aradon.ro Web analytics

România

Un exemplar de pește piranha a fost pescuit din apele Crișului Repede în Oradea
La temperaturile actuale peştele nu ar putea supravieţui nici în Criş nici în pârâul Peţa.

Mapamond

Breșă de securitate pentru utilizatorii WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse
O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de milioane de persoane dintr-un total de 108 țări.

România

ANM anunță zile cu temperaturi de peste 20 de grade în luna decembrie
În decembrie se pot înregistra temperaturi neobişnuite, de 15 - 20 de grade Celsius, spun meteorologii.

România

Ia românească cu altiță a intrat în patrimoniul UNESCO de ziua românilor
Comitetul Interguvernamental pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial a decis includerea dosarului „Arta cămăşii cu altiţă – element de identitate culturală în România şi Republica Moldova” în Lista Patrimoniului Imaterial al Umanităţii.

Mapamond

Staţiunile de schi europene, sub presiunea schimbărilor climatice şi crizei energiei
Staţiunile de schi din Europa se pregătesc pentru cel mai important sezon de iarnă de la pandemie, dar criza energiei şi schimbările climatice le-ar putea spulbera speranţele. 1

Local

21 de subofițeri ai ISU Arad au depus jurământul de Ziua Națională a României
21 de subofițeri nou încadrați la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș" al județului Arad au depus jurământul militar de Ziua Națională a României. Ceremonialul a avut loc în parcul Mihai Eminescu.

Mapamond

Compania Neuralink a lui Elon Musk încearcă să îi ajute pe cei cu paralizii să se mişte din nou
Dezvăluirea celor mai recente realizări în cadrul iniţiativei Neuralink, creaţia lui Elon Musk, a fost anticipată de ceva timp şi constă în a-i ajuta pe cei care au suferit paralizii să se poată mişca din nou, prin electrozi plasaţi în cortexul cerebral, potrivit www.interestingengineering.com.

Mapamond

Declaraţie în premieră la Berlin. Germania recunoaşte că este responsabilă pentru războiul de agresiune al Rusiei în Ucraina
Ministrul german al justiţiei, Marco Buschmann, a recunoscut că Germania este responsabilă pentru războiul de agresiune al Rusiei în Ucraina, deoarece a sprijinit gazoductul Nord Stream 2. 1

ARADON Sport local

Doar juniorii U17 au câştigat pentru ACB Ineu

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.