aradon.ro Web analyticsUAV și-a premiat partenerii în cadrul Galei de Excelență

UAV și-a premiat partenerii în cadrul Galei de Excelență

Reactualizat la:
O zi specială pentru Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad care şi-a recompensat partenerii, pe cei cu rezultate excelente în domeniul cercetării și personalităţile Aradului.
Scris de Valentin Goran - O zi specială pentru Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad care şi-a recompensat partenerii, pe cei cu rezultate excelente în domeniul cercetării și personalităţile Aradului.

Seara zilei de joi, 7 decembrie, a fost una cu totul specială pentru Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care și-a premiat studenții, cadrele universitare, reprezentanți ai instituțiilor locale arădene cu care universitatea a colaborat în anul 2017 etc.

„Acest eveniment este unul cu totul special atât pentru noi, dar îndeosebi pentru partenerii noștri. Toţi cei care au ajutat fie la consolidarea imaginii și promovarea universității, fie au colaborat în diversele proiecte inițiate în decursul acestui an merită o recunoaştere publică pentru activitatea lor, pentru munca lor. Este felul nostru de a mulţumi tuturor celor care ne-au fost alături”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Au fost premiaţi angajaţii UAV care au reuşit prin munca lor să aducă un plus de valoare activităţii de cercetare ştiinţifică derulată în cadrul institutelor de cercetare din cadrul UAV, partenerii economici, dar şi acele personalităţi ale oraşului care au contribuit la promovarea imaginii universităţii arădene de stat. A fost un eveniment important prin care s-a încercat recompensarea, chiar dacă simbolică, a celor care au marcat în acest an viaţa universităţii arădene de stat.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Se caută morfina de la Spitalul Județean
  Peste 6000 de doze de morfină folosite pe o secție ATI Covid a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, secție care numără...12 paturi. Au fost folosite doze triple la pacienții internați sau unde s-a „dus” opioidul?

  Local

  UPDATE. Trafic oprit pe DN7, între Săvârșin și Birchiș în urma unui accident în care au fost implicate două camioane
  Circulația este deviată pe DJ 707 A. Accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. 

  Local

  Dezastru la concursul pentru controlori la Nădlac
  Doar 5 din 31 de candidaţi au reuşit să treacă de proba scrisă pentru postul de controlor de trafic la Nădlac II. 1

  Local

  Se deschide, cu întârziere, ştrandul din Curtici
  CURTICI. Bugetul votat târziu, dar şi unele lucrări care au trebuit realizate pentru obţinerea autorizaţiilor necesare au făcut ca ştrandul de la Curtici să nu se deschidă în luna mai, cum se întâmpla de obicei, ci, în cel mai fericit caz, în a doua parte a lunii iunie.

  Oameni

  Indianul cu cea mai numeroasă familie din lume a decedat. Bărbatul a lăsat în urmă 38 de soţii, 89 de copii şi 36 de nepoţi
  Ziona Chana, indianul cu 38 de soţii, 89 de copii şi 36 de nepoţi, a murit duminică. Bărbatul ar ar fi suferit de diabet şi hipertensiune. 2

  Local

  „Opal”, centru de zi pentru adulţi cu dizabilităţi
  O investiţie de 680.842,54 de lei, inaugurată luni de DGASPC Arad, pe strada Mierlei din cartierul Grădişte. 1

  Local

  Membri noi în Comisia de ordine publică
  2

  Local

  A venit a doua tranșă de bani pentru plata personalului din centrele de vaccinare
  Suma de două milioane de lei acoperă, la zi, cheltuielile cu personalul și facturile aferente activității în centre. 1

  Local

  USR continuă cu Sergiu Vlad la Municipiu
  Conferința municipală de alegeri a USR Municipiul Arad s-a desfășurat sâmbătă, iar Sergiu Vlad continuă în fruntea organizației. 1

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.