aradon.ro Web analytics

Mobilizare de forțe, duminică seară, în zona Bucovina din Timișoara. Pompierii, polițiștii și medicii de la ambulanță au fost trimiși la un punct termic din care se auzeau plânsete și strigăte de ajutor, conform oamenilor care au alertat serviciul 112. Ajunși la fața locului, salvatorii au dat peste doi amanți care făceau dragoste.
În anul 2020 s-au înregistrat 81343 căsătorii, cel mai mic număr de căsătorii înregistrat din 1946 până în prezent. Vârsta ideală pentru căsătorie, în percepţia românilor, se plasează cu precădere în intervalul 26-28 ani. Aproape 1 din 5 persoane necăsătorite nu intenţionează să se căsătorească sau să aibă o relatie pentru toată viaţa. Procentele sunt de 12% pentru bărbaţi şi 25% pentru femei – mai ales în cazul celor singure si divorţate.
China va permite fiecărui cuplu să aibă până la trei copii, relatează agenţia statală de presă Xinhua, citând o întâlnire a Biroului Politic prezidată de preşedintele Xi Jinping, relatează Bloomberg News. Măsura reprezintă o schimbare majoră în politica demografică a Chinei fiind o încercare de a combate îmbătrânirea populaţie şi scădere natalităţii care ameninţă perspectivele economice pe termen lung ale ţării.

România

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 7,32 milioane de euro, câştigat cu un bilet de 24,5 lei
Marele premiu în valoare de peste 7,32 milioane de euro la Loto 6 din 49 a fost câştigat duminică, în Piteşti, cu un bilet de 24,5 lei, informează Loteria Română.

Local

Românii vor putea cere despăgubiri dacă s-au îmbolnăvit de cancer din cauza poluării
Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene au ajuns săptămâna aceasta la un acord asupra directivei privind calitatea aerului.

Local

Rezultatele extragerilor Loto
Rezultatele extragerilor loto din data de 25-02-2024 sunt următoarele:

România

Câți români lucrează la stat
Potrivit unor date publicate de Ministerul Finanțelor, aproape 1,3 milioane de posturi erau ocupate în instituțiile și autoritățile publice din România în decembrie 2023.

România

A fost cutremur în zona satului Bălnaca, în Bihor
Cutremurul de intensitate mică a avut loc duminică dimineață.

România

Istoric din Deva, reclamat de un vecin că are prea multe cărţi acasă
Istoricul şi publicistul Daniel Iancu, din Deva, a fost reclamat de un vecin la asociaţia de locatari că ar avea prea multe cărţi, unele dintre acestea fiind depozitate pe casa scării şi pe terasa comună a blocului în care locuieşte, bărbatul apreciind însă că volumele, de ordinul miilor, nu au cum să deranjeze pe cineva. 1

Mapamond

Fermierii polonezi blochează un important punct de frontieră cu Germania
Fermierii polonezi au început duminică să blocheze un important post de frontieră cu Germania, la Slubice, pentru a protesta faţă de reglementările Uniunii Europene şi importurile de produse din afara UE considerate neconforme normelor europene, relatează AFP.

Local

Agenții și sistemele de pază, la control!
Poliția arădeană a efectuat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o serie de controale pe linia sistemelor de securitate.

Local

Amenzi și lemn confiscat, în județ
Inspectoratul de Poliție Județean Arad transmite că, între 20 și 23 februarie, instituția a desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a activităților ilegale din domeniul silvic. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.