aradon.ro Web analytics

Jos pălăria. Drona lui Charlie Ottley a fost găsită rapid printr-o, desigur, mobilizare exemplară a Poliţiei Române, care a dat de aparatul de filmat al englezului chiar în Moineşti. Aplauzele însă, în pofida efortului însemnat al Poliţiei Române, care s-a prins că e un moment bun pentru spălarea tuturor păcatelor, au mers tot spre jurnalistul britanic Charlie Ottley.
„În oglindă lume bună/ O generaţie, o minciună/ Ne stă bine împreună”. Versurile astea geniale ale celor de la Robin and the Backstabbers îmi bubuie în minte și suflet încă de miercuri după-masă. Așa cum de zile întregi nu pot să ies nicicum din propriu-mi scenariu negru al unei Românii în război și al cetățenilor ei minunați, care se vor călca în picioare la granița de vest, care își vor vinde prietenul, fratele, mama, ca să scape nevătămați, care vor călca pe cadavre ca să fie primii care vor scăpa de dezastru sau primii care vor scoate un ban frumos din suferința altora.

Local

Vine Simphonic Experience
Se fac ultimele pregătiri pentru ceea ce se doreşte a fi o experienţă muzicală memorabilă oferită arădenilor.

Local

118 patrupede au fost microcipate gratuit, în municipiu
Deocamdată acțiunea s-a desfășurat în doar două cartiere din municipiu. Poliția Locală se lovește de reticența proprietarilor.

Mapamond

Atacuri cu bombă în 17 localităţi din Thailanda
Țara în care mii de români îşi fac vacanţa a fost supusă miercuri unor explozii şi incendii la magazine și benzinării.

Local

O prăbușire anunțată
1

Local

Spitalul Județean are fiziokinetoterapeuți pentru pacienții de la ATI
Trei posturi de fiziokinetoterapeuți au fost ocupate prin concurs, urmând ca specialiștii să lucreze cu pacienții internați pe ATI.

Local

Un pasaj de cale ferată din centrul Londrei, în flăcări

Local

3.200 de pacienți, investigați la Cardiologie Intervențională, în trei ani
Consiliul Județean reînnoiește ideea înființării la Arad a unui centru național de cardiologie, chiar dacă specialiștii ne cam lipsesc, deocamdată.

Local

Încă un accident la intersecția dintre Eminescu și Cicio Pop
Un biciclist a fost lovit de maşină în intersecţia în care, în luna februarie, un alt biciclist şi-a pierdut viaţa. E nevoie de modificări rutiere în intersecţia vizată? Ce spune Poliţia? Dar Primăria? 3

UT Arad

Nemulțumiri la porțile stadionului
Suporter Club UTA aduce în discuție problemele de la intrarea la meciurile favoriților. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.