aradon.ro Web analyticsLicitație pentru bazinul de înot din Ineu

De Eugen Rogojan

Licitație pentru bazinul de înot din Ineu

Compania Națională de Investiții a scos la licitație proiectarea și construirea bazinului de înot didactic ce va fi ridicat în orașul arădean Ineu.
Scris de Eugen Rogojan - Compania Națională de Investiții a scos la licitație proiectarea și construirea bazinului de înot didactic ce va fi ridicat în orașul arădean Ineu.

Viitorul bazin de înot didactic va fi construit pe Aleea Oituz din Ineu, la numărul 14. La finalul acestei luni, Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru „Proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Construire Bazin de înot didactic, str. Alee Oituz nr. 14, oraș Ineu, județul Arad”.

Valoarea estimată este de 8,9 milioane de lei, fără TVA. Acești bani vor fi împărțiți astfel: cheltuieli pentru obţinerea şi amenajarea terenului: 362.980,28 lei; cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică a proiectantului: 173.506,82 lei; cheltuieli pentru investiţia de bază: 8.210.025,22 lei; alte cheltuieli: 174.719,46 lei.

Conform Companiei Naționale de Investiții, viitorul bazin va fi construit după un proiect-tip. Descrierea acestuia arată astfel: „Construcția este realizată după un proiect tip și se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlilor din localitate și nu se adresează activităților competiționale. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 și 1,80 m și o dimensiune de 25*12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lățime și cu blocstarturi la capătul de 1,80m adâncime, în conformitate cu normele europene. De asemenea, elevii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferențiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, dușuri și grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăpostește bazinul de înot se regăsește și un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcția fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de două clase de elevi, împreună cu profesori și personalul de întreținere”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitație este 8 februarie 2021. Câștigătoare va fi oferta cu cel mai bun raport calitate-preț, în care experiența profesională a personalului companiei va cântări 20 de procente, perioada de garanție acordată lucrării tot atât, iar prețul ofertei va reprezenta 60% din punctajul total.

4 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Gerula says:

  Sper ca nu va iesii iarasi Tehnodomus ….!

 2. anonim says:

  facet-l si nu va tot cacaiti. Ati auzit ca in Mures, Harghita, Covasna fiecare oras are bazin de inot, unde toti elevii, fara exceptie, sunt dusi sa invete sa inoate. Si pentru ca ii ajuta clima , toti ivata sa patineze, toti, fara exceptie. Nu se acceăpta scutiri medicadle decat daca sunt solid fundamentate. Aici de ce sa nu se poata macar sa invete inotul ? Judetul are in subsol ape termale, ce ar trebui folosite nu lasate sa curga pe mures ca pe strand.

 3. tombola lunii

  România

  7 persoane cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale
  7 persoane, dintre care doi cetăţeni străini, sunt cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale şi operaţiuni financiare în mod fraudulos, în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii braşoveni în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj.

  Mapamond

  Marea Britanie şi Franţa sunt de acord să acorde mai mult sprijin Ucrainei
  Premierul britanic Boris Johnson şi preşedintele francez Emmanuel Macron au convenit să ofere mai mult sprijin Ucrainei.

  Local

  Festivalul Berii a adus mii de arădeni pe Ștrandul Neptun
  În primele două seri de festival, zona comercială a Ștrandului Neptun s-a umplut de lume, amintind de vremurile de altădată. 7

  Mapamond

  Generalul rus Alexander Dvornikov ar fi fost înlocuit de Vladimir Putin
  Cel mai important general rus din Ucraina pare să fi fost demis din cauza ritmului lent al progreselor din Donbas. Dacă se confirmă, demiterea generalului Alexander Dvornikov, supranumit „Măcelarul din Alep” pentru distrugerea oraşului sirian în 2015, ar marca încă o remaniere majoră a comandamentului militar rus, sugerând că Putin este nemulţumit de modul în care se desfăşoară războiul. 2

  Local

  Cod galben de instabilitate atmosferică pentru o parte a județului Arad

  Local

  Ziua Drapelului Național al României, marcată la Arad
  Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. 4

  Local

  Femeie de 71 de ani, lovită pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada pe roșu
  4

  România

  România şi alte patru ţări încearcă să amâne planurile UE de a interzice vânzarea maşinilor pe benzină şi diesel
  România, Italia, Portugalia, Slovacia şi Bulgaria vor să amâne cu cinci ani un plan al Uniunii Europene de interzicere efectivă a vânzării de maşini noi pe benzină şi diesel începând cu 2035, potrivit unui document consultat de Reuters. 9

  Mapamond

  Unitatea grupului G7 este în pericol pe măsură ce costul războiului din Ucraina creşte
  Problema războiului din Ucraina va domina în mod inevitabil summitul naţiunilor G7 din Bavaria. Ultimele luni au însemnat un efort financiar considerabil pentru statele occidentale care susţin înarmarea Ucrainei.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.