aradon.ro Web analyticsLecția unei tinere pentru polițiștii arădeni: a prins individul care i-a dat bancnote false în urma vânzării unui telefon

De Ioana Costaș
Reactualizat la:

Lecția unei tinere pentru polițiștii arădeni: a prins individul care i-a dat bancnote false în urma vânzării unui telefon

Reactualizat la:
Poveste incredibilă la Arad! Personajul principal: o tânără din Arad care a pus un telefon mobil spre comercializare pe o platformă de internet specializată în anunțuri de vânzare/cumpărare. Personaj secundar: Poliția arădeană. Tânăra ne-a contactat pentru a-și spune povestea, pentru că dacă n-ar fi nu s-ar povesti.
Scris de Ioana Costaș - Poveste incredibilă la Arad! Personajul principal: o tânără din Arad care a pus un telefon mobil spre comercializare pe o platformă de internet specializată în anunțuri de vânzare/cumpărare. Personaj secundar: Poliția arădeană. Tânăra ne-a contactat pentru a-și spune povestea, pentru că dacă n-ar fi nu s-ar povesti.

ARAD. Ne-am dori să fie doar un basm, însă este realitatea zilelor trăite în Arad. Așa cum am scris, arădeanca a postat un anunț de vânzare pentru un telefon a cărui preț a fost estimat la 1.000 de lei. Cumpărătorii nu au întârziat să apară, iar unul dintre ei a și menționat că își dorește telefonul. Pentru a încheia tranzacția cei doi s-au întâlnit în oraș, iar pentru telefon, cumpărătorul, un bărbat, i-a înmânat 200 de euro. Tânăra a aflat că se află în posesia unor bani falși la casa de schimb valutar. Următorul drum pe care l-a făcut arădeanca a fost la Secția de Poliție din Vlaicu. Aici, un ofițer a întocmit un proces verbal de ridicare al banilor falși, a și redactat o sesizare în cauză, iar apoi tinerei i s-a spus că va fi contactată de cineva din Poliție pentru continuarea cercetărilor. Zilele au trecut, iar tânăra păgubită a decis să înceapă singură cercetările, având în vedere că nimeni din Poliție nu a contactat-o.

„M-am gândit că ar fi șanse să scoată telefonul la vânzare. Și am căutat. Și mi-am găsit telefonul. Era pus pe internet la vânzare”, ne-a spus arădeanca.

Ce a făcut în continuare?

Tânăra și-a pus un coleg să sune și să se arate interesat de achiziționarea telefonului.

„Eu am pus telefonul de vânzare pe Olx, el l-a pus pe Marketplace, pe Facebook. Acolo l-am găsit, cu serie, cu tot. Așa i-am văzut și profilul de Facebook și l-am recunoscut imediat”, ne-a povestit tânăra.

Acum că l-a identificat, arădeanca a mers din nou la Poliție și a adus la cunoștința ofițerului de serviciu că l-a identificat pe cel care îi dăduse bani falși pentru telefon și a solicitat ca oamenii legii să facă ceva, să o ajute să-și recupereze telefonul. Tânăra s-a lovit de un zid de indiferență. I s-a răspuns că cei care ar putea-o ajuta nu sunt disponibili, că nu se află în sediul Poliției. Femeia nu s-a lăsat descurajată de atitudinea omului legii. Nu avea de gând să-l lase să scape pe cel care a înșelat-o, mai ales că Poliția nu mișcase niciun deget pentru a o ajuta. Așa că a stabilit că trebuie să se întâlnească cu bărbatul.

