-out, care vor disputa încă un tur.

  Local

  Expoziţie documentară, de Bicentenarul Teologic
  Despre istoria învățământului teologic ortodox arădean, în formele sale de Institut și Academie.

  UT Arad

  Ilie Poenaru are ambiţii mari la UTA!
  Noul tehnician al UTA-ei a vorbit despre un loc în primele şase echipe din Liga 1. 3

  Local

   Pe mâna cui lăsăm Spitalul Județean? Video candidați!
  Cei patru candidați la șefia Spitalului Județean Arad și-au prezentat cum au știut mai bine proiectele de management.Nu fără show și fără acuze. 2

  România

  Alertă cu bombă la centrul comercial Bega din Timișoara
  Alertă, luni seară, în zona centrală a Timișoarei. Polițiștii și pompierii au evacuat centrul comercial Bega după ce un individ a sunat la 112 și a anunțat că în zona etajului al doilea ar fi plasată o bombă.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.