aradon.ro Web analytics

Au trecut 12 ore de la tragedia de pe Mureș, din zona Periam Port, acolo unde o barcă cu 12 persoane, mare parte dintre ei din Semlac – conform datelor de la fața locului, s-a răsturnat. Opt dintre cei 12 au fost găsiți, scoși fie pe malul din județul Arad, fie pe malul din Timiș, însă patru persoane sunt încă dispărute. Potrivit martorilor ar fi vorba de un tată cu un copil și o mamă cu copilul acesteia.

Local

Amenzi și lemn confiscat, în județ
Inspectoratul de Poliție Județean Arad transmite că, între 20 și 23 februarie, instituția a desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a activităților ilegale din domeniul silvic.

Local

Activități educative în două școli și pe străzile din Sântana
Polițiștii arădeni, alături de reprezentanți ai DGASPC și ai Agenției Antidrog, au desfășurat o serie de acțiuni educative în județ.

Local

Foloseşti maşina de spălat la bloc? Rişti amendă!
2

România

Analiză: mașinile second-hand se vor scumpi și în 2024, cele mai căutate rămân SUV-urile
Preţurile de vânzare ale maşinilor second-hand vor continua să crească, anul acesta, în România, însă nu la acelaşi nivel cu cel înregistrat în 2023, când, în medie, maşinile second-hand s-au scumpit cu 18%, potrivit unei analize Instant.ro, platformă bazată pe AI care intermediază vânzări de maşini second-hand.

România

Copii cu copii. Aproape jumătate din bebelușii europeni născuți de mame care nu împliniseră 14 ani sunt din România
Peste 700 de fete cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani au devenit mame mult prea devreme, în 2021. 3

Mapamond

Val de critici după declaraţii ale lui Trump la adresa alegătorilor de culoare, considerate rasiste
Donald Trump a declanşat un val de critici sâmbătă, după ce a făcut mai multe declaraţii în legătură cu alegătorii de culoare, sugerând că inculpările care îl vizează l-au făcut un candidat plăcut în ochii afro-americanilor, relatează AFP. 2

Mapamond

Noi lovituri americano-britanice împotriva rebelilor houthi în Yemen
Statele Unite şi Marea Britanie au efectuat sâmbătă lovituri vizând 18 ţinte ale houthi în opt locaţii distincte din Yemen, ca răspuns la atacurile desfăşurate de rebelii susţinuţi de Iran împotriva navelor din Marea Roşie, a anunţat Pentagonul, scrie AFP. 1

Mapamond

Tentativă de pătrundere în palatul prezidenţial Alvorada, în Brazilia
Poliţia federală braziliană a anunţat sâmbătă deschiderea unei anchete după o tentativă de pătrundere în zorii zilei în Palacio da Alvorada, reşedinţa oficială a preşedintelui brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva la Brasilia, notează AFP.

România

Operatorii privaţi de transport feroviar consideră nejustificată înfiinţarea companiei Carpatica Feroviar SA
Organizaţia Patronală a Societăţilor Feroviare Private din România (OPSFPR) consideră nejustificată înfiinţarea companiei Carpatica Feroviar SA, solicitând restabilirea unui mediu concurenţial optim şi echitabil, prin aplicarea Deciziei CE privind rambursarea de către societatea CFR Marfă a ajutorului de stat ilegal primit în perioada 2010-2018.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.