aradon.ro Web analytics


Viceprimarul Bibarț: prefectul și PSD să-și asume pierderea procesului!

Viceprimarul Bibarț: prefectul și PSD să-și asume pierderea procesului!

Reactualizat la:
Călin Bibarț îi interpelează public pe consilierii PSD și prefectul Florentina Horgea, după ce Primăria a câștigat procesul.
Scris de Simion Todoca - Călin Bibarț îi interpelează public pe consilierii PSD și prefectul Florentina Horgea, după ce Primăria a câștigat procesul.

„Vreau să vă reamintesc că anul trecut când Aradul a avut probleme cu salubrizarea și deszăpezirea, când municipalitatea se zbătea să reglementeze problema, consilierii PSD s-au dovedit sfidători și nu au votat aceste proiecte. Chiar au sublinat că fără votul lor nu se pot aproba contractele de salubrizare și deszăpezire pentru că, chipurile, era nevoie de două treimi din totalul voturilor.

Determinați să lase Aradul fără serviciile de colectare a gunoiului și fără deszăpezire, consilierii PSD au mers la Prefectură și au motivat această insituție să acționeze în instanță Primăria, care și-a dorit să nu lase arădenii sub mormane de gunoi și zăpadă.

După o bătălie inutită, pornită din partea PSD, Tribunalul Arad și Curtea de Apel Timișoara a dat câștig de cauză Primăriei, așa cum era firesc, dat fiind situația.

Dragi arădeni, consilierii PSD au fost atât de determinați și chiar disperați să ne lase pe toți într-un oraș plin de gunoaie, fără servicii de deszăpezire încât au apelat la justiție, dar și la presiuni asupra instituțiilor statului. Nu le-a ieșit!

Prin urmare, întreb consilierii PSD, dar și pe doamna prefect Horgea, dacă își asumă acest demers pe care l-au pierdut în instanță?!” declară viceprimarul Aradului, Călin Bibarț.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Fără mască, doar în condiții de excepție
  În continuarea purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în cele deschise, cu anumite excepții.

  Local

  Doi din zece arădeni și-au asigurat casele
  Asigurările obligatorii pentru locuințe sunt departe de a acoperi întreg județul.

  Mapamond

  Moderna: Vaccinul este eficient împotriva tulpinilor din Marea Britanie și Africa de Sud
  Reprezentanții Moderna transmit că vaccinul scos pe piață de companie oferă protecție împotriva celor două noi forme ale coronavirusului care circulă în Africa de Sud și Marea Britanie. 1

  România

  Răspunsul Ministerului Sănătății la întrebarea: Mai trebuie să port mască dacă m-am vaccinat?
  Ministerul Sănătății a publicat o serie de precizări referitoare la întrebarea dacă mai este necesară purtarea măștii de protecție după vaccin. 5

  România

  Noua variantă britanică a virusului SARS-CoV-2 a fost depistată la Suceava
  Pacientul e un bărbat de 39 de ani, care a venit în România din Marea Britanie în 5 ianuarie. 1

  Local

  Peste 3000 de vaccinați în etapa a II-a, la Arad
  Autoritățile sanitare intenționează intensificarea controalelor, îndeosebi în zona industrială, pentru preveni, pe cât posibil, o nouă explozie a cazurilor. 1

  Local

  Turismul pe relația cu China, o prioritate
  Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze se implică pentru a dezvolta relațiile economice și turistice cu R.P. China. 14

  Local

  Consiliul Judeţean vrea să cumpere Teatrul Vechi
  200.000 de euro cer proprietarii pentru Teatrul Vechi, iar Consiliul Judeţean Arad vrea să cumpere clădirea istorică. 11

  Local

  85 de persoane fără forme legale, depistate în municipiu
  Polițiștii locali au verificat 37 de imobile din centrul Aradului, dar și din cartierele Vlaicu și Micălaca. 10

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.