aradon.ro Web analytics


Vor să deschidă Aradul

De Andreea Pintea

Vor să deschidă Aradul

Reactualizat la:
Străzi pietonale cu iluminat ambiental, investiții în lucrările de artă ale arădenilor, un Arad deschis arădenilor, propunerile liderilor PNL Arad de la conducerea municipiului și județului.
Scris de Andreea Pintea - Străzi pietonale cu iluminat ambiental, investiții în lucrările de artă ale arădenilor, un Arad deschis arădenilor, propunerile liderilor PNL Arad de la conducerea municipiului și județului.

Crizele împing la schimbare. Așa se face că acum, după ce criza sanitară este aproape de a fi depășită, liberalii arădeni vin cu idei de a deschide orașul către cetățeni. Schimbarea impusă de reglementările privind distanțarea socială ar putea, ca atare, fi una de bun-augur, mai multe zone din Arad urmând să fie regândite ca spații pietonale, cu terase și iluminat ambiental. Proiectele liberalilor au fost prezentate într-o conferință de presă susținută în piața Avram Iancu, un prim loc în care s-a început deja regândirea urbanistică.

Prin Consiliul Local

Vom avea ședință de Consiliu Local joi și grupul PNL va vota cu siguranță ideea care s-a discutat în ultimul timp. Fiind constrânși și de situația actuală, dar și de faptul că unele terase așa cum erau nu corespundeau ca distanțare socială, vom vota măsura de a nu desființa ideea de terasă, ci de a merge pe găsirea de soluții alternative. Una dintre ele este chiar în această locație (n.r. – Piaţa Avram Iancu, segmentul cuprins între intersecţia cu str. G. Alexandrescu şi str. T. Dobra), respectiv acolo vor fi măsuțe și umbreluțe. În unele situații se vor putea închide unele străzi, cum ar fi cea de aici, pentru că poate fi dirijată circulația în jur fără să afecteze foarte mult traficul și pentru a face loc, astfel, conceputului de terasă deschisă în spațiul liber”, a precizat primarul interimar Călin Bibarț.

Acesta a făcut referire și la unele facilități pe care administrația le va oferi mediului de afaceri: „Recent a apărut ordonanța 69/2020 care lasă administrației locale posibilitatea de a acorda facilități celor care nu au putut să își desfășoare activitatea pe perioada pandemiei. Acesta este motivul pentru care avem pe ordinea de zi, doar acum, această măsură de a reduce taxele și impozitele. În ceea ce privește ocuparea domeniului public, am hotărât să fie practic gratuită în acest an, tariful fiind unul simbolic, de 10 bani pe metru pătrat”.

Spații pentru arădeni

Preşedintele PNL Municipiul Arad, Sergiu Bîlcea, a explicat, în continuare, cum se va deschide oraşul mai mult înspre arădeni. „Împreună cu echipa organizației municipale, împreună cu dl. Bibarț, cu dl. Bulbuc, am considerat că e necesar ca arădenii să beneficieze de cât mai multe spații deschise, de cât mai multe spații de promenadă. Anul trecut am inaugurat strada 1 Decembrie ca spațiu pietonal, l-am extins cu Parcul Bujor Buda, acum, tot în echipă, avem în atenție 4 zone pietonale: zona care e legată de Teatru, strada Mețianu care va fi amenajată din punct de vedere al iluminatului public, zona Bisercii Roșii și Aleea Borsec. Arădenii cred că au nevoie de aceste zone de promebandă, de ieșiri, să se bucure de orașul lor”, a transmis Sergiu Bîlcea.

Interes pentru cultură

Nu în ultimul rând, cultura a intrat și ea în atenția PNL Arad. Viceprimarul Ionel Bulbuc a declarat: „Suntem într-o zonă în care relaxarea e dorită și vrem să deschidem și instituțiile de cultură. Stagiunea de vară nu se va putea ține pentru că într-o curtea a imobilului intrau până acum peste 1.200 de persoane. Nu vom putea respecta procedură sanitară și de distanțare socială, dar îmi doresc ca, în săptămânile viitoare, să avem un răspuns pentru instituțiile de cultură. Dar, cu bucurie vă spun că în aceste zile există un proiect legislativ inițiat de PNL prin care vom putea achiziționa obiecte de artă. De peste 30 de ani nu s-a făcut nicio achiziție de artă plastică, pictură, sculptură. Galeriile de artă vor putea de acum să vândă și instituțiile statului vor putea să achiziționeze aceste lucrări. Suntem obligați să avem grijă de artiștii noștri pentru că în aceste zile au fost lăsați deoparte”. În final, proiectul achiziției de obiecte de cultură s-ar putea concretiza într-o mai veche idee lansată la Arad, de a personaliza cu opere de artă sensurile giratorii din municipiu.

