aradon.ro Web analyticsStradă nouă în Micălaca: Iris

De Diana Duțu
Reactualizat la:

Stradă nouă în Micălaca: Iris

Reactualizat la:
ARAD. Paralelă cu strada Podgoriei şi perpendiculară pe strada Gen. Berthelot – acestea sunt coordonatele viitoarei străzi Iris din cartierul Micălaca.
Scris de Diana Duțu - ARAD. Paralelă cu strada Podgoriei şi perpendiculară pe strada Gen. Berthelot – acestea sunt coordonatele viitoarei străzi Iris din cartierul Micălaca.

„Amplasamentul străzii face obiectul Hotărârii nr. 256 din 28.07.2017 a Consiliului Local al Municipiului Arad, prin care s-a aprobat PUZ „Amenajare zonă locuințe” Municipiul Arad, beneficiari: Huțiu Carmen Diana și Huțiu Ioan. (…) Având în vedere faptul că amplasamentul străzii este situat în zonă rezidențială, este necesară adresa administrativă pentru întocmirea actelor de stare civilă, a contractelor cu deținătorii de rețele etc.” – arată arhitectul şef în raportul ataşat proiectului de hotărâre „privind atribuirea de denumire de stradă în municipiul Arad, în interiorul cartierului Micălaca”.

Documentul se află, în prezent, în procedura de transparenţă decizională.

Noua stradă Iris ar urma să completeze Nomenclatorul stradal al Municipiului Arad şi să fie introdusă în zona de impozitare corespunzătoare – zona ,,D’’.

8 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Oportunitati says:

  Sa fiți binecuvântați toți .. Probabil ca ăsta va fi soluția la provocarile prezente și viitoare, vecini cumsecade, de omenie și strada privata.

 2. Stefan51 says:

  va fi strada sau alee?ca podgoriei nu se poate numi strada

 3. un simplu arădean says:

  Diana, mai multe amănunte despre proprietari nu puteai da ?!?!? de exemplu CNP,nr la papuci , dacă au copii și vârsta acestora, Nu cred că și-au dat acordul să le folosești numele. Eu dacă eram în cauză te dădeam în judecată, Ai grijă ziarista lui pește , că -ți depășești atribuțiile, mai ales că ești pe dinafara presei, ești ziaristă făcută la apelul de seară

 4. enduristu says:

  In atentia doamnei Diana Duțu

  Va rugam respectuos sa stergeti numele celor ce locuiesc pe str.IRIS, nu aveti dreptul sa folositi numele noastre in publicatii fara acordul nostru.
  Printr-o simpla cautare pe google dupa nume apare exact str. unde locuim.

  Asteptam stergerea tuturor numelor de urgenta.

 5. teddy-eddy says:

  O ce veste minunată
  Din Micălaca se-arată …

 6. Paraschivo... says:

  Foarte importante nume sunteți voi….in metropola Arad….documentația se afla la.liber in primărie…pt orice curios.

 7. Aradean says:

  Huțiu nu este beneficiar, aceștia nu dețin aceasta strada. Poate vreți sa fiți dați in judecată, ștergeți numele.

 8. Local

  Verde pentru analiza noului proiect de management al lui Doru Orban
  Consilierii locali municipali au stabilit că evaluarea noului proiect de management se va derula între 2 şi 11 martie.

  Local

  Val de internări la Arad - doar trei paturi libere la secțiile ATI Covid și suport Covid
  Spitalul Județean s-a văzut nevoit să deschidă o secție cu 25 de paturi, secție care a stat închisă în ultima perioadă, urmare a numărului mic de infectări cu COVID. 4

  Local

  Interes scăzut pentru vaccinul AstraZeneca – mii de locuri disponibile în platformă
  Doar 4 persoane s-au vaccinat la centrul de vaccinare din Nădlac, în ultimele 24 de ore.

  ARADON Sport local

  Ultimatum și salarii blocate la echipa de baschet
  Oficialii de la FCC Baschet UAV Arad au luat această decizie după eșecul dureros cu „U” Cluj.

  Local

  5 avansări în grad la pompierii arădeni
  Ziua Protecției Civile din România a adus și avansări la gradul următor înainte de expirarea stagiului minim pentru cinci ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

  Local

  Pașca: „Voi lucra pentru un climat favorabil justiției”
  Secretarul de stat Mihai Pașca a susținut o conferință de presă alături de primvicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

  Local

  Șefia IPJ Arad, în aer?
  Cu toate că pe 28 februarie 2021, detașarea la IPJ Vaslui a lui Ioan Tamaș a expirat, acesta nu a revenit la șefia IPJ Arad.

  Local

  Ioan Malița, pompierul anului 2020 la ISU Arad
  Pompierul de onoare al anului 2020 al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad a fost recompensat, luni, cu ocazia ceremonialului militar organizat de Ziua Protecției Civile în România.

  Local

  Trei ore fără apă la Zimandcuz şi Utviniş
  ARAD. Compania de Apă Arad anunţă că locuitorii din Zimandcuz şi Utviniş vor rămâne marţi, 2 martie, fără apă la robinet pentru trei ore.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.