aradon.ro Web analyticsVaccinați de o asistentă anti-vaccinistă, la centrul din Vinga

De Sorina Ambruș
Reactualizat la:

Vaccinați de o asistentă anti-vaccinistă, la centrul din Vinga

Făcea propagandă antivaccinare în timpul serviciului/Foto: EPA
Reactualizat la:
O asistentă medicală făcea propagandă antivaccinare chiar în timpul serviciului. Primăria a renunțat la serviciile ei.
Scris de Sorina Ambruș - O asistentă medicală făcea propagandă antivaccinare chiar în timpul serviciului. Primăria a renunțat la serviciile ei.

ARAD. Un cetățean din comuna Vinga s-a adresat direct Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) cu o sesizare cu privire la propaganda antivaccinistă dusă chiar de către o asistentă care făcea parte din echipa de vaccinare a centrului din localitate.

În sesizare, arădeanul a relatat că asistenta respectivă a stat de vorbă cu mama sa, în timp ce aceasta se afla în punctul de supraveghere post vaccinare, și și-a expus, pe larg, teoriile antivaccinare. Printre altele, asistenta ar fi afirmat că vaccinurile sunt ineficiente, că este vorba doar despre o afacere la nivel mondial, teorii de altfel arhicunoscute și vehiculate mai peste tot în spațiul public de către antivacciniști. Faptul că acest fel de afirmații s-au făcut chiar într-un spațiu destinat vaccinării l-a determinat pe arădean să considere că plângerea lui trebuie să ajungă mai sus, pentru că astfel de cadre medicale pot schimba intenția de a se vaccina a celor programați deja. În condițiile în care cadrul medical este plătit de către Ministerul Sănătății și face oarecum parte din campania de vaccinare, în mod voluntar.

Plângerea a ajuns la Direcția de Sănătate Publică Arad, care a trimis la fața locului doi inspectori sanitari pentru a investiga cele relatate de către petent. Aceștia au identificat persoana despre care se face referire în sesizare, care a recunoscut parțial că a purtat discuții cu diverse cunoștințe despre mai multe subiecte, ocazie cu care și-a expus și părerea personală despre vaccinare.

Încetarea relațiilor de muncă

Potrivit medicului coordonator al centrului de vaccinare, acesta nu a avut cunoștință despre existența unei astfel de situații în cadrul echipei de vaccinare pe care o conduce. Toate acestea au fost aduse la cunoștința angajatorului, în acest caz primăria Vinga, care a dispus încetarea contractului de muncă încheiat cu asistenta medicală în cauză.

Coordonatorul centrului de vaccinare din Vinga a stabilit o nouă ședință de instruire a personalului, la care va lua parte și Primăria Vinga pentru a se evita pe viitor astfel de situații.

Contactat pe acest subiect, directorul DSP Arad, dr. Horea Timiș, ne-a declarat:

„Este al doilea caz de propangandă anti-vaccinare în care este implicat un cadru medical, la doar două zile distanță. Este inacceptabil ca astfel de opinii să ajungă în spațiul public din partea personalului medical, mai ales că se aflau, în ambele cazuri, în exercițiul funcțiunii. În primul caz (n.n. caz prezentat în ziarul nostru, în care era vorba despre o angajată a unei firme de îngrijiri medicale la domiciliu) s-a aplicat o amendă de 10.000 de lei (n.n.pentru dreptul de liberă practică), iar în acest de-al doilea caz s-a dispus desfacerea contractului de muncă. Nu avem de gând să tolerăm astfel de acțiuni menite să descurajeze vaccinarea populației, venite din partea unor cadre medicale. Toate sesizările de acest gen vor fi verificate cu prioritate de către inspectorii noștri, urmând a fi aplicate prevederile legale, după caz.”

Cazuri similare

După cum spuneam, este al doilea caz de acest gen care ajunge în atenția noastră în această săptămână. În urmă cu două zile, o asistentă medicală care efectua tratamente la domiciliu a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu avea drept de liberă practică, dar sesizarea primită de la cititorul nostru a venit exact pe seama nemulțumirii acestuia legată de modul în care cadrul medical și-a expus ideile antivaccinare în fața părinților săi.

