aradon.ro Web analytics

Puțină lume știe, însă anumite categorii de pacienți pot beneficia de analize medicale decontate prin CAS, chiar dacă furnizorul de investigații și-a epuizat deja fondurile din partea CAS din acea lună. Pentru a beneficia de analize medicale e necesar ca pe biletul de trimitere să fie menționat termenul „Monitor” (oricare dintre numerotările 1-7) sau „Prev” cifra 5 (persoane asimptomatice cu vârsta de 40 de ani și peste).
Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad efectuează, la cerere, analize specifice pentru detecția serologică a anticorpilor neutralizanți anti-proteină SPIKE în cazul persoanelor care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 ori pentru persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19 și care doresc să își evalueze nivelul de anticorpi post-infecție, respectiv post-vaccinare.

Local

Plafon mărit pentru medicamentele compensate 90%
Din februarie 2024, venitul din pensie și din indemnizația socială pentru pensionari trebuie să fie de maximum 1.830 lei/lună.

Local

Instituţionalizaţii şi costurile lor
Consiliul Judeţean a aprobat costurile persoanelor cu dizabilităţi din centrele DGASPC.

Local

A început procesul posturilor cu dedicaţie
Procesul în care un fost pesedist arădean este trimis în judecată, alături de fostul ministru Chesnoiu, a intrat pe rol.

Local

53% dintre migranți au ales să „forțeze” vama Nădlac II
În cursul anului 2023, peste 7.500 de migranți au încercat să iasă ilegal din România pe la PCTF Nădlac II Autostradă, conform datelor oficiale ale Poliției de Frontieră.

Local

Suspiciune de substanțe psihoactive la unul dintre șoferii implicați în accidentul de la Fortuna
Deși niciunul dintre șoferi nu consumase alcool, testarea cu drug testul a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive în cazul tânărului de 23 de ani, aflat la volanul mașinii ajunse pe liniile de tramvai.

România

Rezultatele extragerilor Loto
Rezultatele extragerilor loto din data de 29-02-2024 sunt următoarele:

Local

FOTO/VIDEO | UPDATE. Accident cu două victime la Fortuna
Una dintre mașinile implicate a ajuns pe liniile de tramvai, blocând circulația acestora. 4

Local

Aradul, "inundat" de miasme dezgustătoare 
Primăria explică: "Acest miros se datorează acțiunilor de fertilizare cu îngrășăminte organice, realizate de către fermieri pe terenurile arabile din vecinătatea municipiului". 19

Local

Bibarț: Începem cel mai mare proiect din România în acest domeniu, un proiect de 100 de milioane de euro
Călin Bibarț, primarul Aradului, despre semnarea de azi a contractului care demarează cea mai mare investiție locală din ultimii 34 de ani. 10

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.