aradon.ro Web analytics

Evenimente

Filme de scurtmetraj și conferințe, în selecția Underground 
Festivalul Underground, ce revine anul acesta cu a XIV-a ediție, va cuprinde în selecție și filme de scurtmetraj, din România și Austria. La acestea se vor adăuga și trei conferințe, pe lângă cele peste 30 de spectacole de teatru.

Local

Drum închis, timp de două zile, spre Mişca
Drumul care face legătura între DN 79 şi comuna Mişca va fi închis timp de două zile, pentru lucrări la calea ferată.

Local

FOTO | Laureații Concursului Național de Șah „Cupa Palatului”
În perioada 24-26 mai a avut loc ediția a XI- a a Concursului Național de Șah Cupa Palatului.

Local

Se deschide sezonul la ştrand
Chiar dacă nu a fost pregătit vreun program festiv, deschiderea sezonului estival a fost anunţată pentru joi, 30 mai.

Local

Teodor Cilan: „UAV va sprijini întotdeauna învățământul preuniversitar”
La finele săptămânii trecute la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a avut loc Conferința internațională „Asigurarea egalității de șanse prin management educațional și servicii de asistență psihopedagogică în contextul provocărilor actuale” ediția a VI-a, organizată de CJRAE Arad în parteneriat cu UAV.

Advertorial

Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara
UVT pune la dispoziția elevilor din întreaga țară, în mod gratuit, servicii permanente de consiliere individuală în carieră. Platforma YTM este o platformă de testare psiho-vocațională dezvoltată de Universitatea de Vest din Timișoara, adresată elevilor din întreaga țară, prin care aceștia își pot analiza interesele, abilitățile și aptitudinile, prin completarea unor teste specifice, cu scopul orientării spre un anumit traseu educațional și profesional.

Local

Reținută după ce a spart geamul gării 
Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Arad au probat activitatea infracțională a unei femei de 43 de ani, din județul Maramureș.

Local

Au combătut barierele prin dans
Mobilitatea elevilor și cadrelor didactice de la Școala Specială din Pleszew (Polonia) la Colegiul Național ,,Elena Ghiba Birta".

Advertorial

Primii pași alături de copilul tău: cum să-l înveți pe cel mic să meargă în picioare
Procesul unui nou-născut de a învăța să meargă este unul dintre cele mai interesante etape din dezvoltarea lui. În timp ce fiecare copil se dezvoltă în propriul ritm, părinții pot promova un mediu care încurajează și sprijină călătoria bebelușului pentru a deveni un mers încrezător.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.