92 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Andrei says:

  Unde e dreptul la liberă exprimare?
  Ea putea crede ce voia și sa spună ce vrea dacă dădea bine cu acul… Care e problema? Contractul de muncă a fost desfăcut în mod abuziv! Bine ca nu o bagă la pușcărie ca pe vremea comuniștilor când dacă aveai o părere diferită te băgau la pușcărie! Asa am ajuns!

  • JohnyB says:

   Pe drapelul primăriei vinga e un kakat și o pasare…mesajul ? Cine nu linge zboară 😀😀😀
   Ce poți sa te aștepți de la niște inapți mental / intelectual? Libertatea de liberă exprimare e doar pe hârtie .
   Autoarea articolului deasemenea una de dă in gropi…auzi domnule …făcea propagandă…pe ce fonduri întreb și eu ca doară nu avea sărmana asistenta sponsori ….Halal țara , Halal conducători , Halal Ziariști pup-in-cur-isti !
   O adevarata scârbă de presa scrisă .

   • Poxypoll says:

    Asta cu pasărea și cu drapelul a fost tare….numa de ora am ras…chiar o să mă uit când trec pe acolo😂😂😂

  • Aradon says:

   Oricine are drept de libera exprimare , dar oriunde lucrezi exista o politica a companiei respective pe care trebuie sa o respecti. Nu poti juca la Steaua si sa strigi acolo toata ziua “Hai Dinamo” , ca vezi doamne ai tu drept la libera exprimare. O sa te dea afara in suturi si nu abuziv , sunt chestiuni stipulate in contractele de munca . Daca ai avea unul poate ai sti si tu , dar daca ai doar drept la libera exprimare…..

   • Daniel says:

    Nu cumva asta se cheama DICTATURA, sau nu avem voie sa o vedem și să vorbim,deoarece asa dictează U.E.

    • anonim says:

     Mai, oprimatilor, voi cei care visati doar cai verzi pe pereti, retrageti-va in pesteri, paduri in comuniune absoluta cu natura in legatura directa cu Universul😨
     Ce dictatura visati? Habar nu aveti ce vorbiti!
     Jos pandemia! Libertate!😨😂

     • Vasile says:

      …Mai anonimule, posibil este o vaginista buna,dar nu a miscat curu cu-i trebuie, de aceea a dat-o afara.

    • Para Fina says:

     E asa de mare dictatura si cenzura UE ca pana si tu ai dreptul sa scrii comentariile tale prin care chipurile demasti dictatura. Vai si amar de logica ta!

   • mig29 says:

    Corect domnule Aradon!

   • Alex says:

    Steaua și Dinamo sunt cluburi private. Vaccinare este de la stat. Logica ta e buna dacă compari fructe cu animale.

    • xela says:

     Nu era o comparatie era nun exemplu dar cand esti analfabet functional intelegi mai greu.
     Si vezi ca si vaccinurile sunt facut tot de companii private.

   • anonim says:

    Oltene , nu fii prost cum ai mai fost ! se mentioneaza clar ca respectiva a vorbit cu mama ei , nu a facut absolut nici o campanie antivaccinare cum fac idiotii provaccinare , reusesti sa faci diferenta sau esti eclipsat ?…intamplarea a facut ca in timp ce respectiva a stat de vorba cu propia mama , sa fie prezent si un anghilozat mental de fatza care vezi doamne sa simtit lezat ca inca mai exista cadre medicale care nu accepta vaccinul , si de la papagalul ala a pornit toata povestea , asa ca nu ,, scufunda ,, lucrurile ca nu tine !

    • altanonim says:

     Moldovene, esti mai prost ca noaptea, ce drac tot indrugi acolo, auzi la el, nu a facut campanie doar a vorbit cu ma-sa, ce drac ai baut, pa nu-i acelasi lucru prostule? A vorbit cu ea si i-a spus mizeriile ei antivacciniste, despre asta ii vorba.