„Am rugat un coleg să mă ajute. El a sunat și s-a prefăcut interesat de telefon, a spus că vrea să îl cumpere și că trebuie să se întâlnească pentru a-i da banii. Ne-am dus împreună până la Sânicolau Mare, județul Timiș. Acolo ne-a spus să mergem. Când l-am văzut, l-am confruntat, i-am spus că știu că cei 200 de euro pe care mi i-a dat pentru telefon sunt falși, că am fost deja la Poliție, că am imagini cu el când i-am vândut telefonul pentru că erau în zonă camere și am cerut imaginile, și că îmi vreau telefonul înapoi. Fără nici cea mai mică opunere și speriat fiind că am fost la Poliție, mi-a dat telefonul înapoi. A și recunoscut că e telefonul meu. Eu singură mi-am recuperat prejudiciul. Adică eu, din timpul meu, am făcut pe detectivul: am căutat pe internet, l-am identificat, m-am dus până în județul vecin să-l confrunt, fără niciun ajutor de la Poliție. Mi-a fost și frică să merg, dar am spus că ce o fi, o fi. Sunt șocată! Mă deranjează că nu ai nicio protecție de la Poliție”, ne-a relatat femeia.

A anunțat Poliția că și-a recuperat prejudiciul

Arădeanca s-a mai deplasat o dată la sediul IPJ Arad, de data aceasta pentru a spune că și-a recuperat prejudiciul, însă nu a ajuns mai departe de polițistul de la ghișeu.

„Am fost să le spun că eu mi-am recuperat prejudiciul și mi s-a spus la fel: că mă va suna cineva de la ei. Am cerut să vorbesc cu un șef și mi s-a răspuns că trebuie să îmi fac programare la audiență. Văzusem pe geam programul de audiențe și i-am spus polițistului de la poartă că sunt audiențe chiar acum. A pus mâna pe telefon și a sunat. Degeaba, pentru că i s-a transmis că e pandemie, că doar online se poate. Chiar nu m-a luat nimeni în seamă…” a încheiat tânăra.

Interpelat pe subiect, IPJ Arad spune că a fost întocmită o sesizare și s-a făcut o adresă de înaintare către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad.
Așadar, arădeanca a făcut munca polițistilor: a recuperat prejudiciul, iar banii falși au fost scoși din circulație. Ce mai e de făcut? A, da, depistarea celui care a pus în circulație bancnotele false. Mai trebuie menționat că tânărul are postate pe internet mai multe oferte de vânzare ale unor telefoane. Dacă și acestea au fost „dobândite” în acest mod?

101 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. jack says:

  in alte tari cu apa calda pleca ministrul cu seful politiei ls pachet a doua zi ca sefi la ridicarea gunoiului stradal…rromania ju mai e o tara e o adunatura de nemernici!

 2. Gutza says:

  Politia, politia locala, politia de frontiera, jandarmeria, politia economica, armata = institutii care ar trebui sa te ajute. In tara noastra de cacat astia ori nu fac nimic si papa banii de salarii si echipamtente, etc (vezi armata) ori te incurca si te trezesti ca ti-o iei daca ii deranjezi. Stiu caz concret de pedepsire a celui care a sunat la 112 pentru ca a deranjat. Cu dreptatea in mana, se caca pe tine cei platit tot de tine. Asa ca povestea tinerei este cat se poate de normala. Exista pe internet posibilitatea de a face sesizare la minister, si ii recomand sa o faca si sa ceara sanctionarea toturor celor implicati, de la cel care a “preluat” cazul pana la ultimul sef incompetent si dezinteresat. Daca faci plangere locala nu se intampla nimic, se acopera unul pe celalalt.

  • bibi prostu says:

   corect!

  • Dinu says:

   Cred că fătuca asta ar merita să fie făcută sef de brigada la serviciul judiciar că i-a făcut de râs pe toți puturoși ăștia care nu sunt buni de nimic,acum că s-a intors iar la IJP Tamas….iar de poliția locala nici nu mai vorbesc cât de corupți sunt in frunte cu șeful lor ser-istul.😁😁😁😁😁👍👍👍

  • Dinu says:

   Ai mare dreptate,nici nu pot să-mi cred ochilor,urechilor ceia ce văd scris ,relatat in acest articol,total dezinteres din partea poliției,a IJP așa debutează reintoarcerea lui Tamaș la sefia poliției…. dacă da vai și amar de mama lui nu a invățat nimic din lecția de la Vaslui ,a venit iar la Arad ca să-si dea iar cu stângu’ n dreptu,vai de mama ei sefie,grea trebă si sunt aleși și realeși parcă in ciudă tot cei mai prosti și habarniști,spăgari și coruprupți nu o mai lungesc că aș putea continua așa km intregi.🤔🤔🤔🤔😯😯😯😭😭😭😔😔😔😔

