aradon.ro Web analytics

Local

Gheorghe Falcă speră la un nou mandat de europarlamentar: Este important să ai o anumită continuitate
Europarlamentarul Gheorghe Falcă speră să se regăsească pe lista pentru alegerile pentru Legislativul european din partea PNL pentru că este important ca mandatele să aibă "o anumită continuitate".

România

Alegeri comasate pentru locale și europarlamentare! Liste comune la europarlamentare - prezidențialele în septembrie
Rezultatul negocierilor de astăzi a fost făcut în această seară într-o conferință de presă comună PNL-PSD, la Palatul Parlamentului.

Local

28 de elevi de la Arte, două săptămâni în Granada
În cadrul unui proiect Erasmus, pe următoarele specializări: muzică, arte plastice-design vestimentar și arhitectură.

România

Scurgeri de material radioactiv în curtea unui laborator din Timișoara
Echipajul CBRN din cadrul Detașamentului 1 Timișoara efectuează o misiune de cercetare, pentru o zonă de teren care prezintă radioactivitate crescută.

ARADON Sport local

Crosul Cetăţilor la borna 5
ARAD. Pentru că pasiunea şi dragostea faţă de sport şi mişcare învinge orice obstacol, Sorin Mîneran şi partenerii lui din Asociaţia Proactivi pentru viitor pregătesc o nouă ediţie a Crosului Cetăţilor.

Local

Plăţi de 1,5 milioane de lei pentru Venitul Minim de Incluziune, în Arad
Potrivit Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială, judeţul nostru are 2.352 de beneficiari.

Local

Ziua Porților Deschise în Cetatea Aradului
ARAD. Vinerea viitoare, pe 1 martie, Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” își deschide larg porțile pentru comunitatea locală, organizând Ziua Porților Deschise.

Local

Justiția, văzută prin ochii elevilor, la Tribunalul Arad
Tribunalul Arad a găzduit miercuri, 21 februarie, acțiunea „Justiția prin ochii unui elev”, parte dintr-o serie de activităţi de prevenţie derulate de Serviciul de probațiune Arad, în perioada 2023-2024, în colaborare cu alte instituţii din comunitate.

Local

Aradul va găzdui Competiția Regională de Robotică “First Tech Challenge”
În perioada 23-25 februarie 2024, comunitatea pasionată de știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) va aduna în orașul de pe Mureș 40 de echipe de elevi și mentori.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.