   • Goal says:

    Stipulatiile din contractul de munca nu pot incalca una dintre libertatile fundamentale stipulate in chiar CONSTITUTIA RO: DREEPTUL LA LIBERA EXPRIMARE!!! Contractul nu poate fi invocat prioritar Constitutiei !

    Iar cei care fac asemenea incalcari ale libertatii de exprimare pe criterii de opinie sunt la fel de bolnavi ,ca tine, indiferent ca se striga la firma lor :hai Steaua sau huoo Dinamo!

   • Geos says:

    Inainte de “politica firmei” exista CONSTITUTIA RO SI LEGEA!! Sau,dupa tine,fiecare poate sa-si faca “politica proprie” a firmei, dupa cum il taie capul?? Auzi tu la el,sarmanul, “politica firmei”, cica..! Apropo, cu cata marja de reductie cerebrala functionezi??

   • Mike says:

    constitutia iti da dreptul la parere personala indiferent.unde.muncesti.angajatorul.nu are.dreptul.sa.iti impuna.sa nu ai.pareri personale e.dreptul fiecaruia.sa.creada in.ceva sau nu e.un abuz cras si a fost.discriminare!

  • calinel says:

   Pai, nu ai vazut,ca s-a exprimat public premierul citzu ca trebuie eliminate vocile antivacciniste adica, antivaccinistii: ” Ceea ce facem acum este eliminarea acelor voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează un efort al nostru, al tuturor de a reveni la normalitate cât mai curând. Vreau să fie foarte clar: orice voce care subminează această campanie subminează efortul nostru de a reveni la normalitate”, a subliniat Cîțu.

   https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/florin-citu-orice-voce-impotriva-campaniei-de-vaccinare-submineaza-efortul-nostru-de-a-reveni-la-normalitate-1502171

   I-a mai numit si teroristi pe antivaccinisti, nu ai vazut?:

   https://inpolitics.ro/citu-declaratii-delirante-antivaccinist-egal-terorist_18448142.html

   Dreptul la libera exprimare?? Aia ,doar intr-o democratie, stimabile Andrei!

  • drepturi says:

   Drept de libera exprimare a avut, din moment ce si-a spus aberatiile. Drept de libera exprimare nu inseamna ca nu suporti consecintele la ceea ce zici, in acest caz desfacerea contractului de munca.

   • Alex says:

    Te invit sa îl urmărești pe primul ministru și sa vezi câte aberații spune. Se ce nu I se desface contractul de munca și lui?

   • anonim says:

    Ma idiot licentiat ! acea asistenta a vorbit cu propia ei mama care sa gandit ca ar fi bine sa se vaccineze , iar femeia ca orice fiica care isi iubeste parintii a incercat sa i explice opinia ei personala vis a vis de vaccin , nu a facut absolut nici o campanie antivaccinare , esti idiot din nastere sau ai devenit ulterior ? de cand plm de cretini vaccinopati omul nu mai poate sa aibe o convorbire sincera cu propii parinti ? gura mamii voastre ca idioti drogati si spalati pe creier , ca aberanti va putut fata cine va fatat

  • WeaseL says:

   Ai dreptul la libera exprimare, dar nu inseamna ca esti si ferit de consecinte.
   In primul rand, asistenta respectiva este ipocrita… Daca ideologia ei este diferita fata de meseria care o practica, de ce o practica? De ce face parte din campania de vaccinare?
   In al2lea rand, ea a fost demisa pe buna dreptate, oricate injuraturi imi veti da, cand semnezi un contract de munca, ai drepturi si obligatiuni… In cazul de fata a incalcat anumite criterii.
   Un alt exemplu, un vanzator a fost concediat de conducerea unui magazin pentru ca l-a prins de mai multe ori spunandu-le clientilor ca marfa lor nu e buna e stricata si sa nu cumpere… Poti sa zici ca e libera exprimare? Esti sub un contract, ori accepti conditiile contractului ori iti schimbi domeniul profesional.

