aradon.ro Web analytics

O țară cu ochii închiși e o țară ușor de manipulat. Centrul pentru Jurnalism Independent și Ministerul Educației le propune liceelor din Arad și nu numai să le deschidă ochii elevilor, prin intermediul unui program pilot.
Acest articol este cel de al doilea dintr-un demers al Centrului pentru Jurnalism Independent care își propune să deschidă o discuție cu publicul local din România privind dezinformarea. Răspândirea informațiilor false, finanțarea industriei dezinformării și rolul platformelor de socializare în (dez)informarea publicului sunt doar câteva din temele abordate în această serie. Jurnal arădean și www.aradon.ro au considerat că aceste subiecte sunt extrem de importante pentru un public informat și, ca atare, au decis să publice demersul celor de la CJI.
Acest articol este cel de al doilea dintr-un demers al Centrului pentru Jurnalism Independent care își propune să deschidă o discuție cu publicul local din România privind dezinformarea. Răspândirea informațiilor false, finanțarea industriei dezinformării și rolul platformelor de socializare în (dez)informarea publicului sunt doar câteva din temele abordate în această serie. Jurnal arădean și www.aradon.ro au considerat că aceste subiecte sunt extrem de importante pentru un public informat și, ca atare, au decis să publice demersul celor de la CJI.
Acest articol face parte dintr-un demers al Centrului pentru Jurnalism Independent care își propune să deschidă o discuție cu publicul local din România privind dezinformarea. Răspândirea informațiilor false, finanțarea industriei dezinformării și rolul platformelor de socializare în (dez)informarea publicului sunt doar câteva din temele abordate în această serie. Jurnal arădean și www.aradon.ro au considerat că aceste subiecte sunt extrem de importante pentru un public informat și, ca atare, au decis să publice demersul celor de la CJI.

Local

Val de internări la Arad - doar trei paturi libere la secțiile ATI Covid și suport Covid
Spitalul Județean s-a văzut nevoit să deschidă o secție cu 25 de paturi, secție care a stat închisă în ultima perioadă, urmare a numărului mic de infectări cu COVID. 1

Local

Interes scăzut pentru vaccinul AstraZeneca – mii de locuri disponibile în platformă
Doar 4 persoane s-au vaccinat la centrul de vaccinare din Nădlac, în ultimele 24 de ore.

ARADON Sport local

Ultimatum și salarii blocate la echipa de baschet
Oficialii de la FCC Baschet UAV Arad au luat această decizie după eșecul dureros cu „U” Cluj.

Local

5 avansări în grad la pompierii arădeni
Ziua Protecției Civile din România a adus și avansări la gradul următor înainte de expirarea stagiului minim pentru cinci ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Local

Pașca: „Voi lucra pentru un climat favorabil justiției”
Secretarul de stat Mihai Pașca a susținut o conferință de presă alături de primvicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Local

Șefia IPJ Arad, în aer?
Cu toate că pe 28 februarie 2021, detașarea la IPJ Vaslui a lui Ioan Tamaș a expirat, acesta nu a revenit la șefia IPJ Arad.

Local

Ioan Malița, pompierul anului 2020 la ISU Arad
Pompierul de onoare al anului 2020 al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad a fost recompensat, luni, cu ocazia ceremonialului militar organizat de Ziua Protecției Civile în România.

Local

Trei ore fără apă la Zimandcuz şi Utviniş
ARAD. Compania de Apă Arad anunţă că locuitorii din Zimandcuz şi Utviniş vor rămâne marţi, 2 martie, fără apă la robinet pentru trei ore.

Mapamond

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy, condamnat la trei ani de închisoare pentru corupţie şi trafic de influenţă
Fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, a fost găsit vinovat, luni, pentru fapte de corupţie şi trafic de influenţă. Tribunalul din Paris l-a condamnat la un an de închisoare şi la doi ani cu suspendare.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.