Bani pentru UTA

Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, a făcut precizări referitoare și la situația clubului UT Arad. „Pe lângă susținerea pentru zona HoReCa, o altă reglementare vizează stadionul. Tot împreună am hotărât continuarea finanțării către echipa UTA. Contractul de 2,9 milioane lei este semnat pentru finanțarea echipei, iar mesajul PNL este că UTA e obligată ca în august să joace pe noul stadion în Liga I”, a subliniat Bîlcea.

 

43 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. poseidon says:

  Singurul om serios aici este primarul Bibart,restul niste ”umpluturi”

 2. Ascendis says:

  Aleea Borsec? Glumiți? Strada 1 decembrie nu e pietonala, e doar o stradă cu mașini parcate peste tot și care ocazional o barați, nu are pavaj, nu are bănci, nu are nimic ce are o stradă pietonală, e doar o improvizație ieftina. Zona bisericii roșii trebuia pietonalizata acum vreo 20 de ani dar nu așa cum frumos cu piatra cubică etc. Restul e can can și propaganda ieftina pentru proști marca PNL arad

 3. aradean says:

  fain nimic de zis dar stie cineva cate strazi sunt neasfaltate in cartiere sa nu mai zic de str Tr.Axente in plin centru ( aproape de pta A Iancu unde daca ploua e noroi destul ). Dar daca mai sunt in cartiere case cu WC in fundul curtii si cate sunt stie cineva?
  Intreb asa de curios nu de alta.

  • Galatus says:

   Incearca strada Sibiului sa vezi o lucrare abandonata de regia apa canal, eon si primarie. Taxiurile refuza sa intre uneori pe strada.

  • D.na x says:

   Dar ce treaba are primaria cu cei care au wc in curte. N.ati vrea cumva sa mearga primarul sa le faca wc in casa si baie daca ei nu sunt in stare. Canlizare este acum peste tot. Si cand n.a fost canalizare cine a vrut tot si.a facut baie cu wc inauntru asa ca lasati.o balta cu comentariile inutile

 4. intrebare says:

  Astia au luat-o razna ? Ah,nu este un efect al virusului recent,ataca materia cenusie in special la politruci !!

 5. Petru says:

  Acesti indivizi sunt într-o campanie electorală. Ma mir ca nu le este rusine de cum arată Aradul după 4 mandate ale baronului Falca.Un oraș mai cenușiu și mai neigrijit mai rar vezi. Aradul a căzut mult in urma orașelor vecine Oradea și Timișoara unde se lucrează încontinuu la modernizare și infrumusetare, iar acesti băieți vin in continuare cu povești ca si conducătorul lor iubit ,Falca.

  • Micle says:

   Poate nu ai trezit in Arad înainte de a veni Falca ,primar .multi au mintea scurta ,cred ca nu va mai aduceți aminte cum arătau cartierele ,cum erați încălțați in cisme ,era noroiul pina in glezna ,sau ați uitat cind a vrut Falca sa facă parcari ,iar cei de la PSD nu au votat .Tot ce sa făcut pina in prezent a fost făcut de nebunul de Falca .Sunt proiectele lui .Retul spectatori

 6. eliseo says:

  Cine naiba vă mai crede? Aveți profesorul din aceeași familie liberală la 110 km înspre nord, dar vor tot așa faceți cum zice vizionarul fără viziune. Ori voi sunteti tâmpiți că-l mai ascultați, ori noi dacă vă mai votăm