 2. Andrei says:

  Unde e dreptul la liberă exprimare?
  Ea putea crede ce voia și sa spună ce vrea dacă dădea bine cu acul… Care e problema? Contractul de muncă a fost desfăcut în mod abuziv! Bine ca nu o bagă la pușcărie ca pe vremea comuniștilor când dacă aveai o părere diferită te băgau la pușcărie! Asa am ajuns!
  Iar cetățeanul care a dat cu pâra nu e decât un securist!

  • miki says:

   nu pot sa-mi dau seama daca esti doar troll kgb-ist sau nu intelegi ce este ala drept la libera exprimare. Oricare dintre ele ar fi, se pare ca traiesti la marginea sociatatii, cu o gramada de frustrari.

 3. eu says:

  Sper ca el si ma-sa sa cunoasca reactiile adverse ale vaccinului, cat mai curand.

 4. Patrascu says:

  Asta Da papagal adevărat, Bibart trebuie să-i facă o oferta papagalului. Mutat de urgenta în Arad sa – și îndeplinească cu succes atribuțiile de papagal cordit.

 5. era says:

  Dreptul la libera exprimare este abuziv încălcat. Dacă asistenta se considera lezata, poate sa își recupereze 100% postul.

  • Aradon says:

   Recupereaza pe dracu . Toti isi cer doar drepturile , zero obligatii , suntem buni doar de gura.

   • Charlie says:

    Care-s obligatiile alea sluga?

    • Aradon says:

     nu dialoghez cu retardati

     • anonim says:

      😂😂😂😂😂 zise prostanu cand sa observat in oglinda 😂😂😂 pai mai redusule !, e imposibil ca cineva sa fie mai retardat ca tine care ai copiat ca nume de utilizator , denumirea
      site- lui de stiri pe care te afli acum ….asa e pardalian ! esti bun doar la… gura !😂 daca tu afirmi asta , cine sunt eu sa te contrazic , insa mai clateste ti gura ca puti a hazna la cat rahat papi

 6. Alex says:

  Nu ni s-a spus nimic despre cât de buna este asistenta în meseria ei.
  Sa dai pe cineva afara pe motiv ca are o alta părere fata de ce se promovează național ne face sa credem și mai mult despre faptul ca vaccinul este dubios. Doamna asistenta poate liniștită sa câștige în instanta și sa ceara despăgubiri.

  • Para Fina says:

   Probabil ca nu ai muncit in viata ta angajat, ca sa stii ca in contractul de munca este prevazut ca nu poti sa ai un anumit comportament sau sa te exprimi contrar intereselor angajatorului. Si duamna asistenta precis ca are competenta sa determine ce nu e in regula cu vaccinul. Ca si cum daca esti anti consum de carne muncesti la abator sau anti emisie de carbon si muncesti la asamblat masini. Daca nu crede in vaccin sa demisioneze. AAAA, da banii sunt frumosi, am uitat. Ma lasi?

 7. Costel says:

  Eu m-am vaccinat la Vinga ,inclusiv rapelul l-am facut acolo ,incepand de la asitenta la medici toti au fost foarte amabili si draguti ,de la intrare in centrul de vaccinare pana la iesire umblau dupa tine cu mare respect si amabilitate .

 8. anonim says:

  Libera exprimare? Dupa modelul asta poate unii profesori sa le spuna elevilor ca Pamantul e patrat sau ca oamenii sunt rezultatul imperecherii dintre suine si caprine( in cazul mda-ului grohaitor e adevarat). Toti cretinii invoca libertatea fara a pomeni nimic de responsabilitate. In numele libertatii nu poti abera cu gratie, tampitilor!

  • Ioan says:

   Da ce exemplu: ca pamantul e patrat si efectul miraculos al vaccinului … nu avem nici o garantie ca vaccinurile fabricate in graba si care nu au fost bine testate sa nu aiba efecte secundare. Dar va multumim ca le testati si chiar fara bani!

