aradon.ro Web analytics

ARADON Sport local

Locul 3 la Cupa Prieteniei
BEKESCSABA. Echipa de fotbal a Comisiei Județene a Arbitrilor Arad, a participat la tradiţionalul turneu bi-anual Cupa Prieteniei, desfășurat la Bekescsaba (Ungaria), alături de echipele similare și amice ale județelor Bekes, Bihor și Timiș.

Local

Se dau bilete de tratament pentru Seria 6
Casa Judeţeană de Pensii Arad a alocat deja 78 de bilete şi mai are disponibile încă 213.

Local

S-au sfinţit clopotele în Parohia Vasile Goldiş
Acestea au fost turnate în Innsbruck – Austria, graţie donaţiei consistente a familiei ing. Mancea Ioan Pavel.

ARADON Sport local

Şase medalii, dar nici una de aur!
Aşteptări nefructificate la Campionatul Naţional de judo Under 13 şi Under 15.

Local

Caz de scabie confirmat la un liceu din municipiu
Potrivit informațiilor noastre, cazurile ar fi mai multe, însă acestea nu au fost aduse la cunoștința Direcției de Sănătate Publică Arad. 3

ARADON opinii

STIL DE VIAȚĂ. Adela Alexa, nutriţionist, dietetician: Armurariul – plantă benefică ficatului

Local

PNL a anunţat lista consilierilor judeţeni
Liderii PNL Arad au organizat o conferinţă de presă în care au anunţat candidaţii pentru posturile de consilieri judeţeni.

Local

Cercetaţi pentru trafic de migranți
În urma unei acțiuni defășurate de Poliția de Frontieră, au fost oprite în trafic, pe o șosea din județul Arad, două mijloace de transport în care se aflau 19 migranți. 1

ARADON opinii

SFATURILE LUI RELI: Uităm să înţelegem puterea unui zâmbet
Fiecare cuvânt sau gest al nostru trebuie să exprime fericire, entuziasm, recunoştinţă, precum frumuseţea florilor şi cântecul păsărilor ce-şi arată bucuria de a exista şi permanenta armonie cu mama natură. Atitudinea noastră ar trebui să fie plină de candoare, ca aceea a unui copil ce primeşte daruri. Brâncuşi spunea că atunci când încetăm să avem această stare de copil, am murit demult!

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.