 7. Silviu Ratiu says:

  Stimate domnule Bibart – ma adresez domniei voastra pentru ca va consider,inca,singurul autorizat sa decideti in problemele ce tin de administrarea orasului – va rog sa ma lamuriti asupra unor aspecte ce decurg din proiectul destul de nastrusnic pe care l-ati comunicat cu aradenii.
  Vreti sa inchideti strazi.Nu v-a spus nimeni pina acum ca,oricum am lua-o,circulatia in zona centrala a orasului este,si asa,gatuita,ajungind deseori sa devina de-a dreptul infernala?Si nu sunt,inca,strazi “inchise” decit de lucrarile care si ele – treneaza de atata vreme!Dar daca mai si inchideti strazi!Si ce o sa faceti cu cei care locuiesc pe acele strazi si au masini in proprietate?Ca parcari unde sa le lase,NU EXISTA!
  Apoi,am citit ca terasele vor putea sa ia si din spatii de parcare.Sa inteleg ca exista prea multe parcari pe centru ?Nu mi s-a parut!Si atunci,oare ce sa fie mai important – cu referire la aceasta zona?Asigurarea unei circulatii cit de cit fluide sau amenajarea unor terase.Asta in conditiile in care imi dau seama ca trebuie sa tinem seama si de nevoile acelora dintre locuitori care ar dori sa poata petrece ceva timp la o cafea si sa nu renunte la obisnuita tigara.
  MI se pare ca actionati sub presiune,domnule Bibart – prietenii stiu de ce…- dar m-as gandi mai bine la deciziile pe care le iau in asemenea situatii.Pentru ca gheata pe care v-au atras “prietenii” e al naibii de subtire si mi-ar parea rau sa se rupa chiar sub dumneavoastra.
  Ce ar fi daca ati mai intreba si in alte parti ,daca ati cere opinia unora care se pricep la asa ceva si au si acreditarea de a putea oferi o opinie calificata?!

 8. Omagiu says:

  Ideile genialilor liberali sunt de un inedit extraordinar.Chiar propun ca în fiecare sens giratoriu,ba chiar la fiecare colt de strada sa fie amplasata cite o statuie a numitului Falca,în semn de omagiu pentru ce a făcut pentru Arad,pe care l-a adus la un nivel nemaiîntâlnit. Bravo liberali !!

 9. Un liberal adevărat... says:

  Despre parcarea supraterana de la Garajul “partidului”, adica din spatele Biblotecii Judetene ce spuneti?
  Incercati sa va puneti de acord toti “galbenii” si incepeti si voi ca Bolojan o parcare suprasterană adevărată si apoi cu siguranta incepe si urbea asta sa se poata numi oras, intrucat municipiu este prea mult…
  Dlor edili, haideti incercaţi să rezolvaţi hărţuiala asta cu locurile de parcare, că avem încă puţini care sunt dispuşi să plătească timp de parcare în Arad, majoritatea şi din cei aleşi sau muncesc în preajma lor nu plătesc, se văd mereu autoturismele lor parcate aiurea, chiar pe platoul din faţa primăriei… Am solicitat odată unui “paracagiu” să-mi spună de ce face selectiv sancţionarea celor care nu au dovadă în geam cu plata timpului de parcare sau cu scutire, şi mi-a reproşat că a plătit prin sms, la care i-am solicitat să-mi dovedească şi aproape m-a înjurat…
  Mă întreb ce rost are sistemul de parcare când doar foarte puţini îl utilizează, de obicei care vin din afară sau care vor să “trăiască ca afară…”!
  Ruşinoasă iniţiativă de a cheltui iar ban public fără o destinaţie concretă şi cu un scop clar!
  Mă tot gândesc să mă mut la Timişoara sau Oradea…, dar astea două municipii nu au intrări şi ieşiri la autostradă…

  • Adrian says:

   Eu am ales Oradea de 2 ani, ca la Timișoara au un alt idiot, Robu… La ce mediocrități are Aradul nu vad cum ar putea sa se schimbe ceva în perioada următoare. La Oradea se deschide prin iulie sau august autostrada, dar deja au terminat licitația pentru încă o centura noua între autostrada si actuala centura, profil de drum express pe partea de vest a orasului, plus se fac 3 pasaje în acest moment în Oradea, în Arad se chinuie cu pasajul de pe centura de mai bine de 10 ani, ca să aflăm zilele trecute ca ei nu pot reloca liniile electrice… bine ca l-au finalizat cu greu pe cel de la CET, dar asta Nu va fi gata nici peste 5 ani in ritmul acesta…

   • Phil says:

    Ai senzatia ca 3 poduri si 5 kilometri de sosea e infrastructura?!?, iti lipseste simtul ridicolului. Daca e atat de idilic prin Bihor, de ce e printre ultimele 5 judete din tara ca salarii atat nete cat si brute, si de ce leafa in Arad e 300 de lei mai mare?!? Cam pe aici e Bihorul tau, deschide ochii (in afara de Bucuresti unde sunt oscilatii salariale mari de la luna la luna):

    1. Cluj 3.412 lei
    2. Timis 3.399 lei
    3. Sibiu 3.127 lei
    4. Iasi 3.011 lei
    5. Brasov 2.974 lei
    6. Constanta 2.931 lei
    7. Galati 2.866 lei
    8. Arad 2.769 lei (comsi-comsa)
    9…
    39. BIHOR 2.434 lei
    40. Covasna 2.374 lei
    41. Vrancea 2.361 lei

    Astept sa vii cu contraziceri ca aia de la Guvern sunt retardati cu cifrele. Las-o mai moale cu pseudoprosperitatea de la Oradea, au atras fonduri europene la greu ca nu au avut alte alternative.