  • anonim says:

   bornetti ! ma ta stie ca a dat nastere unui cacat cand ai aparut pe lume ?cretine ! asistenta a vorbit cu propia ei mama , cel putin acea femeie are o mama care o iubeste si pe care o iubeste , nu ca tine …. avorton eclozat ! de cand mm nu mai poti vorbi nici cu propii tai parinti ? la tine e de inteles ca nu accepti acest lucru , un limbric nu are cum sa stie ce inseamna un parinte , bine macar ca nu esti nici tu parinte , daca mai aduceai pe lume niste retarzi ca tine , aia eram ! …eu asa cred cel putin , ca nu a crescut nr de retardati prin ,, contributia ,, ta genetica

 9. ascult says:

  Oricata propaganda ar face,omul este stapin pe alegerile lui,Daca vrea face ,daca nu nu,Eu nu sunt contravacin Ce au facut guvernantii sa ne dea imbold sa facem vaccin,se cearta pe os si insufla neincredere.Isi bat joc de noi in timp ce ei fac smecherii ptr asi umfla conturile.Dece nu testati????Dece trebuie sa platim testele????Rusineeeeeeeeee

 10. Adrian says:

  Confirm acestea. Sotia mea mi-a spus exact acelasi lucru. Era o persoana in varsta care vorbea cu lumea si-si exprima parerile impotriva vaccinarii chiar in centrul de vaccinare

 11. Adrian says:

  Vad ca vorbesc unii foarte aprins despre dreptul la libera exprimare. Ok. Dar tu esti angajatul meu sa vaccinezi oamenii. Poate pe oamenii care totusi vin la vaccin nu ii intereseaza parerea ta. Ai o parere tine-o pentru tine, sau expuneti-o altundeva.
  Persoana era foarte in varsta. Am vazut ca era amgajata de Primarie, care probabil pe acest considerent al varstei, si ca sa o ajute o fi angajat-o.
  Nu facea nici un vaccin acea persoana. Doar hartogarie. Scria chestii in documentele lor.

 12. Alex says:

  Din moment ce exista o propaganda pro-vaccinare de ce sa nu existe și o propaganda anti-vaccinare? Sa ne aducem aminte de la al doilea război mondial.

 13. Flavius Arad says:

  Și-a făcut treaba și a informat cu privire la vaccin. Felicitări asisentei!

 14. Mda says:

  Iar s-a multiplicat parameciul vaccinist cu mentalitate de sclav de plantatie si si-a gasit si ciraci la fel de imbecili, citez “Este al doilea caz de propangandă anti-vaccinare în care este implicat un cadru medical, la doar două zile distanță. Este inacceptabil ca astfel de opinii să ajungă în spațiul public din partea personalului medical, mai ales că se aflau, în ambele cazuri, în exercițiul funcțiunii” …
  adica exact cei care sunt cadre medicale si au studii in domeniu nu pot sa aiba pareri diferite fata de gloata vaccinofila aservita sau doar convinsa? A refuzat cumva persoana sa-si faca datoria? nu a mai administrat vaccinul? sa desfaci cuiva contractul e munca trebuie sa-si incalce atributiile de serviciu care AZI nu implica cenzurarea opiniilor… poate de maine incolo cu ajutorul antropoizilor dezumanizati covidolfili se va modifica si Constitutia sau D.U.A.D.O > Obligatiile si drepturile cetatenilor sunt scrise acolo nu poate inventa nimeni obligatii in plus sau drepturi in minus, asta nu vor intelege niciodata slugile la care le-a fost extirpat creierul prin trepanatie covidotehnica pentru ca ei traiesc in MATRIXul propriei lor nimicnicii .Cat de cretin poate fi cineva sa-si doresca asemenea viitor pentru copii sau nepotii lui? Inca nu am gasit o unitate de masura compatibila.

 15. Adevarul says:

  Bănuiesc ca cei de la DSP au auzit de Convenția de la Nuremberg, pe scurt: 1.Cadrul medical ESTE OBLIGAT SA INFORMEZE DESPRE EFECTELE ADVERSE 2. Cel vaccinat este singurul decident 3.Cel vaccinat trebuie sa fie INFORMAT DACA VACCINUL ESTE SIGUR 100% sau ÎN PERIOADA DE TESTARE (este în perioada de testare pana în 2023),etc. Asadar, asistenta medicala, a făcut ceea ce este normal, A INFORMAT. În cazul în care vaccinatul suferea vreo complicație trombotica, de alta natura, etc, persoana direct vinovata și pasibila de închisoare era asistenta medicala și nu DSP-ul. Cei de la DSP se spălau pe mâini și acuzau asistenta ca NU A INFORMAT CORECT. Pentru faptul ca i sa desfăcut contractul, acesta este deja un abuz.

