aradon.ro Web analytics

Viceprimarul Bibarț: prefectul și PSD să-și asume pierderea procesului!

Viceprimarul Bibarț: prefectul și PSD să-și asume pierderea procesului!

Reactualizat la:
Călin Bibarț îi interpelează public pe consilierii PSD și prefectul Florentina Horgea, după ce Primăria a câștigat procesul.
Scris de Simion Todoca - Călin Bibarț îi interpelează public pe consilierii PSD și prefectul Florentina Horgea, după ce Primăria a câștigat procesul.

„Vreau să vă reamintesc că anul trecut când Aradul a avut probleme cu salubrizarea și deszăpezirea, când municipalitatea se zbătea să reglementeze problema, consilierii PSD s-au dovedit sfidători și nu au votat aceste proiecte. Chiar au sublinat că fără votul lor nu se pot aproba contractele de salubrizare și deszăpezire pentru că, chipurile, era nevoie de două treimi din totalul voturilor.

Determinați să lase Aradul fără serviciile de colectare a gunoiului și fără deszăpezire, consilierii PSD au mers la Prefectură și au motivat această insituție să acționeze în instanță Primăria, care și-a dorit să nu lase arădenii sub mormane de gunoi și zăpadă.

După o bătălie inutită, pornită din partea PSD, Tribunalul Arad și Curtea de Apel Timișoara a dat câștig de cauză Primăriei, așa cum era firesc, dat fiind situația.

Dragi arădeni, consilierii PSD au fost atât de determinați și chiar disperați să ne lase pe toți într-un oraș plin de gunoaie, fără servicii de deszăpezire încât au apelat la justiție, dar și la presiuni asupra instituțiilor statului. Nu le-a ieșit!

Prin urmare, întreb consilierii PSD, dar și pe doamna prefect Horgea, dacă își asumă acest demers pe care l-au pierdut în instanță?!” declară viceprimarul Aradului, Călin Bibarț.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  A încercat să treacă ilegal frontiera, pe la Curtici, pentru a evita autoizolarea
  Un adolescent de 18 ani a fost prins la frontiera Curtici, în timp ce încerca să treacă ilegal granița, din Ungaria în România, pentru a evita autoizolarea.

  Local

  Confidențialitate înlăturată! Cauzele „delicate” aflate pe rolul instanțelor au caracter confidențial, însă acesta poate fi înlăturat
  Cauzele cu minori sau cele care vizează viața privată a părților în proces sunt confidențiale. Acestea sunt printre spețele care nu sunt făcute publice pe portalul instanțelor. Părțile însă pot solicita înlăturarea caracterului de confidențialitate, iar dosarele vor fi făcute publice.

  Local

  Șase trenuri din Arad, repuse în circulație
  Șase trenuri din Arad a căror circulație a fost suspendată în martie sau aprilie vor fi repuse în circulație începând cu 9 iunie.

  Local

  Percheziții la balastiere din județele Arad și Bihor
  17 percheziții au fost efectuate, joi dimineața, la balastiere aflate pe raza județelor Arad și Bihor. Faptele vizate de anchetatori sunt evaziune fiscală, executarea de activități miniere fără permis sau autorizație și efectuarea de lucrări pe malul râului Mureș fără autorizare. 9 persoane urmează să fie audiate.

  Local

  Interviu JA cu Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR de Arad
  „Vom reforma administrația locală” 3

  Local

  Dr. Domșa, propus pentru titlul de Cetățean de Onoare
  Implicarea cadrelor medicale și gestionarea crizei sanitare cauzate de noul coronavirus au fost apreciate în cadrul unei conferințe de presă susținută la Instituția Prefectului Județului Arad. Europarlamentarul Gheorghe Falcă a făcut chiar și propunere: dr. Gheroghe Domșa să fie recompensat cu titlul de Cetățean de Onoare. 5

  Mapamond

  Autopsia lui George Floyd: a murit sau nu asfixiat sub genunchiul polițistului?
  Moartea lui George Floyd, un american de culoare din Minneapolis, aflat în custodia poliţiei, a dus la izbucnirea unor proteste de amploare şi extrem de violente în Statele Unite. 4

  Local

  Elev cu autism, șef de promoție la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”
  Vă prezentăm un elev arădean care suferă de autism și care, cu ajutorul familiei, al cadrelor didactice, al colegilor și al terapeuților, a reușit o performanță demnă de notat. Mihnea a terminat clasa a VIII-a ca șef de promoție la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”. 3

  Local

  Moartea a ocolit drumurile din Arad
  Numărul persoanelor decedate în accidente rutiere, în Arad, a scăzut cu mai bine de jumătate în acest an, față de anul trecut.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.