    • Adrian says:

     Culmea, ca si eu si soția mea câștigăm mai bine in Oradea cu aproape 50% mai mult, ca să nu zic de varietatea de oferte pe partea de inginerie. Mie nu mi se par ca oradenii ar castiga mai puțin, mai ales că am trăit în ambele orase, atunci de ce la ei găsești mai multe suoermarketuri, restaurante, cafenele, la constructii imobiliare nu mai zic, bate Aradul la mare distanta. Oradea pe lângă acea infrastructura are si turism, aquaparkuri, evenimente, cetatea renovată, sistemul de transport la ani lumina fata de Arad, universitatea e mult peste cea din Arad, sistemul medical e la alt nivel, cam la toate este la alte nivel… Si eu am crezut partea cu salariile, dar realitatea bate statistica,am colegi care au venit din Timisoara, eu cred ca se află pe un drum bun, si oricum nu regret nici un moment alegerea făcută, alt oraș din țară care l-aș fi ales ar fi fost doar Clujul, dar am preferat Oradea și pentru ca pot sa imi revăd mai usor prietenii rămași, dar de intors nu se pune problema, e alt standard.

     • Phil says:

      Cu o floare nu se face primavara Adi. Cu ce e Oradea peste,cand Arad are 6 Lidl (inca 2 in plan), Oradea Mai multe restaurante, cafenele?!? Cine zice?!? Arad are putin peste 9.000 de studenti, Oradea 10.000, cu ce e centru universitar peste?!? Mi se pare ca suferi de complexe. Ce rahat sa vina din TM in Oradea, cu lefe cu 1.000 de lei mai mici ai doare in pielea lupii pe aia de voi, pana si Aradul e peste 300 de lei peste?

      Chiar mi se falfaie de ce sustii in fata unei tastaturi si monitor, statistica de mai sus e graitorare, si eu pot sustine ca sunt arendas pe Andromeda.

     • Horia says:

      Asa e toti vin de la voi la Oradea: Bucuresti, Timisoara, Cluj migreaza masiv spre burgul de pe Cris. Bineinteles ca te iau in perpulis

     • Mike says:

      E unanim acceptat si statistic dovedit ca Bihorul e in topul rusinii la salarii si printre cele mai slabe judete la PIB/loc. In Cluj in afara de IT nu exista nimic, Timisoara e plina de joburi in toate ramurile platite cel mai bine dupa Bucuresti. Pana si Aradul e sensei la salarii si economie pe langa Bihor

 10. Aradeanu' says:

  In articol s-a strecurat si un fake-news. Nu este adevarat ca Aradul nu a achizitionat lucrari de arta in ultimii 30 de ani.
  Unul din exemplele celebre este Statuia Intregirii Neamului. E drept ca statuia este invizibila, dar acostat mult, asa ca e foarte valoroasa. Nici “monumentul” din fata fostului cinematograf Dacia nu e de ici de colo. Initial amplasat fara aprobare ( ceea ce este de inteles) in cele din urma a devenit o achizitie nemeritata de aradeni.

 11. teddy-eddy says:

  Năstrușnicie !!!
  Bre edililloir, n-ați fost în stare să aduceți în stare de funcționare str. SABIN DRĂGOI !!! În plin centrul comunei Arad!!!! Tot ce este în jur e rezolvat de bine de rău (în cvartalul cuprins între străzile Praporgescu-Bolintineanu-dr Ioan Suciu și In Alexandru (Ineului.
  RAAC nu vede, Liceul Baptist nu vede, Inspecția în construcții nici atât … Apoi cum să vadă edilii ???)