 16. Gerula says:

  SeCURist, tăl tata lu dumnezo, bunicu lu Cristos de om de bine maroniu la creier, in pula mea de căcat pârâcios.

 17. Vasy says:

  Vaccinul acesta este atat de controversat ca nici ei nu stiu despre ce este vorba…Dovada ca multe tari au renuntat la Astra Zeneca (care inseamna ucide lumina….apropo..) si la Johnson & Johnson…
  O sa vedem efectele acestui vaccin in viitor…Daca va mai fi un viitor?
  Eu am doua intrebari pt.Ministerul Sanatari:;
  Unde a disparut gripa sezoniera ? Unde au disparut pneumoniile comunitare?
  Daca poate sa raspunda este bun pt.MS ,daca nu este o marioneta… Punct!

 18. Aradean says:

  Oricât de dureros este, organele statului au procedat corect! Un cadru medical poate avea, ca fiecare dintre noi, libertatea de a crede ce dorește. Nu are însă dreptul să facă, ÎN TIMPUL UNEI PANDEMII, PROPAGANDĂ ANTIVACCINARE (și asta chiar într-un centru de vaccinare). Mai ales că este foarte clar că în această luptă împotriva virusului vaccinarea este singura modalitate eficientă de a ne apăra (cu respectarea regulilor de prevenție). Uitați-vă la statele care au vaccinat în masă (Israelul, UK,..). Dacă era așa o susținătoare verșunată a antivaccinării trebuia să o spună superiorilor ei să nu o pună să vaccineze. Cred că ar trebui să fie bucuroasă dacă scapă doar cu atât și nu i se întocmește și un dosar penal pentru zădărnicirea luptei împotriva răspândirii virusului.

 19. Aradean says:

  Nici în străinătate nu i s-ar fi permis așa ceva. Dar acolo nici nu există așa ceva. Un cadru medical trebuie să-și respecte profesia și omul pe care-l tratează. Comentariile de aici (unele dintre ele) lasă impresia că șefii statelor, guvernele din toată lumea ar avea ca țel să-și omoare cetățenii. Poate să-mi explice cineva oare din ce motiv? O altă întrebare: dacă -prin absurd – ar vrea să facă acest lucru, chiar credeți că nu și-ar duce la îndeplinire scopul propus, fără să observăm?

 20. Rahan says:

  Daca cineva este angajat la Ford de exemplu si cineva vine sa isia masina Ford iar angajatul ii spune ca nu e buna masina. Ce ar trebui sa faca angajatorul?

  • Ovi says:

   Bai, loaza, aici nu este vorba de o masina, este vorba de viata unui om

   • Rahan says:

    Care viata ca doar nu a murit pacientul? Ai citit bine articolul? Ai probleme cu ochii, ai baut sau doar te-ai nascut asa?

    • anonim says:

     S-a nascut prost!😂

     • Ovi says:

      Exista o vorba romaneasca: te bagi si tu ca si musca in curul calului. Daca erai in fata mea, te cacai pe tine. Hai, mars , ca nu am timp de retardati. Pt .Rahat , pardon Rahan , hai sa-ti spun pe litere: asistenta a vociferat pt. ca are materia cenusie sa-si dea seama ca aceste vaccine sunt periculoase, netestate si neomologate, traducere pt. tine, sunt de cacat. A vociferat pt. a salva viata unui om , nu o gramada de metal, care este o masina . Lasa ca sunt eu prost, noroc cu tine 😉

     • anonim says:

      Daca erai in fata mea ma cacam pe tine, asa trebuia sa scrii. Si da, populatia planetei se apropie vertiginos de 8 miliarde. Dar cred pentru cretini ca tine sa inteleaga😨

 21. Ovi says:

  Pt. Aradon : este greu sa intelegi oamenii cu coaie daca nu le ai 😉

 22. XYZ says:

  ARADON e ca Urzica de pe vremuri
  Tote caricaturile sunt adunate la comentarii.

