aradon.ro Web analytics

Specializare și perfecționare la Camera de Comerț

De Andreea Pintea

Specializare și perfecționare la Camera de Comerț

Reactualizat la:
Cursurile de formare profesională se modifică în funcție de dinamica cererii și ofertei de pe piața muncii.
Scris de Andreea Pintea - Cursurile de formare profesională se modifică în funcție de dinamica cererii și ofertei de pe piața muncii.

Schimbarea calificării nu este un pas ușor și poate fi un moment decisiv pentru viitor. În acest context alegerea unui curs de calificare potrivit este esențială. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a dezvoltat un Centru de Formare Profesională specializare în cursuri, venind astfel în sprijinirea arădenilor care vor să aibă o altă calificare sau specializare.

648 de cursați

„Anul 2019 a fost un an bun pentru Camera de Comerţ arădeană. Centrul de formare profesională din cadrul instituţiei a derulat un amplu program de instruire, fiind organizate 28 de cursuri de formare, la care au participat 648 de cursanţi. Astfel, în vederea formării de specialişti în domenii cheie pentru mediul de afaceri arădean, şi ţinând cont de succesul de care s-au bucurat aceste cursuri, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează şi în acest an noi serii de cursuri, care se adresează atât persoanelor fizice interesate în practicarea unor meserii sau specializări, cât și firmelor care doresc să se perfecționeze în domeniul lor de activitate sau în domenii complementare”, a declarat preşedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

Calendarul cursurilor

În prima jumătate a anului 2020 sunt programate următoarele cursuri de formare profesională: inspector resurse umane – curs perfecționare – ianuarie – februarie; inspector sănătate și securitate în muncă – curs specializare – ianuarie – februarie; responsabil mediu – curs perfecționare – ianuarie – februarie; arhivar – curs specializare – februarie – martie; contabil – curs specializare – februarie – aprilie; formator – curs specializare – martie; responsabil protecția datelor – curs specializare – martie; bucătar – curs calificare – aprilie – septembrie; expert achiziții publice – curs specializare – aprilie – mai; consilier dezvoltare personală – curs specializare – mai; inspector resurse umane – curs specializare – mai – iunie; manager inovare – curs specializare – mai; auditor intern managementul calității – curs specializare – mai; instrastat – curs perfecționare – mai; responsabil protecția datelor – curs specializare; manager proiect – curs specializare – iunie.

Informații și înscrieri se pot obține la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad – strada Cloșca nr. 5, telefon 0730.188.299, persoana de contact prof. Carmen Marinela Crişan.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. anonim says:

  Cursuri pentru meseriasi in sector productiv, de care chiar e nevoie de ce nu se fac ? Aproape nu mai gasesti un lacatus, un instalator priceput, un electrian stapan pe meserie, un cizmar care sa fie bun-nu carpaci,, o critoreasa care stie sa faca o haina de la tipar la cusatura corecta fara creturi. un tamplar, un zugrav, un faiantor bun,un tapiter care sa nu-ti faca lucru de mantuiala; mai sunt doar cei foarte putini, la limita pensiei ce au ramas in tara din motive familiale si nepriceputii/fuserationistii, ce lucreaza la negru si te trezesti ca iti ia cladirea foc, ori vezi ca ai avut unul ce si-a batut joc de lucrul si banii tai.

 2. ARADON Sport local

  Şoimii Lipova, la ora analizei
  MÂNDRULOC. În aşteptarea finalizării lucrărilor la noua arenă din Lipova, tehnicianul Flavius Sabău, ajutat de Marius Ciubăncan şi Cătălin Bujor, a sunat adunarea „şoimilor” pe terenul din Mândruloc.

  ARADON opinii

  STIL DE VIAŢĂ. Adela Ciolocoi, nutriţionist, dietetician: Cerealele integrale, parte a unei alimentații echilibrate
  O alimentaţie echilibrată şi sănătoasă include și un consum de cereale integrale, care ajută la păstrarea sănătăţii organismului, având rol în menținerea greutății corporale, asigurând protecție cardiovasculară și ajutând la păstrarea unui nivel normal al glucozei în sânge și scăderea nivelului de colesterol.

  ARADON Sport local

  Restanţe financiare şi lot subţire la LT Cermei
  SÎNPAUL. La apelul antrenorilor Flavius Moisă, Adrian Sasu, Cristi Irimia, coordonați de directorul tehnic, Roli Nagy, „sămădăii” de la Lunca Teuz Cermei au revenit în iarbă. În ciuda restanţelor financiare, jucătorii şi-au dat acordul de a demara pregătirile pentru viitorul sezon, pentru început cu antrenamente pe două serii în fiecare dimineaţă pe terenul din Sînpaul.

  UT Arad

  Se agaţă de orice şansă
  Viceliderul Turris ştie că un eşec la Arad le diminuează şansele la promovare sau prezenţa la baraj.

  România

  Autoritățile româno-maghiare au fixat termenul pentru deschiderea frontierei de pe autostradă, Vama Borș 2
  În cadrul întâlnirii grupului de lucru româno-maghiar de luni, de la Oradea, s-a stabilit termenul până la care vama de pe autostradă va fi deschisă.

  Mapamond

  A fost stabilită lista țărilor din care românii ce se întorc în țară nu trebuie să stea în izolare sau în carantină
  Au fost stabilite țările membre ale UE și Spațiului Economic European pentru care nu se aplică izolarea sau carantina asupra persoanelor care sosesc din ele, în România.

  România

  În ce ţări din Europa au românii restricţii de călătorie
  România a anunţat, luni, noua listă a statelor din care se poate veni fără a intra în carantină. Dar tot luni a fost actualizată şi lista cu ţările în care românii nu pot intra sau sunt obligaţi să stea în carantină dacă o fac.

  Local

  11 elevi arădeni au vrut la liceul militar
  Din cei 11 elevi arădeni care au încercat să intre la liceele militare din țară, doar doi au reușit. Unul va merge la Alba, celălalt la Constanța.

  Local

  Milioane de călători la CTP Arad
  În 2019, Compania de Transport Public Arad a transportat, în total, peste 26,5 milioane de călători. 4

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.