 3. Tamerlan says:

  NESiguranță și NEîncredere
  Militienii Nu-s in stare să prindă o răceală!
  Fac tot posibilul să evite înregistrarea plângerilor că aia înseamnă muncă!!
  Am fost persoanal la secția Vlaicu sa depun o plângere pentru abuz de încredere, iar ofițerul mi-a răspuns: da’ ce suntem noi??? Recuperatori?
  Am urmat alte căi legale și după câteva zile m-au sunat: de ce nu ați venit la noi prima dată?

  • Denis says:

   Bravo,mă inteligent răspuns….vai de mama lor,la fel mi s-a spus și mie când am făcut o sesizare tot de cei de la IJP ,de ce nu-mi văd de treabă🤔😭nu văd că eu sunt singur și ei sunt mulți si cu putere mare ( subordonații direcți ai lui Tamas,cel prospăt reintors de la Vaslui)😯,așa că vai de mama ei de conducere,toți sunt corupți și șpăgari nu-i intereseaza nici un caz,dacă nu le PICĂ ceva 😯😯😯😯🤨🤨

 4. Petrisor says:

  Tanara este isteata si curajoasa. Felicitari pentru logica si actiune. Bravo!

  • jack says:

   esti idiot?si a riscat viata pt ca politia sta si doarme in izmene!daca individul era ceva borfas aveam o alta crima cu autor necunoscut e foarte periculos sa faci ce a facut fata asta si si acum acel borfas se poate razbuna in timp i a dat tot inapoi si dupa un timp va trimite peste ea borfasii lui normal ca politia e o gluma nu ii e frica de ea !

   • anonim says:

    Bai jack-pack,mai-franzela.CE razbunare tu-le gatu mamii lor,asica tu incurajezi razbunarea,sau DE CE trebuie sa ne fie frica de cakatii astia jmecheri prosti care ne fura,inseala??cine poate fii gheorghe ala din sanicolau?vreo firma de blugi sau iesea tot satul cu salcile sa i bata pe cei 2?ia nu mai tre sa ne frica de acesti indivizi,acesti excroci(pleava societatii).

   • Denis says:

    Ai dreptate Jack,tocmai de asta îi dau dreptate și lui lui Petrișor că fata asta chear merită aplauze și felicitări pentru că și-a riscat viața ,putea fi asasinată pentru asta și cred că putorile din poliție nu sunt străini de mafia banilor falși de ” au serit așa repede ” să o ajute.👍👍👍👍👍

 5. Almasi cristina says:

  Ce nu s-a specificat in articol este ca femeia s-a dus inapoi la poliție dupa ce a aflat identitatea ecscrocului.le-a dat mură in gură toate datele despre el.inclusiv filmarea cu el și facebookul lui,și nu au luat nici o masură.totuși vorbim de niște bani falși care circulă fără problemă prin Arad.dacă nici asta nu e destul pentru ei sa facă cît de cît un minim efort atunci e grav.in alte țări mergeau peste el cu mascații.

  • Victor says:

   Și tot nu si-au miscat hoiturile,nici după ce au primit mură in gură,deci e clar că nu ai vrut să rezolve cazul furtului de telefon,a banilor falși dar nu e caz singular fii pe pace o femei d trecea pe str .mărului a fost luată cu pietre cu măturile i-a vandalizat masina ,masinile 2 la număr ,i s-a răspun tot la fel de ” inteligent” si atnci mai poți conta pe dreptatea legii vai de ea lege și de mama ei si de nemernici pe care ai plătim ca să ne apere,iar ei umblă numai cu șpăgeala și corupți,sunt absolut total dezinteresați.