 23. cititor says:

  Doamna asistenta trebuia sa taca, nu i s-acerut parerea. E bine ca au dato afara. Statul investeste bani multi bani pentru sanatatea noastra, iar altii isi permit sa isi bata joc de Guvern. Rusine acestor persoane!!!

 24. aradean says:

  Reclamagiul asta nu are ce face si vroia sa se dea mare probabil sau avea pică pe cineva .
  păi daca cineva /poate fi si cadru medical/ isi spune părerea e bai?
  Si mie mi-a zis un medic ceva de genul ” esti liber sa faci ce vrei , eu nu ma vaccinez” punct.
  si omul mi-a aratat argumentele /medicale/ pro si contra vaccinarii.. legate si de starea mea de sanatate La urma urmei eu singur hotarasc ce voi face.
  Ce era sa il reclam pe medic la DSP? O tampenie , !
  Asistenta sa apeleze la instantă si sa ceara si daune morale . Da!

 25. Adrian Bracho says:

  Felicitari acesrui cadru medical ca a avut curajul sa spuna adevarul . Pacat ca e prea multa prostime in lumea asta dar la urma se va vedea cine a avut dreptate , doar ca dimm pacate va fi mult prea tarziu !!!
  \

 26. Zday says:

  Z day is coming…vaccinatii vor fi zombalai….mi-am cumpărat rucsac și cort plec…va las sa va mâncați între voi

 27. Conservator says:

  Cîte c+rve scriu și la AradOFF…

 28. viki says:

  Foarte prompte si operative institutiile statului la asemenea sesizarii>Restul sesizarilor stau cu lunile,nu-ti raspund,trimit sesizarile de la o institutie la alta,sau scriu ca nu se confirma.Cate lucruri igrave nu se intampla in sistemul sanitar, aceea persoana a mai facut vreodata vreo sesizare?Oare il intereseaza pe acest om ce otravuri sunt in alimentele pe care le mananca mama lu,,oare se gandeste ce aer poluat plin de substante toxice inspira mama lui, oare se gandeste ca prin taierea padurilor ,nu mai avem oxigen suficient? Nu Preocuparea lui ca a zis o asistenta alceva decat politica guvernamentala>De ce nu face o sesizare pentru reclamele mincinoase la medicamente,,, aparatura etc, la ce spun politicienii ,care influenteaza populatia sa cumpere ceva fara sa fie adevarat,sau sa ia o decizie in defavoarea lui.

 29. Alin says:

  Vaccinul are sens doar pentru categoriile foarte vulnerabile. In rest este o psihoză colectivă care crede că vaccinul este, cum zic Raould Didier, o „baghetă magică”.

  Cand ai penurie de cadre medicale să mai concediezi ilegal o asistentă pentru că spune adevărul pe care il impărtășesc și ceilalți medici, asta inseamnă fascism, epurare.

  Ne vom trezi din psihoză când vor apărea primii mutilați ai vaccinării in masă cu vaccin experimental: paralizie, boli autoimune, cheaguri periculoase chiar morți cum sunt deja cazuri.

  ani de zile vom dezbate cum să fie trași la răspundere jurnaliștii jegoși care au terorizat populația cu minciuni ca să vândă vaccinul oamenilor care n-au nevoie să asume acest risc.

 30. Misu says:

  asa si pe voi care ne obositi cu vaccinurile voastre bune de nimic 24/24 cine o sa va traga la raspundere?
  Ca parca ii ilegal sa faci reclama la asa ceva si din cate stiu eu fiecare are dreptu sa aleaga daca il face sau nu…degeaba is toti vaccinati destepti si ne fac pe noi in toate felurile ca ne doare la 3 m in fata cucului de parerea si frustrarile lor <3

 31. Mihai says:

  E anormal ce se intampla . Nu au acest drept. Ar trebui sa conteste si sa ceara despagubiri. Decizia e incorecta.

