aradon.ro Web analytics

SÂNTANA. Orașul Sântana avea cu ce se mândri pe plan literar și științific. De aici se trag poetul Ștefan Augustin Doinaș și laureatul Nobel pentru chimie Ștefan Hell. Acum a venit momentul pentru a se face remarcat și în domeniul sportiv. Ne referim la performanța extraordinară obținută de judoka Amelia Paven, care a câștigat medalia de aur la Campionatul Balcanic de la Kozam (Grecia), categoria U 15 -57 kg.
BANSKA BYSTRICA. Fără discuţie este anul lui Mihai Motorca în sportul arădean. Multiplu campion național la diferite categorii de vârstă, medaliat cu aur la Campionatele Balcanice și cu bronz la Campionatele Europene, sportivul cu dublă legitimare CSŞ Gloria Arad – CS Municipal Arad (antrenori Constantin Miclea şi Zoltan Szabo) a scris o nouă filă de istorie pentru atletismul arădean şi românesc.
David Popovici a câştigat duminică seara o altă medalie de aur la Campionatul European de Înot pentru Juniori de la Otopeni. Înotătorul român s-a clasat primul în proba de 100 m liber, completându-şi colecţia de medalii de aur, după cea de la 50 m şi 200 m liber individual şi ştafetă 4x100 liber.

Mapamond

Au apărut imagini cu submarinul rusesc Belgorod, dat dispărut în Arctic. Acesta se află în Marea Barentz şi există temeri că Rusia ar testa torpila nucleară Poseidon
Au fost dezvăluite noi imagini cu submarinul rusesc Belgorod, dat dispărut în Arctic. Lansat în 2019, Belgorod a fost pus în funcţiune oficial la 8 iulie 2022 Submarinul a plecat din Severodvinsk, în Marea Albă, în urmă cu câteva săptămâni, iar la 22 septembrie se afla în Marea Barents. Era încă acolo pe 27 septembrie. Acest lucru nu exclude Rusia ca fiind în spatele atacurilor asupra conductelor Nord Stream din Marea Baltică, dar elimină Belgorodul ca suspect.

Local

Au căzut și ultimele garaje de la Ineu
Cele 300 de construcții ilegale ridicate în albia Crișului Alb au fost, ani de zile, subiect de dispută locală, pentru că acestea amenințau să blocheze un proiect european de milioane de euro.

ARADON Sport local

Dublă medaliată la Balcaniadă!
PODGORICA. Judoka Daria Tudorache, dublu medaliată națională cu bronz în acest an, la categoriile U18 și U21, a reușit să urce pe podium și la Campionatele Balcanice pentru juniori de la Podgorica (Muntenegru).

Local

Al treilea cabinet pentru bolnavii de diabet – deschis la Spitalul Județean
Potrivit spitalului, în județul Arad sunt înregistrați peste 30.000 de cetățeni cu diabet, fapt pentru care s-a luat decizia înființării unui nou cabinet.

Local

„Viitorul în culori”
UVVG a participat la Conferinţa Internaţională pentru Studii Superioare.

Local

Se taie parcările de pe Goldiș?
Poliția Locală a propus Comisiei de Sistematizare a Circulației reconfigurarea străzii Vasile Goldiș, eliminarea unor locuri de parcare și interzicerea parcării pe o porțiune a acesteia. Locuitorii zonei se arată nemulțumiți de propuneri și de faptul că nu au fost consultați și că nu interesele cetățenilor primează. Primăria spune altceva.

Advertorial

Sfaturi pentru a evita stresul plăților lunare ale unui credit online
Uneori finanțele lunare nu sunt suficiente pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute. Acest lucru poate provoca numeroase stări de agitație și de stres, însă trebuie să tratezi momentele de acest fel cu mult calm, pentru a găsi soluțiile potrivite.

ARADON Sport local

Viitorul Pereg produce surpriza în Cupă!
ARAD. Gruparea de Liga 5, Viitorul Pereg a produs surpriza etapei a 3-a din Cupa României la fotbal, faza judeţeană.

Local

Întreţinerea drumurilor, în grafic
ARAD. Lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene din nordul judeţului sunt în grafic, potrivit lui Răzvan Cadar, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.