aradon.ro Web analytics

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei au orașului Chișineu-Criș, cu sprijinul luptătorilor SAS, au intrerupt duminică seara o petrecere privată organizată într-un local de pe raza localității Șimand.

Local

15 milioane pentru proiectul de revitalizare a zonei Mărului
Locul de agrement va fi realizat de către Thaibau Construct, la o valoare care depășește 15 milioane de lei.

Local

Poliția caută șefi pentru județ
Șapte poziții pentru șef de poliție, respectiv șef de post sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Local

Coșmarul de pe șine: trenul de la Mangalia a ajuns cu 11 ore întârziere la Arad!
27 de ore pentru cei 850 de kilometri care desparte Mangalia de Arad. Trenul care ar trebui să-i ducă pe arădeni la mare este un coșmar pe șine.

Advertorial

Un nou cartier în Arad? O nouă zonă de case?
Contextul pandemiei ne-a făcut să vedem diferit lucrurile, să apreciem cu totul altfel conceptul locuirii și recunoaștem că o parte din noi tânjește, în secret, după comuniunea cu natura!

Local

Platforme de cântărire pe drumurile judeţene
Patru platforme pentru verificarea tonajelor vehiculelor ar urma să apară pe drumurile judeţene circulate de camioanele supraîncărcate.

Local

O nouă hală a CCIA, lângă Expo
Proiectul e la început de drum: Primăria a fost informată în legătură cu intenţia elaborării PUZ-ului.

Local

Nicio şansă pentru „Ghiba Birta”
Constructorul care se ocupă de reabilitarea clădirii liceului nu dă semne că va respecta termenul din contract. 1

Local

Doar 3.9% dintre blocurile din Arad sunt reabilitate termic
Primăria Municipiului Arad a lansat procedura de achiziție a serviciilor de elaborare a studiilor DALI pentru reabilitarea termică a 26 de blocuri. 1

Local

Biserică pentru penticostalii din cartierul Gai
Deocamdată, municipalitatea a reglementat situaţia terenului de pe strada Faurilor, pe care urmează să se costruiască lăcaşul de cult. 2

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.