aradon.ro Web analytics

Privind în urmă, realizez că acum câteva săptămâni coronavirus era pentru mine ‘încă o epidemie în Asia, îmi pare rău, dar nu mă priveşte’. Poate că la fel era şi pentru tine. Şi pentru majoritatea oamenilor de pe planetă. Acum România şi trei sferturi din statele Europei şi ale lumii, sunt în stare de urgenţă. Iar noi, oamenii, suntem în stare de şoc şi confuzie. Viaţa ne-a fost dată peste cap şi nu (prea) ştim cum să reacţionăm.

Dacă din punct de vedere organizatoric, noua UTA s-a mai aranjat, situaţia fiind sub control, la capitolul sportiv, scârţîie din toate încheieturile. Şi nu o spunem, la supărare, deoarece ne-a bătut Petrolul, o echipă pe care anul viitor pe vremea aceasta o vom vedea în Liga I, ci bazându-ne pe lipsa unei strategii sănătoase, care să pună de pe acum bazele formării unei echipe competitive pentru viitorul sezon.

În aşteptarea conferinţei de presă promisă de Giovanni Catanzariti şi a clarificărilor - deloc puţine- cu privire la modalitatea (i)legală prin care, de pildă, Ion Olaru a ajuns să posede 51% din acţiunile SA-ului, preluând pachetul FCM UTA din societatea oferită cadou de Nicolae Bara sau a modului în care, suporterii sau cei care (mai) simt ceva pentru „clonata Bătrână Doamnă” pot deveni acţionari, constatăm o situaţie pe cât de delicată, pe-atât de ridicolă.

Advertorial

Alexandru Mészár: Duminică urmează loviturile de departajare! Nu le ratați! (P)

Local

De la 1 octombrie, plată online pentru permise
Până la sfârșitul lunii septembrie, se mai pot face plăți în numerar la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Local

Teatru de vară și centru pentru tineret, cu finanțare europeană
Orașul Pecica va beneficia de un teatru de vară și un centru de tineret, prin accesarea de fonduri europene în cadrul programului #Regio-POR 2014-2020, Axa prioritară 13.

Local

Deșeurile, între promisiuni, proiecte și realități „murdare”
Colectarea selectivă a deșeurilor nemulțumește asociațiile de locatari, potrivit unui comunicat al ULAL Arad, care vorbește mai ales despre modul în care aceasta se desfășoară în zonele de condominii.

Advertorial

Gânduri la final de campanie: PMP este singurul partid care nu a făcut compromisuri (P)

ARADON Sport local

Noi meciuri importante pentru echipele din C8
ARAD. Etapa a III-a din seria a 8-a a Ligii a III-a vine fără niciun meci între team-urile din județul nostru. Fiecare echipă în parte are câte un obiectiv, iar jocurile din această rundă sunt cu atât mai importante cu cât se pot aduna destule puncte.

Local

A fost lansată licitația pentru autobuze electrice
O nouă licitație lansată în plină campanie electorală: Primăria Municipiului Arad achiziționează 10 autobuze electrice. 3

Local

Primele semafoare la trecerea din dreptul LNI
La mai bine de doi ani de zile de la ultimul accident mortal produs pe trecerea de pietoni din apropierea Liceului Naţional de Informatică (LNI), ieri au fost montate primele semafoare la intersecţia dintre Calea Iuliu Maniu şi strada Ioan Alexandru. 1

Local

Se fac înscrieri pentru cursul de surori de Cruce Roşie
ARAD. Filiala judeţeană de Cruce Roşie începe înscrierile pentru „şcolarizare Surori de Cruce Rosie prin curs cu durata de un an”. Cursul se desfăşoara pe 2 module: teorie/ predare (4 luni) şi practică (3 luni). 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.