  • Alupigus says:

   POLUȚIA…..scuze …poliția ,defapt mai bine zis miliția…adica o gramada mare de căcat moale si puturos asta e miliția din
   arad si din romania💩💩💩💩..niste căcați cu ochi🤮🤮🤮🤮

 6. Baci Nica says:

  No , n-are vreme miliția de “nimicuri”…. Ei cu țîgarile is “ocupați”… Să le livreze traficanților din piete

 7. Marius says:

  Buna ziua ceva nou. Eu cred că da am înțeles că tânăra sa recuperat telefonul cum. Iată cum Dumnezeu Ia dat gând femeie sa se aducă la Timișoara pentru a recupera telefonul.Iar între timp apare Satana cu gândul frică iar femeia a câștigat în fața Satana. Pentru că nu ascultat frica iar femeia trebuie să mulțumească lui Dumnezeu

 8. Floro says:

  Asta-i politia romana.Si ficei mele ii s-a furat portofelul in Kaufland ,gasindu-l ulterior aruncat in parcare fara bani.A fost la plictisitii de la politie pt reclamatie.Raspunsul lor………sa astepte 15 zile ca poate ii duce hotul banii.JALE.

 9. Conservatorul says:

  Frumusețea Tinerei Arădene
  Felicitări Doamna!
  Versus

  Urâțenia poliției mizere
  Rușine urâții!

 10. aradean says:

  Politia romana e cea mai infecta politie din lume…Lucra mina in mina cu mafia si criminalii !! Cind le ceri ajutor se fac ca nu stiu nimica

 11. Andy says:

  Acum 3 ani la fel sa spart o casa si sau furat telefoane si bani in valoare de 2000€ nici in zi de azi nu sa primit vreun telefon despre caz sa facut doaser ,cercetare ,dosar cred e uitat prin sertar plin de praf ,bine ca fug dupa oamemi saraci care nu stau incarantina sau is intransit sa lea dea amenda ,eu as zice reforma incepand de la guvern pana in armata cu oamemi competenti ce tin cu populatia nu interesele lor .

 12. Marius says:

  Bine că au mizerabilii salarii și pensii speciale la 45 de ani. Sper să le mai taie liberalii din ele

 13. Ike says:

  Stati sa vedeti maine se se sezizeaza un Garcea si o sa l aresteze pe individ si o sa mi dea declarati ce au prins ei …. mie scarba si cand te candesti ca se bat 10 pe un loc la academia de p….

 14. sss says:

  niste idioti de politisti , alooooooooo bani falsi poate sa insemnea o intreaga retea , volumele de bancnote pot sa fie mult mai mare , tb sa le si aprinda becul de cand ai fost prima oara , clar trebuie demisi , politisti facuti pe pile si relatii , , nerespectarea sarcinilor de serviciu , plecand de la seful politiei pana la cel care trebuia sa preieie cazul , fisa postului e pentru fraieri

 15. Ramona says:

  Da, de aceasi indolenta m-am lovit ei eu in urma cu cativa ani, cand mi-a fost furata bicicleta. Au trecut cateva saptamani de la plangerea mea ( mi s-a spus ca voi fi contactaat pt a da mai multe detalii). Cand am fost sa cer explicatii de la cel caruia i se atribuise cazul, mi-a raspujns flegmatic ca doar nu imi inchipu ca el are bani sa ma sune sa dau mai multe detalii. I-am spus ca ii voi face sesizare la superiori, moment in care m-a invitat la seful sau in birou sa o fac. Stia ca se spala unii pe altii. L-am linistit spunandu-i ca voi face direct la Bucuresti moment in are a amutit. In 10 minute m-a sunat, se pare ca a avut cu ce, si a venit unde ma aflam la momentul respectiv sa imi ia declaratii. Doar de Bucuresti le este frica. O alta mare provlema a politiei dib Arad este aceea ca accepta sa incalce legea cand subt sunati de prieteni, rude , cunostinte la tamponari. Te scot vinovat chiar si atunci cand le arati negru pe alb ca nu au dreptate. Chiar incurajez cetatenii sa faca cunoscute cazurile de indolenta, plus sesizare direct la Bucuresti, altfel ii platim degeaba.

