aradon.ro Web analytics

UT Arad

UTA 2009, argint la Junior’s Cup

România

Premieră. Șase elevi au creat ROM-2, al doilea satelit românesc
Șase adolescenţi din Bucureşti, cinci băieţi şi o fată (cu vârste între 15 şi 18 ani), au muncit intens pentru a crea un mini-satelit. Lansarea satelitului este programată pentru anul viitor, cu o rachetă Falcon 9.

UT Arad

Cascini, în echipa etapei din Superliga
Mijlocașul UTA-ei a „arat” terenul, iar spre finalul meciului cu „U” Cluj a adus victoria.

Advertorial

Criza energetică globală - cum vor arăta viitoarele facturi?
Explozia prețurilor la energie electrică, gaze și carburanți nu este o noutate, fiind un subiect abordat zilnic, în cadrul căruia noi previziuni continuă să apară. Este un fapt bine cunoscut că nu doar țara noastră înfruntă aceste vremuri grele, dar cu toate acestea, comparativ cu vestul Europei, situația este una mult mai sumbră, unul dintre motivele principale fiind lipsa de măsuri eficiente din partea guvernului și mai ales eficacitatea deciziilor puse deja în aplicare. 

Oameni

Dagmar Anoca Mária, scriitoare nădlăcană, a murit
Dagmar Anoca Mária, poet, prozator, critic literar, traducător și profesor universitar, a murit pe 15 august, la vârsta de 71 de ani.

Mapamond

Prima țară care aprobă un vaccin anti-Covid pentru varianta originală și Omicron
Marea Britanie devine prima ţară care aprobă un vaccin anti-COVID care vizează atât varianta originală, cât şi varianta Omicron a virusului.

Mapamond

Germania se opune interzicerii cetăţenilor ruşi în UE
Cancelarul Scholz motivează această poziție, considerând că „există mulţi oameni care fug din Rusia pentru că nu sunt de acord cu regimul”.

Local

Vlaicu şi Micălaca, mereu pe roşu la MyArad
Arădenii au indicat faptul că aplicaţia de sesizări online ar trebui să fie îmbunătăţită, iar problemele nerezolvate să rămână pe hartă, nu să fie şterse după o perioadă de timp. 1

Ştiri sportive

David Popovici, campion european și la 200 de metri liber!
Înotătorul român a doborât și recordul mondial de juniori! 3

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.