aradon.ro Web analyticsPeste 1700 de persoane s-au vaccinat în a doua zi de Paște

De Sorina Ambrus

Peste 1700 de persoane s-au vaccinat în a doua zi de Paște

Reactualizat la:
Dintre acestea, mai bine de 1200 s-au prezentat pentru administrarea dozei de rapel.
Scris de Sorina Ambrus - Dintre acestea, mai bine de 1200 s-au prezentat pentru administrarea dozei de rapel.

ARAD. Potrivit datelor furnizate de nucleul de vaccinare Arad, de la începutul campaniei de vaccinare și până luni, 3 mai, au fost vaccinate cu prima doză 67.666 de persoane. Cu doza de rapel au fost imunizate, până în prezent, 44.106 de persoane.

În ultimele 24 ore, au fost vaccinate 1.731 de persoane. Dintre acestea, 384 au fost imunizate cu prima doză Pfizer, 6 cu prima doză AstraZeneca, iar alte 26 cu prima doză Moderna. Cu doza de rapel au fost vaccinate 990 de persoane cu Pfizer, 121 de persoane cu AstraZeneca, 124 de persoane cu Moderna. În perioada 04.01 –03.05.2021 au fost raportate 21 de cazuri de reacție post vaccinare în primele 15 minute de la administrarea dozei, fără a fi înregistrate reacții severe.

Persoanele au fost vaccinate în centrele deschise în 21.04.2021, astfel: *Centrul de Vaccinare Genesys – 61 persoane cu doza de rapel *Centrul de Vaccinare din Calea Aurel Vlaicu – Sală de sport- 18de persoane cu doza de rapel AstraZeneca, 1 persoană cu prima doză AstraZeneca; *Centrul de Vaccinare din Aradul Nou, Calea Timișorii nr.39 – 8 persoane cu prima doză Pfizer, 76 de persoane cu doza de rapel Pfizer, o persoană cu prima doză AstraZeneca, 17 persoane cu doza de rapel AstraZeneca * Centrul de Vaccinare “Cinema Arta”- 19 persoane cu prima doză Pfizer, 47 de persoane cu doza de rapel Pfizer; o persoană cu prima doză AstraZeneca, 17 persoane cu doza de rapel AstraZeneca; *Centrul de Vaccinare Pecica – 17 persoane cu prima doză Pfizer și 49 de persoane cu doza de rapel Pfizer; *Centrul de Vaccinare Lipova – 4 persoane cu prima doză Pfizer, 56 de persoane cu doza de rapel Pfizer; *Centrul de Vaccinare Sebiș – 15 persoane cu prima doză Pfizer și 51 de persoane cu doza de rapel Pfizer; *Centrul de Vaccinare Chișineu Criș – 14 persoane cu prima doză Pfizer, 58 de persoane cu doza de rapel Pfizer; *Centrul de Vaccinare Ineu – 11 persoane cu prima doză Pfizer, 61 de persoane cu doza de rapel Pfizer; * Centrul de Vaccinare Micălaca – 70 de persoane cu doza de rapel Moderna; *Centrul de Vaccinare Șiria – 30 de persoane cu prima doză Moderna, 49 de persoane doza de rapel Moderna; *Centrul de Vaccinare Gurahonț – 13 persoane cu doza de rapel Moderna, 17 persoane cu doza de rapel Moderna; *Centrul de Vaccinare Sântana – 4 persoane cu prima doză Moderna, 46 de persoane doza de rapel Moderna; *Centrul de Vaccinare Curtici – 9 persoane cu prima doză Moderna, 51 de persoane doza de rapel Moderna ; *Centrul de vaccinare Cinema Solidaritatea – Gai – 40 de persoane cu prima doză Pfizer, 134 de persoane doza de rapel Pfizer ; *Centrul de Vaccinare Cinema Grădiște – 37 de persoane cu prima doză Pfizer, 167 de persoane cu doza de rapel Pfizer; *Centrul de Vaccinare Pâncota – 7 persoane cu prima doză Pfizer, 53 de persoane cu doza de rapel Pfizer; *Centrul de vaccinare Vinga – 15 persoane cu doza de rapel Pfizer, 57 de persoane cu prima doză Pfizer; *Centrul de Vaccinare Săvârșin – 3 persoane cu prima doză Pfizer, 45 de persoane cu doza de rapel Pfizer; *Centrul de vaccinare Vladimirescu – 14 persoane cu prima doză Pfizer, 70 de persoane cu doza de rapel Pfizer; * Echipa mobilă DriveTh parcare Remarkt – 171 persoane cu prima doză Pfizer; 3 persoane doza de rapel Pfizer

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Viorica Dăncilă, consultant la BNR. Va câștiga 16.000 de lei pe lună
  Viorica Dăncilă, fost premier al României și fostă candidată la alegerile prezidențiale din 2019, a fost numită în funcția de consultant de strategie al guvernatorului Băncii Naționale Române, Mugur Isărescu.

  Local

  20.553 de fermieri au depus cererile unice
  APIA Arad a încheiat campania de preluare a cererilor unice pe suprafață, în total peste 20 de mii de fermieri fiind înregistrați.

  Local

  Autospecială de stingere pentru pompierii arădeni, printr-un proiect european
  În cadrul aceluiași proiect, ISU Arad va mai primi trei autospeciale SMURD și un autocar de transport persoane. 1

  Advertorial

  Comunicat de presă
  Anunț finalizare proiect “Dezvoltarea firmei SC LEXUS PUBLICITATE SRL prin achiziția de noi echipamente”

  Local

  60 de persoane s-au vaccinat în cabinetele medicilor de familie
  În ultimele 24 de ore, au fost administrate 1602 doze de vaccin, în centrele din municipiu și județ.

  ARADON opinii

  STIL DE VIAŢĂ Adela Alexa, nutriţionist, dietetician: Recomandări dietetice în anemie

  Local

  Liliana Dragomir, aur balcanic la alergare montană
  Atleta de la CSU Arad a urcat pe prima treaptă a podiumului cu echipa României.

  ARADON Sport local

  Remarcaţi pe pista de atletism

  România

  Valeriu Gheorghiţă: Dacă se va face a treia doză, probabil nu se va vaccina toată populaţia
  Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Campaniei Naţionale de Vaccinare anti-COVID-19, a declarat marţi că în cazul în care se va decide să se folosească şi a treia doză de vaccin, aceasta ar putea să nu fie utilizată pentru toată populaţia. 4

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.