aradon.ro Web analyticsStart la finanțările nerambursabile ale CMCA-ului. Anul trecut, doar sportul și-a primit banii

De Eugen Rogojan

Start la finanțările nerambursabile ale CMCA-ului. Anul trecut, doar sportul și-a primit banii

Centrul Municipal de Cultură Arad a publicat în Monitorul Oficial anunțurile cu privire la lansarea sesiunii 2021 de finanțări nerambursabile.
Scris de Eugen Rogojan - Centrul Municipal de Cultură Arad a publicat în Monitorul Oficial anunțurile cu privire la lansarea sesiunii 2021 de finanțări nerambursabile.

Pe site-ul Centrului Municipal de Cultură Arad au fost publicate anunțurile cu privire la prima sesiune de finanțări nerambursabile a anului. În această primă sesiune vor fi trei linii de finanțare: Promovarea sportului de performanță, Cultură și proiecte de Tineret, învățământ și recreative.

Pentru linia de finanțare a proiectelor de promovare a sportului de performanță, data limită pentru depunerea proiectelor este 26 mai, ora 17. Etapa 1 se va desfășura pe 27 mai, ora 9, iar etapa 2 pe 31 mai, ora 9. Rezultatele etapei 1 vor fi publicate pe 27 mai, cele ale etapei 2 pe data de 31 mai, urmând ca timp de 2 zile după să se poată depune contestații. Rezultatele finale vor fi făcute publice până cel târziu pe 7 iunie.

Linia de finanțare Cultură va avea același termen de depunere a proiectelor, prima etapă urmând să se desfășoare pe 28 mai, iar cea de-a doua pe 1 iunie. Rezultatele finale vor fi făcute publice până cel târziu pe 8 iunie 2021. Proiectele de Tineret, învățământ și recreative vor fi și ele așteptate până pe 26 mai, la ora 17. Etapa 1 se va desfășura pe 28 mai, la ora 14, iar cea de-a doua pe 2 iunie, la ora 9, iar rezultatele finale vor fi făcute publice până pe 9 iunie 2021.

La fel ca în anii trecuți, nici anul acesta nu știm ce sumă a va fi alocată pentru finanțarea proiectelor ce vor fi depuse pe cele trei linii de finanțare.

Conform raportului anual privind contractele atribuite în 2020 în baza Legii 350/2005, doar proiectele din cadrul programului de finanțare „Promovarea Sportului de Performanță” și-au primit sumele alocate, restul proiectelor neputând fi puse în practică din cauza pandemiei. Puțin peste 12 milioane de lei au mers, prin aceste proiecte, către Asociația Fotbal Club UTA Arad, Clubul Sportiv Baschet Arad, Clubul Sportiv Atletico Arad, Clubul Sportiv AMEFA Arad, Asociația CS Pro Volei Arad, Asociația Club Sportiv Voința Arad și Asociația Club Sportiv Șah Club Vados Arad, cele mai mari sume – în total 4.9 milioane de lei – fiind primite de AFC UTA Arad, pentru proiectele „UTA, 75 de ani” (contract semnat în mai 2020) și „UTA în Liga 1, 2020” (contract semnat în noiembrie 2020)

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Mitică says:

  Atata cultura in Arad…bani nu sunt!
  Spitalele gem de lipsuri insa sunt bani sa tinem doua centre de cultura,salarii pentru un batalion de lenesi fara nici o activitate de peste un an!
  RUSINE CJ ARAD!!!!!!!!!!!!!!!!BATJOCURA CU BANII ARADENILOR!

 2. abc says:

  doar sportul?! la atat se rezuma cultura Aradului?

 3. UT Arad

  Laszlo Balint: „Sunt trei puncte extrem de importante”

  Mapamond

  Aeroportul din Amsterdam, păzit de o patrulă de porci
  O patrulă de porci a fost recrutată de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa pentru a ține gâștele departe de terenurile agricole dintre piste, relatează BBC.

  UT Arad

  UTA, victorie după o secetă de patru etape
  Roger a marcat unicul gol al meciului, după o fază în care Negru a vrut să degajeze. Mingea s-a dus peste portarul Mogoșanu. 4

  ARADON Sport local

  Dragomir și Coman, pe patru la „naționalele” de cros
  Trei atleți legitimați la CSU Arad au luat startul la Campionatele Naționale de cros

  Local

  MA(R)FA de la Muzeul de Artă Arad
  Ediția cu numărul 8 a Media Art Festival, vernisată vineri la muzeu, te invită până pe 1 noiembrie să suprapui lumile. Pe verde. 1

  Local

  Restricții prelungite cu încă 14 zile, în municipiu și la Vladimirescu
  Alte două orașe și opt comune au parte de măsuri noi, în conformitate cu noua hotărâre a CJSU. 17

  Local

  Covid Arad: 11 decese și 274 de cazuri noi
  În municipiu, incidența de infectare cu noul coronavirus se apropie de 12 cazuri la mia de locuitori. 21

  Local

  Note între 4.40 și 9, la examenul pentru directori, în Arad. Peste 60 de respinși
  192 de candidați s-au înscris la examen, 191 fiind admiși la proba scrisă. Doi dintre candidați au fost amânați, fiind izolați din cauza Covid-19. Aceștia vor susține proba scrisă pe 28 octombrie. 2

  ARADON Sport local

  Campioană mondială de sambo!
  5

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.