aradon.ro Web analytics
Noutăţi aduse în Nomenclatorul stradal

De Diana Dutu

Noutăţi aduse în Nomenclatorul stradal

Cartierul Şega va avea o alee nouă: Familiei. Strada Pompei din Subcetate se va prelungi.
Scris de Diana Dutu - Cartierul Şega va avea o alee nouă: Familiei. Strada Pompei din Subcetate se va prelungi.

ARAD. Consilierii locali sunt chemaţi să voteze, în şedinţa extraordinară de miercuri, două modificări aduse Nomenclatorului stradal al municipiului Arad. E vorba de atribuirea denumirii Aleea Familiei, unei străzi din cartierul Șega şi de prelungirea străzii Pompei din cartierul Subcetate. Cele două amplasamente se află în zonă rezidenţială, deci „este necesară adresa administrativă pentru întocmirea actelor de stare civilă, a contractelor cu deținătorii de rețele etc.” – explică reprezentanţii Primăriei.

În ceea ce priveşte Aleea Familiei, amplasamentul străzii face obiectul HCLM 431/2020 prin care s-a aprobat PUZ-ul „Zonă Rezidențială, Strada Constantin Brâncoveanu FN”. Imobilul având categoria de folosință drum a intrat în proprietatea privată a Municipiului Arad ca urmare a lichidării fostului CAP „Partizanul Bujac”, situat în interiorul cartierului Șega. Noua stradă Aleea Familiei va fi introdusă în zona „D” de impozitare.

În privinţa străzii Pompei din cartierul Subcetate, prelungirea amplasamentului străzii face obiectul HCLM 152/2020 prin care s-a aprobat PUZ-ul „Construire Complex Școlar” – municipiul Arad, str. Cetății FN (Pompei), al cărui beneficiar este Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Arad. Terenul pentru care se dorește prelungirea străzii este proprietate privată a Municipiului Arad.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Advertorial

  Împreună pentru Victor
  Sub umbrela campaniei "Împreună pentru Victor ", Grădinița P.P. "Curcubeul copiilor" Arad în parteneriat cu Asociația Cetatea Voluntarilor și Inspectoratul Școlar Județean Arad, organizează evenimentul caritabil "Zâmbet pentru Victor "

  ARADON Sport local

  Poloiştii de la AMEFA s-au calificat la turneul final

  UT Arad

  În ce condiții pleacă Roger de la UTA la CFR
  Laszlo Balint crede că brazilianul își va face treaba în mod profesionist până în ultima zi în care va sta la Arad. Agentul lui Roger, Bogdan Apostu nu știe dacă jucătorul pleacă acum, sau la vară, la CFR Cluj.

  Local

  Susţin excelenţa în cultură!
  Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad implicată în acţiuni sub genericul „Luna Culturii la UVVG”.

  ARADON Sport local

  Paul Barta, noul director la CSŞ Gloria Arad

  România

  Transcriptul apelurilor la 112 ale polițistului care a ucis-o pe Raisa: „Am lovit-o pe trecerea de pietoni! Am lovit-o, mi-a sărit în față!"
  1

  Local

  97% dintre elevii arădeni fac cursuri cu prezență fizică
  În cazul a 97% dintre elevii din județul Arad, cursurile se desfășoară normal, cu prezența fizică în sălile de clasă.

  Local

  Sănătatea arădenilor, pusă în pericol de sărbători
  Controalele efectuate în special la produsele din carne, comercializate în preajma sărbătorilor, au scos la iveală zeci de nereguli. 3

  Local

  A trecut Crăciunul. Să achiziţionăm un brad artificial!
  Proiectul de hotărâre privind achiziţionarea bradului artificial e adus din nou în atenţia Consiliului Local Municipal. 3

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.