  • Dracgol says:

   Sa le sugeti la toti politisti

   • jack says:

    cu ma tha drac plin de mooie

   • anonim says:

    Ma patrunjel , ma ceapa degerata , ma tampit irecuperabil , care politisti ,ma ???? ma paduche raios , pai tu ai vaga impresie ca daca scrie pe carpele alea de uniforme cu care ii doteaza statu POLITIE ! automat sunteti / sunt , politisti ????? vai de steaua ta ca tampit te a cacat cine te a cacat , nu m as mira chiar sa fii politist , prea esti cretin expus!

   • VVV says:

    Ne pișăm pe tine de Garcea ordinar.

 16. Bubu says:

  Nesimțiți de oameni

 17. SBG says:

  siguranta si incredere….mda… Mars la pensat si epilat jegurilor cu epoleti! dedicatie speciala pt toti borfasii pensati si epilati din politie! Fa-te politist ! Parazitii

 18. SBG says:

  poate aflam ca individu’ cu banii falsi e Garcea.. :))) ne-am mai mira?

 19. Oleg says:

  Am patit ceva asemanaotr, acum 12 ani aprox. Masina mea a fost lovita in trafic de o domnisoara care nu s-a asigurat. Ne-am inteles ca mergem la politie, insa ea nu a mai aparut. Avand poze, am dat declaratie, m-au asigurat ca o vor aduce cu forta dar nimic. Dupa saptamani de asteptaria, o vad pe domnisoara, mai exact masina in fata unei agentii de transport persoane, ma duc la politie, am gasit-o, veniti ca stiu unde este. Nu putem domle, nu asa merge, stati linistit ca o aducem noi. Fata nic asigurare nu avea, insa nu avea nevoie de asa ceva, am aflat ulterior ca era iubita unui politis sus-pus, asa ca toti de la circulatie stiau din primul minut ca nu se va intampl nimic, dar pe mine m-au lasat sa sper. Sper sa astepte si ei salvarea cum am asteptat eu sa mi se faca dreptate.

 20. Barabule says:

  Astia sunt cei care vor iesi la pensie la 45 de ani si vor avea pensie de 5 ori cat noi, ce i care-i tinem in spinare.

 21. Pasiv says:

  Stato cuminți, PNL la repus în funcție pe tamas, fostul comandant care s-a dat bolnav sase luni! Despre ce vorbim? Trebuie sa meargă totul ca și înainte, dacă ai dreptate te rezolva mafia judecătorilor mana-n mana cu acest comandant care în orice tara normala era un nimeni, un anonim! Mulțumim PNL, dl Bode!

 22. blindguardian says:

  politia e mai inutila decat un un palton vara…

 23. Vasile says:

  Trist dar adevărat. Felicitări doamnei-rei și ziarului pentru relatarea celor îmtâmplate. Insituția milițienilor trebuie desființată deoarece nu numai că ia banii și pensiile speciale degeaba, dar mulți dintre ei sânt infractori îmbrăcați în uniforma statului, sau se asociază și profită de și cu infractorii. O nouă generație de absolvenți ai școlii, cu care să se înceapă de la zero. Susțin aceasta deoarece și eu am avut ghinionul să am de a face cu asemenea situație când polizist a sters probe. De aceea in instanțe sânt dosare NUP

 24. cititor says:

  felicitari doamnei.cu adevarat o lectie data politiei

 25. BPA says:

  RUSINE politiei Arad !!!
  Este inadmisibil ce se intampla in aceasta institutie care ar trebui sa fie in slujba cetateanului si a dreptatii !
  … dar pare a fi in folosul infractorilor

 26. Sawr says:

  Multa mujje taietorilor de frunza veniti de la coada vacii, de la sectia vlaicu. Niste ordinari lenesi si mirosind a transpiratie. Faceti politia de rusine analfabetilor.

 27. Un aradean says:

  Poliția din Arad a ajuns în ultimul hal, corupție, dispreț față de cetetean, mână în mână cu interlobi și bandiți, marea lor grijă este să îi protejeze pe aceștia din urmă, dacă îi spui unui infractori că mergi la poliție râde de tine și te face prost și fraier îți zice că poți să mergi că ori cum nare ce să îi facă poliția și dacă totuși ai curajul să mergi să faci reclamațies și să nu te lași vei avea o surpriză cum te vor scoate polițiști pe tine de vină și infractorul va fi albit îți va râde în față poate te va mai și agresa că nu îl oprește nimica.

