aradon.ro Web analytics

Aplicația Poliției de Frontieră, Trafic Online, indică un timp de așteptare de 60 de minute la frontiera Nădlac II Autostradă, pe sensul de intrare în țară. Aplicația specifică următoarele: „Număr mare de autoturisme prezente la verificările de frontieră pe sensul de intrare în țară. Pauză de masă a polițiștilor maghiari”.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 51 de cetăţeni din Maroc, Turcia și Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu produse din PVC și bare de metal pentru societăți comerciale din Cehia și Polonia.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, ascunşi într-o autoutilitară înmatriculată în România, încărcată cu role textile, cinci cetăţeni - cu vârsta cuprinsă între 18 și 33 de ani - din Siria și Palestina care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. La volanul autoutilitarei se afla un cetățean român în vârstă de 37 de ani.

Local

Pieton lovit de mașină la Semlac
Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost lovit de mașină în centrul comunei Semlac.

Local

UPDATE. Accident pe DN79A, la ieșirea din Sintea Mare spre Chișineu-Criș. Două victime, printre care și o minoră însărcinată.
O persoană ar fi rămas încarcerată in urma accidentului, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad

Local

Cultura și învățământul, în bugetul municipiului pe 2023
Câți bani vor primi instituțiile de cultură și școlile, în 2023, din bugetul general al municipiului? Centrul Municipal de Cultură, mai mult decât toate școlile laolaltă.

Mapamond

Proteste în mai multe oraşe din SUA după ce polițiștii l-au ucis pe Tyre Nichols
Autorităţile din Memphis au difuzat înregistrarea video cu arestarea lui Tyre Nichols, care a murit din cauza bătăii. Materialul a fost publicat la o zi după ce ofiţerii au fost acuzaţi de crimă şi au fost declanşate proteste în mai multe oraşe din SUA.

Local

Unirii: o stradă în reabilitare
Iarna blândă până acum le-a permis muncitorilor să lucreze la reabilitarea fațadelor mai mult decât puteau spera. Pe strada Unirii, pe o parte a străzii, au rămas doar două clădiri la care nu se lucrează.

România

CNAIR a relansat o licitație pentru proiectarea a două tronsoane din Autostrada Transilvania, din cauza prețurilor crescute
CNAIR a anulat și reluat în aceeași zi licitația pentru proiectarea și execuția tronsoanelor de autostradă dintre Poarta Sălajului și Nușfalău ale autostrăzii Transilvania. Decizia a fost luată din cauza creşterii preţurilor pe piata de profil și revizuirea documentației, anunță un comunicat de presă al instituției.

România

Anul școlar rămâne cu module. Structura anului 2023-2024, în consultare publică
Ministerul Educației a publicat în consultare publică proiectul de ordin de ministru privind structura anului școlar 2023-2024.

România

Drumuri naţionale închise din cauza ninsorii viscolite. Vântul puternic închide şi porturile
A fost închisă circulaţia rutieră, sâmbătă dimineaţa, pe mai multe drumuri naţionale din Buzău şi Vrancea, din cauza ninsorii viscolite. De asemenea, pe mai multe sectoare de drum, sunt restricţii de tonaj. Porturile sunt închise din cauza vremii, iar pe autostrăzile A1, A2 şi A3 ninge.

România

Nicolae Ciucă a câştigat procesul în care a cerut suspendarea analizei tezei sale de doctorat
Premierul Nicolae Ciucă a câştigat procesul prin care a cerut suspendarea analizei tezei de doctorat, presupus a fi plagiată, după ce UEFISCDI a depus recursul tardiv. Decizia ÎCCJ este definitivă. UEFISCDI transmite că a depus recursul cu respectarea termenului legal. 6

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.