aradon.ro Web analytics

Mapamond

Volodimir Zelenski: „Rusia plănuieşte ceva în sud"
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat că se dau lupte grele pe front şi a anunţat că „Rusia plănuieşte ceva în sud", potrivit Sky News.

Mapamond

Autoritățile din China ridică restricțiile din districtul unde se află cea mai mare fabrică de iPhone din lume
Autorităţile chineze ridică restricţiile COVID din zona în care se află cea mai mare fabrică de iPhone din lume. O revoltă violentă a izbucnit săptămâna trecută în interioriul unităţii.

Local

Nouă cetățeni turci, îndepărtați sub escortă de polițiștii de imigrări din Arad
La ieșirea din țară, pe numele acestora a fost instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 5 ani.

ARADON Sport local

Doi pentru un premiu de etapă
Cu 15 puncte, Mariana Ionescu (Bucureşti) şi Ionuţ Ionescu (Olt) luptă pentru premiul etapei a 4-a la „Scorul corect îţi aduce premii”.

ARADON Sport local

Alesia Sferlea, repetiţie reuşită pentru „mondiale”
VILLA NOVA. Cea mai în formă jucătoare de tenis de masă a Aradului, Alesia Sferlea a pregătit în Portugalia cea mai importantă competiție a anului, Campionatele Mondiale de juniori din Tunisia (4-11 decembrie).

Local

Continuă bătaia de joc în cartierul Confecții
De ceva vreme, adică aproximativ trei luni, cartierul Confecții arată ca după război. Este spart aproape peste tot, dar locuitorii au înțeles, pentru că totul era cu un scop: schimbarea conductelor de apă. 1

Local

U.V.V.G., la Târgul Educațional din Maroc
ARAD. În perioada 24-29 noiembrie, o delegație a Universității de Vest Vasile Goldiș a participat la târgul educațional din Maroc. Participarea la acest eveniment s-a realizat la inițiativa Consiliului Național al Rectorilor din România, sub pavilionul ”Study in Romania”, prin care se dorește promovarea universităților din țară.

ARADON Sport local

Nicoleta Şuşcă şi Sorin Saladea, oficiali arbitri de Liga 3!
ARAD. Ceea ce era previzibil, odată cu afişarea notelor examenului de admitere susținut în luna octombrie la București, s-a adeverit după sesiunea de contestaţii care n-a (mai) schimbat ierarhia, cum s-a întâmplat anul trecut. 1

Local

Sute de mașini și ore de așteptare, la ieșirea din țară prin vămile arădene
În toate cele patru puncte de frontieră arădene se înregistrează timpi de așteptare între 60 și 120 de minute, pentru ieșirea din țară. 2

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.