 28. Alex says:

  Niste oameni imfami, josnici, la fel si in cazul meu nu au facut nimic, dupa ce am adus filmarea cu hotii care au furat din imobilul meu si am identificat eu hotii, am gasit si bunurile furate pe internet la vanzare, nu au facut nimic. Din pacate vanzatorul le-a vandut repede, nu le-am mai putut recupera. Politistii, daca ii poti numi asa nu au facut NIMIC.

 29. zamolxes says:

  Nu mai avem mult si va fi ca la altii. Politiatii lenesi si corupti opriti in trafic si batuti in nestire de multimi furioase si satule.

 30. Baiatu says:

  Acuma tânără și-a făcut alte probleme, când va trebui sa dea declarații și va ajunge prin tribunale martora pentru banii falși……asa tara nu mai vezi decât prin Africa…

 31. Bo says:

  De 12 ani am un caz de inselaciune nerezolvat de politistii Sectia Vlaicu….cred ca au iesit la pensie respectivii politisti….erau si atunci epuizati la 33-38 ani……

 32. Maria says:

  BRAVO,tinerei,felicitări pentru curajul și perseverența ei și mulțumiri ție draga noastră Ioana care după cum ne-ai obișnuit,este un aricol foarte bun,interesant,mii de mulțumiri că ne mai descrețești fruntea cu astfel de subiecte interesante.🥰🥰🥰🥰👍👍👍👍👍♥️♥️♥️♥️♥️♥️

 33. denis2 says:

  acum poate înţelegem de ce la şcolile de poliţie e aşa mare concurenţa: toţi cretinii vor să fie poliţişti.

  la academia de poliţie predau profii lor doctorate plagiate.

  asta e poliţia română.

 34. Stefan says:

  Politia raspunde sesizarii conform Legii in termen de 30 de zile.Tinand cont ca ne luptam cu un dusman invizibil Coronavirus fortele politienesti apara natiunea prin patrulare si asiguratea ordinii si linistii publice ( Congresul PNL) As saruta domnisoara pt curajul si perseverenta ei si pentru ca si-a dat seama la timp ca Politia Arad este o Anexa a smenarilot din Centrul Civiv

 35. Tuluz-Lotrec says:

  Militia romana, dezinteres si coruptie. Va asteptam cu noi pensionari la 40 de ani.

 36. Ionel says:

  Unde este postacul ăla mizerabil care spunea acum 4 5 luni că polițiștii merită măriri de salarii cu 40% și concomitent să iasă la 45 de ani la pensie?
  Pentru ce să iasă la 45 de ani, pentru ce au sporuri și pensii speciale că nu fac nimic…

 37. Focantoma says:

  Poliția este cea mai coruptă instituție!

 38. Milan Vojnovic says:

  Trebuie sa ne trezim la realitate. Din pacate, politia nu e in slujba cetateanului ci in slujba statului. Cum statul nu a fost pagubit aici, pe politai ii doare in cot.

 39. florin says:

  Nu am nimic cu militenii,chiar am si prieteni buni printre ei,dar sincer,ii doare la basca de cetateni,Daca le esti prieten sau ceva neam se mai implica,altfel…..te invita la plimbare.De vina este mentalitatea,ei sunt mai preocupati de freza ,de cum le sta echipamentul pe ei,de ochelarii de soare,etc.Ca sa nu mai vb de incompetenta,coruptie etc

 40. Sorin says:

  In politie au ajuns toti cocalarii care se uda la chilotei atunci cand ii baga in seama vreun pseudo-smecher
  Ar trebui sa functioneze puterea exemplului si cei in cauza sa fie dati afara!!!

 41. Garcea says:

  Am citit cu interes postarile voastre de frustrati. Daca tot o dati cu pensionarea la 45 de ani ceea ce nu e posibil decat pe caz de boala, spuneti un nume de politist pensionat la 45 de ani. Hai marș cu comentariile voastre de doi bani. Va pupa Garcea!

