aradon.ro Web analytics

Toamnă, frunzele ruginii s-au aşternut covor în parcuri. Razele blânde ale soarelui te invită să ieşi din casă şi să profiţi de aceste clipe magice. Natura intră parcă într-un soi de linişte şi adormire, de refacere după o vară tumultoasă şi capricioasă. Nu ştim cât va dura miracolul vremii bune şi liniştite dar, să profităm din plin de el. Vremea este tocmai bună pentru ca cei vârstnici sau cu afecţiuni ale inimii să recupereze lipsa de mişcare din timpul verii când, uneori, căldura insuportabilă îi obliga să stea în casă. Plimbarea, băile de aer, băile de soare, sunt factori de călire a organismului, indiferent de vârstă.

Evenimente

O vară în makerspace-ul Bibliotecii
Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” îi invită pe cei mici la o vară plină de activități, în makerspace-ul instituției.

Evenimente

Gală de operă dedicată aniversării Corului Academic
Filarmonica Arad va găzdui, pe 27 iunie, o gală de operă dedicată aniversării a 70 de ani de la înființarea corului academic. Totodată, concertul va marca și închiderea stagiunii 2023-2024.

Local

Absolvenţii arădeni sunt aşteptaţi la Şomaj
Tinerii au termen de 60 de zile pentru a se înscrie la agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.

Mapamond

Un incendiu de pădure pe insula Hydra din Grecia, declanşat de un foc de artificii de pe un iaht
Un incendiu de pădure izbucnit pe insula grecească Hydra, lângă Atena, a fost declanşat vineri seara de un foc de artificii de pe un iaht, au anunţat sâmbătă pompierii, relatează AFP.

Evenimente

Concursul național „Teatrix” revine, la Macea
ARAD. Palatul Copiilor Arad organizează, între 29 iunie și 2 iulie, o nouă ediție a Concursului Naționeal de Interpretare Teatrală și Eseuri „Teatrix”.

ARADON opinii

SFATURILE LUI RELI: Natura ne dăruiește belșug de savoare
Vacanța este la picioarele noastre invitându-ne să pășim pe covorul fermecat și să zburăm spre destinații exotice. Oriunde, dar nu la birou, cratiță, cumpărături, școală, grădiniță, meditații. Uneori nu reușim să ne recuperăm forțele nici măcar în concediu. Faptul că nu mai mergem la programul obișnuit de fiecare zi, nu este egal cu odihna.

Local

S-au ales finalistele Miss Arad 2024
Preselecția pentru Concursul Județean de Frumusețe Miss Arad 2024 a adunat la start 24 de tinere arădence. 11 dintre ele se vor întrece în finala pentru titlul de Miss Arad.

Local

20 de mii de lei amendă la un restaurant din Arad
Un restaurant din Arad a fost sancționat de către ITM cu o amendă de 20 de mii de lei pentru un caz de muncă „la negru”.

Local

Combateţi canicula pe Ştrandul Neptun!
Baza de agrement de pe malul Mureşului vă aşteaptă cu bazine pline de apă numai bună de scăldat.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.