  Apropo!
  Dacă nu văd urgent o reacție di partea Primăriei sau a massmediei, o să apelez la presa centrală (TV).
  DORMI EDILE, DORMI ÎN PACE, STATU-ȚI DĂ BANI DE …

 12. Adrian says:

  1. ordin de partid pentru UTA? De la groparii fotbalului ARADEAN?!
  2. Terasa in Piața Avram Iancu – abia aștept sa vad cum aleargă chelnerii cu comenzile printre mașini! Sau pun semafor la chelneri?

  … incredibil

 13. aradean says:

  daca cei trei erau din partide diferite avea fiecare roll-up lui?unul ar trebui sa rezolve solicitariile actorilor, celalat sa mearga prin judet iar al treilea sa trimita angajatii primariei pe teren pt asemenea probleme

 14. aradean says:

  Si din nou solutii Struto-Camila pentru comuna noastra. Iarasi visati la tot felul de aberatii cand voi nu ati fost in stare in ultimii 20 de ani sa duceti Aradul inainte. Este trist cand te gandesti ca Aradul acum 20 de ani a aratat mai curat si mai frumos. Asta numiti voi progres ? Veniti cu aberatii turistice de Aradul orasul palatelor si alte cretinitati. Da, sunt palate dar in ruina daca nu a ti remarcat. Centrul orasului arata de o tristete infioratoare. Nu sa investit chiar nimic cu cap. Doar aberatii faraonice…
  Te duci in orice alt oras in vestul europei si nu il recunosti dupa 10 ani. Dar aberati mai departe, puneti terasele pe carosabil, puneti structuri supraetajate….mi se rupe. Eu ma car din orasul asta de tampiti…mi se rupe inima dar nu vad nicio speranta pentru comuna noastra.

 15. Cribaia says:

  Ce să deschideți? Ați innebunit? Carantinarea Aradului totala pina la O2 o1 2021
  Interzicerea comercializării și consumului de alcool și tutun
  Mai multe forțe de ordine publică pe stradă
  Înăsprirea amenzilor
  Pedeapsa capitală pentru zădărnicirea combaterii virusului
  Înființarea unui număr de telefon unic pentru denunțuri
  Un singur post de radio și doar două posturi de televiziune. Unul religios și altul cu știri despre evoluția molimei

 16. claudiu says:

  Domnilor lideri PNL. uitati-va pe poza din articol cu atentie.
  Oare asa trebuie sa arate un parc si centrul unui oras in 2020 ????????? Stai sa te gandesti daca poza nu i din 1944 cu cei 3 arici veniti din viitor cu duba alba din spate…….
  Si mai are rost sa dati din gura pentru marile voastre realizari ???? Doar uitati-va pe poza

 17. Gerula says:

  Nu o sa mai apucati !!!!

 18. Gabronzeti GM says:

  4 Mandate…….minim 15 ani risipiti…cativa oameni imbogatiti….pet total Aradul=paragina

 19. ion says:

  Cand intri in Piata Avram Iancu dinspre Boul Rosu te rupe mirosul wc-urilor ecologice,zona verde e plina de excremente de caini iar acum au venit astia 3.Cum e si zicala cct la cct trage.

 20. Flavius says:

  Foarte bine, cat mai multe spatii pietonale, fie si pe timp de week-end. Multe comentarii sunt in necunostinta de cauza sau superficiale – este precizat ca se inchide o strada in Piata Avram Iancu, de unde pana unde merg chelnerii printre masini? Dl Silviu Ratiu, daca ati fi avut curaj si viziune cand era cazul aveam poate acum un oras cu mai multe spatii pietonale. Cu siguranta traficul nu este intens in week-end. Felicitari Sergiu Bilcea si echipei PNL.

 21. emi says:

  Bravo Sergiu Bîlcea!

 22. Vasile says:

  Sergiu la Primarie

 23. Vasile says:

  Administratie liberala, bravo!

 24. Sofocles says:

  Muriti de ciuda ca sunt toti trei impreuna, securistilor

 25. coman sava says:

  Cum a reușit sa se adune atâtea gunoaie și scursuri intr-o gașca de neterminați numit pnl

  • Bace Sava says:

   tăt roșu ai rămas.. în ceru’ gurii !!!
   Deeee… prima “dragoste” nu se uită… comunismu’, bre fost ACTIVIST pcr !!!

   • coman sava says:

    Am fost dat afără din servici pentru că nu am vrut să intru in pcr, dacă vrei să știi și am avut mari probleme după afirmația că sunt anti comunist convins.