  • Papagala says:

   Te-ai pensionat la 46 de ani, băi fasole?

  • Vaxpopulii says:

   Cum a fost la epilare păpușel? Ai prins ceva infractori pe acolo?

   • Boby solo says:

    A prins o pompa!pompino!

   • Militia says:

    Ce distractie pe aici..plin de frustrati care au impresia ca stiu tot uni care nu au lucrat in viata lor..stiu ei ce e politia si procedurile..infectati de masmedia cu stiri false…sa crapati de ciuda prostilor

    • Tuluz-Lotrec says:

     Are dreptate cu epilarea. Cum a fost dragutule? Ai mai rezolvat ceva afaceri necurate (tigari, droguri, permise etc.) cu interlopii aradeni, in timp ce postai pe aici in loc sa fii pe teren sa-i prinzi pe infractori? Stim cu e cu coruptia si incompetenta la voi, asa-zisii “politisti”, aia stim bine, o simtim pe pielea noastra. Trantorilor.

     Bineinteles ca sunt si printre voi oameni deosebiti, muncitori si seriosi, doar ca sunt ingropati intr-un ocean de tampiti aroganti si ineficienti, care fac de rusine uniforma.

  • Basil says:

   Mai bine mi-ai suge cacatu’ !

 42. Galatus says:

  O aștept cu respect la 😎 https://www.sie.ro/cariere.html

  • stefan says:

   pai nu te supara dar DOMNISOARA merita sa o faceti ofiter fara alte comentarii. Dar pentru asta trebuie sa dati afara vreo 20 de militieni care i-ar obtura rezultatul. DOMNISOARA este asteptata cu bratele deschise la FBI, MI6,

   • Patrascu says:

    Poate abia rămân 20 de militieni dupa trecerea prin sita. Mulți dintre ei trebuiesc angajați în producție și agricultura. Multinaționalele sa numai se plinga dupa personal, forta de munca exista in MAI. După filajele din ultima saptamina mulți dintre ei vor pleca de bunăvoie.

 43. Militianu says:

  Politia trece curele rămân…….😄😄

 44. Aradean says:

  Rusine gunoaielor din politie si alte structuri care stau si o freca la cald pe banii fetei si ai cetatenilor! RUSINE!!!

 45. Basil says:

  Militia e formata doar din mafioti.

 46. Anastasia says:

  Așa da, cu așa cetățeni, polițiștii români se pot simți în siguranță

 47. Sandu says:

  Politia din Vlaicu???!!! Să fim serioși,o adunătură de neica nimeni !!!

 48. Alex says:

  Cred că va veni vremea să ne facem singuri dreptate!!! Si nu e departe vremea aia….!!! Aviz politie,politiceni!!!

 49. f.b. says:

  De ce n-a anuntat si ea Bundespolizei, La Police nationale, Carabinierii sau Национална полицейска служба din Bulgaria; e vorba de Euro!

 50. Arădeancă simplă says:

  FELICITARI aradencei ! Dovada ca se poate ! Dar ce a lipsit politistor ? Va zic eu : INTERES, IMPLICARE 100% , MINTE AGERĂ , SCOPUL ! Atât .
  Dar Politia din Arad e la PAMÂNT. Locala, inafara de amenzi pe parcari nu-i intereseaza altceva, Rutiera ( lipsesc vinerea de la dirijarea circulatiei in zona Real unde e CATASTROFĂ) lipsiti de interes,si daca ai paguba de MAXIM 1.000 de lei,stii ce iti spune POLITIA??
  Ce mi-a zis si mie cand mi s-a furat un obiect : slabe sanse de recuperare, e suma prea mica !!!
  Sa-i mai respect? ÎN VECI !!!!!

 51. John says:

  As sugrra sa facem un site sau un grup public unde sa puna fiecare cetatean care a avut experiente similare cu Politia unde sa dea fiecare in detaliu cazul lui. Cine este de acord? Eventual poate primim si ajutorul presei, in felu asta poate ne ajutam noi singuri?