 32. Popescu says:

  E dreptul ei sa spuna ce vrea. Era o discutie particulara. Ar trebui sa diacute cu un avocat.

 33. Maya says:

  Femeia nu a fost anagajata pe ce crede ci pe competente medicale. Ati ajuns sa puwnti pumnul in gura tuturor celor care au o parere diferita de a voastra. Asta e democratie, javrelor? E dictatura medicala, trebuie sa jucam si sa credem dupa cum ne cantati voi. Reluati contractul de munca, javrelor ce sunteti si nu mai ingraditi libertatea de exprimare. Si in legatura cu vaccinurile, demonstrati ca nu a avut dreptate. Ce nu este adevarat ca nu sunt eficiente si ca este o afacere la nivel mondial? Testarea s a facut pe noi si ne ati mintit ca sunt sigure, criminalilor! Acum vreti sa vaccinati si copiii sa le terminati sistemul imunitar. Cum va mai rabda lumea si Dumnezeu?

 34. mariusmioc says:

  Obligația cadrelor medicale e să ofere toate informațiile necesare pacientului pentru ca acesta să dea un consimțămînt informat. Asistenta și-a respectat obligațiile legale și jurămîntul lui Hipocrate. Cinste ei!

 35. Local

  Activitate suspendată la ghişeele DGASPC
  Pentru a preveni și limita cazurile de îmbolnăvire cu coronavirus DGASPC Arad suspendă preluarea la ghișeu a dosarelor de încadrare în grad de handicap.

  Local

  Centrele de vaccinare din municipiul Arad, deschise zilnic, între orele 8-20
  Între 29 şi 31 octombrie, Primăria şi DSP organizează Maratonul Vaccinării, pe holul Palatului Administrativ. 2

  Local

  COVID în Arad: 4.108 cazuri active, 395 sunt internați în spital
  Numărul infectărilor este în continuă creștere în Arad. De joi până vineri au fost depistate 407 noi cazuri de infectare cu SARS-CoV2, numărul total al infectărilor de la începutul pandemiei ajungând la 33.236 de cazuri. 1

  Local

  Restricții actualizate în județ: unde rămâne carantina de noapte și cine scapă de unele măsuri?
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad s-a reunit vineri, 22 octombrie, pentru a actualiza restricțiile din localitățile arădene în funcție de ultimele incidențe calculate.

  ARADON Sport local

  Enterocolita face ravagii la „VI-FE”!
  ARAD. În plin „val 4” al pandemiei de COVID, gruparea fotbalistică de Liga 4, Victoria Felnac, se confruntă cu altfel de probleme de ordin medical. 1

  ARADON Sport local

  Saladea arbitrează Zăbrani – Socodor!
  ARAD. Prima etapă a returului Ligii 4 la fotbal programează câteva confruntări interesante. Iată programul jocurilor şi arbitrii delegaţi de Comisia Judeţeană a Arbitrilor din cadrul AJF Arad:

  Local

  Și-a luat banii înapoi pe colet. Acum este cercetată pentru furt
  A dat 150 de euro pentru a achita un colet pe care îl aștepta, iar într-un moment de neatenție a curierului, și-a luat banii înapoi. Acum, femeia este cercetată de polițiștii din Chișineu-Criș pentru furt.

  Local

  Acte false descoperite la frontierele Curtici și Nădlac
  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Curtici și Nădlac II au depistat doi cetățeni din Benin care au prezentat la controlul de frontieră un pașaport și o carte de identitate, ambele având însemnele autorităților din Franța, ce s-au dovedit a fi false.

  Local

  Trei mașini implicate într-un accident pe strada Steagului
  Un bărbat de 68 de ani care conducea un autoturism a intrat în coliziune cu o mașină la volanul căreia se afla un arădean de 38 de ani. În urma impactului, autovehiculul sexagenarului a fost proiectat într-o mașină condusă de o femeie de 33 de ani.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.