 26. SORITEU SORIN says:

  O tampenie mai mare nu am auzit . Cata vreme Atadul se confrunta cu un trafic auto infernal si o lipsa acuta a locurilor de parcare sa te apucu sa gatuiesti traficul si sa scazi locurile de parcare m-i se pare o solutie hazardata in contextul ca din 1990 pana in prezent Primaria Arad NU a creat nici o stategie concreta de fluidizarea traficului nici un loc de parcare in centrul Aradului . Mai in gluma spus poate se vor creea locuri de parcare in fata Primariei ca alte idei nu apar .

 27. Stoenesti says:

  Salutări ediliilor !:)
  Trilogia proștilor palizi.

 28. oricare says:

  NU VRETI SA DATI DRUMUL ODATA LA CIRCULATIA TRAMVAIELOR LA PROGRAM NORMAL CUM A FOST INAINTE??SAMBATA SI DUMINICA DUPA MASA CUM E POSIBIL ASEMENEA PROSTIE SA NU CIRCULE DUPA ORA 14 JUMATE??CUM??CINE DOBITOC A GANDIT ASTA??CATE CLASE ARE,DOUA K TRENUL??LA ORA 16 SI CV IN TIMPUL SAPTAMANII SE RETRAG 4CHIAR 5 UNA DUPA ALTA NIMENI NU OPRESTE IN STATIE DACA VREAU SA MERG DE LA FORTUNA PANA LA LEBADA SI UTA-AM ABONAMENT-BATAIE DE JOC,DE CE NU OPRESC IN STATII?DE CE NU IA OAMENI?POATE VRETI SA MAI AVETI CALATORI PLATITORI,CRETINILOR-INCOMPETENTILOR.

 29. Silviu Ratiu says:

  Stimate domnule Flavius,va multumesc ca va aduceti aminte de mine dar vreau sa va spun ca nu am dus lipsa nici de curaj,nici de viziune.Daca trebuie sa recunosc ca mi-a lipsit ceva,apoi acel “ceva” am preferat sa-mi lipseasca.Pretul pe care ar fi trebuit sa-l platesc pentru a ramine in pozitia pe care am ocupat-o ar fi fost mult prea mare.Sunt sigur ca veti intelege la ce ma refer.Cit despre problema actuala,ea nu se rezuma numai la spatiile pietonale.Aradul are nevoie de mult mai mult decit de atit.Cu stima!

 30. Traian says:

  Sunt sigur ca aradenii nu vor da Aradul pe mana lui balcea si a bughighoaiei , astia 2 fiind tucalarii lu falca , vor continua opera lui de ruralizare a Aradului !

 31. Advertorial

  Cele mai bune retete folosind produse din carne de la compania Vascar
  ADVERTORIAL. Compania Vascar este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata carnii din Romania, cu o cifra de afaceri de 20,5 milioane de euro la finalul anului trecut si distributie nationala, atat in hypermarket-uri cat si in magazine specializate.

  Local

  COVID-19 a închis şi clădirea gimnaziului de la "Aron Cotruş"
  Aici a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus un profesor care a intrat în contact direct cu alţi dascăli din şcoală.

  Local

  Cinci cazuri noi de Covid la Arad
  Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că de duminică până luni s-au înregistrat la nivelul județului Arad cinci cazuri noi de infecție cu SARS-CoV2.

  Local

  Incendiu într-un bloc situat pe Calea Aurel Vlaicu
  Pompierii arădeni au fost solicitați, luni după masa, să stingă un incendiu izbucnit la etajul opt al blocului C2, situat  Calea Aurel Vlaicu. În apartamentul cuprins de flăcări, echipajul ISU Arad a găsit un bărbat de aproximativ 35-40 de ani. Victima este conștientă și a fost predată echipajului SMURD.

  Local

  UVVG continuă înscrierile până în 23 septembrie!
  Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad are infrastructura necesară desfăşurării cursurilor online.

  Local

  Transport agabaritic pe autostradă
  Lățimea vehiculului care intră în țară pe la Vama Nădlac este de 5,25 metri și transportă o confecție metalică.

  Local

  52 de sirieni și palestinieni ascunși în două autovehicule, descoperiți la vama Nădlac II
  1

  România

  COVID-19. 808 cazuri din 6.348 de teste
  Doar 808 cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, de duminică până luni. 

  Local

  Prima tranşă de vaccin gripal a ajuns la Arad
  Cantitatea primită, de 4.320 de doze, este puţin peste 10% din cea solicitată de judeţul Arad pentru acest sezon rece. 5

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.