aradon.ro Web analytics


Șase profesori arădeni în CNATDCU

De Eugen Rogojan

Șase profesori arădeni în CNATDCU

Reactualizat la:
Șase profesori din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad fac parte din comisiile și panelurile Consilului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare.
Scris de Eugen Rogojan - Șase profesori din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad fac parte din comisiile și panelurile Consilului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare.

La finalul lunii iunie a fost aleasă noua componență a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru mandatul 2020-2024. În unul dintre cele cinci paneluri pe domenii fundamentale ale Consiliului se regăsește și un profesor arădean. Este vorba despre Alina-Diana Zamfir, care în perioada 2020-2024 va fi membru al panelului pentru Matematică și științe ale naturii.

Alți cinci profesori arădeni vor fi membri ai unora dintre cele 35 de comisii de specialitate ăla CNATDCU. Din Comisia pentru Inginerie mecanică, mecatronică și robotică și inginerie genistică și de armament va fi membru și Virgil-Florin Duma, de la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, în timp ce în Comisia de Ingineria mediului se va regăsi, de la aceeaşi universitate, Lucian Copolovici. Şi Dana Copolovici, de la „Vlaicu”, va fi într-o comisie de specialitate – cea de Biologie și biochimie. În final, alți doi profesori ai UAV-ului vor fi membri în Comisia de Teologie: Corneliu Constantinescu și Cristinel Ioja.

În total în comisiile de specialitate se regăsesc aproape 500 de profesori universitari și cercetători din întreaga țară, în timp ce în panelurile pe domenii fundamentale se regăsesc în jur de 70 de specialiști. Tot la finalul lunii trecute a fost ales și Consiliul Director al CNATDCU pentru mandatul 2020-2024. Consiliul va fi condus, în această perioadă, de către Ioan-Aurel Pop, de la Academia Română (președinte), Marius Andruh (Academia Română – vicepreședinte), Dorel Banabic (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – vicepreședinte), Mircea Dumitru (Universitatea din București – vicepreședinte) 17 membri ai Consiliului Director.

4 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. doru says:

  Asta n-am crezut ca se poate intimpla:5 profesori in comisia nationala si rectorita campioana Romaniei la plagiat+3 mandate rector.Ministerul invatamintului tace,oare de ce?

  • Emil says:

   Rectorita Ramona Lile nu apare, de unde ai citit?
   In altă ordine de idei, Nadaban de la științe exacte nu este menționat!? Pe vremea mea a fost un profesor super ok la predat. Calm, clar și ușor de înțeles.

 2. Alex. says:

  Științele economice fără reprezentant/reprezentanți??? Așa va trebuie dacă nu o,,susțineți ” pe,,adevărata valoare ” a domeniului economic!?!?!?

 3. Mapamond

  Moderna: Vaccinul este eficient împotriva tulpinilor din Marea Britanie și Africa de Sud
  Reprezentanții Moderna transmit că vaccinul scos pe piață de companie oferă protecție împotriva celor două noi forme ale coronavirusului care circulă în Africa de Sud și Marea Britanie.

  România

  Răspunsul Ministerului Sănătății la întrebarea: Mai trebuie să port mască dacă m-am vaccinat?
  Ministerul Sănătății a publicat o serie de precizări referitoare la întrebarea dacă mai este necesară purtarea măștii de protecție după vaccin. 4

  România

  Noua variantă britanică a virusului SARS-CoV-2 a fost depistată la Suceava
  Pacientul e un bărbat de 39 de ani, care a venit în România din Marea Britanie în 5 ianuarie. 1

  Local

  Peste 3000 de vaccinați în etapa a II-a, la Arad
  Autoritățile sanitare intenționează intensificarea controalelor, îndeosebi în zona industrială, pentru preveni, pe cât posibil, o nouă explozie a cazurilor. 1

  Local

  Turismul pe relația cu China, o prioritate
  Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze se implică pentru a dezvolta relațiile economice și turistice cu R.P. China. 11

  Local

  Consiliul Judeţean vrea să cumpere Teatrul Vechi
  200.000 de euro cer proprietarii pentru Teatrul Vechi, iar Consiliul Judeţean Arad vrea să cumpere clădirea istorică. 11

  Local

  85 de persoane fără forme legale, depistate în municipiu
  Polițiștii locali au verificat 37 de imobile din centrul Aradului, dar și din cartierele Vlaicu și Micălaca. 9

  Advertorial

  Glasspandoor - Aradul Nou - ÎNCHIS DEFINITIV în vederea relocării
  Anunt: Informăm prin acest articol închiderea definitivă a punctului de lucru din Aradul Nou, Str. Adam Muller Guttenbrunn, Nr.46. 1

  UT Arad

  Antal nu a trăit o situație ca și aceea cu FC Argeș
  ARAD. Nou-sositul Liviu Antal va fi titular, aproape sigur, la meciul de miercuri, de la Iași. El a vorbit despre acest joc, dar și despre cel cu FC Argeș.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.