 52. Bigbabba says:

  Bravo Față. Bine ai, făcut. Ai avut curaj. Poliție MARE rușine. Fata a avut curaj.

 53. RUSINE POLITIA ARAD ! says:

  RUSINE POLITIA ROMANA ! SUNTETI TOTAL INCOMPATIBILI CU ACEASTE MESERIE !V-ATI FACUT POLITUSTI DOAR PENTRU PROPRIILE INTERESE ! STIU CA NU VA PASA CE CREDE LUMEA DESPRE VOI ATATA TIM CAT VINE LEAFA ! SUNTETI UN CLAN DE SEMIANALFABETI CE NU SUNTETI IN STARE SA COMPLETATI UN PROCES VERBAL !

 54. adevarul says:

  Tu vorbesti…

 55. Ifrim Gabriel says:

  O gașcă de nesimțiți care ia bani degeaba de pe statul Român. Nu știu până când o să le mai meargă așa

 56. Mapamond

  Austria a decretat „pandemia nevaccinaţilor”. Noul cancelar se gândeşte să introducă lockdown
  Numărul în creşte al infecţiilor l-a determinat pe cancelarul austriac Alexander Schallenberg să declare „pandemia nevaccinaţilor”. Guvernul studiază varianta unei noi perioade de izolare doar pentru cei care refuză imunizarea cu ajutorul serurilor. 20

  Local

  Peste 100 mii de persoane vaccinate în Arad: 2.644 în ultimele 24 de ore!
  Campania de vaccinare s-a relansat în ultimele zile, după ce situația pandemică a escaladat, numărul infectărilor fiind tot mai mare, cazurile medii și grave ajungând să „sufoce” spitalele, iar ambulanțele cu greu mai fac față solicitărilor. 5

  România

  Traficul online de droguri ilegale împotriva Covid
  42 de site-uri au fost blocate în Italia, după ce au făcut publicitate sau au vândut ilegal diferite tipuri de medicamente, inclusiv împotriva Covid-19. 1

  România

  Studiu CNCAV: Vaccinarea a redus de peste 20 de ori riscul de deces în urma COVID-19!
  CNCAV a realizat studiul de eficienţă a vaccinării împotriva COVID-19 în rândul persoanelor vaccinate, comparativ cu evoluţia persoanelor nevaccinate. Concluzia este că vaccinurile protejează în proporţie covârşitoare împotriva infectărilor, a spitalizărilor şi a deceselor. 10

  Local

  17 decese în 24 de ore! Peste patru mii de arădeni se tratează la domiciliu
  Cu peste 500 de cazuri depistate în ultimele 24 de ore, Aradul a ajuns la un total de infectări de 33.944 de cazuri. Din păcate tot în ultimele 24 de ore, 17 arădeni și-au pierdut viața fiind infectați cu COVID, astfel că numărul total al deceselor de la începutul pandemiei ajunge la 1.226. 4

  Local

  Apel către medicii de familie să își deschidă telefoanele
  ARAD. Presiunea e extrem de mare pe sistemul medical arădean, iar medicii de familie sunt primii în relația cu pacienții. 12

  Local

  Certificatul verde e obligatoriu! Lista completă a locurilor unde trebuie prezentat documentul
  Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a propus noi restricţii. Una dintre principalele măsuri este obligativitatea de a prezenta certificatul verde la intrarea în m instituţiile publice. 29

  Local

  Aradul în colaps? Peste 500 de cazuri într-o zi și un sistem medical pe punctul de a ceda
  Cât mai poate rezista Aradul valului COVID? Cât mai pot continua în acest ritm cadrele medicale? Cât va mai dura până când ventilatoarele și stațiile de oxigen vor claca? 81

  Local

  Primarul din Ineu, mesaj din fața spitalului: Fiți responsabili, măcar acum!
  INEU. „Fiți responsabili în ceea ce privește sănătatea voastră și a celor din jur, sănătatea mea și a familiei mele”, este mesajul pe care primarul din Ineu, Călin Abrudan l-a transmis chiar din fața spitalului din Ineu, spital suport-COVID. 16

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.