aradon.ro Web analytics

Local

De Ziua Educației, deschide-o carte!
ARAD. Ziua Internațională a Educației a fost marcată într-un mod creativ de către preșcolarii de la Grădinița „Little Star” Arad și „Little Star” Westfield. Însoțiți de educatoare, micuții au vizitat Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol” Arad, pășind în lumea fascinantă a cărților. Curioși și inventivi, copilașii s-au bucurat de câteva povești citite cu foarte mult drag de Mihaela Blaga.

Advertorial

Răspunsul, necesar, al Uniunii Europene la criza energetică declanșată de ruși. Soluțiile clare promovate de grupul EPP vor fi benefice pentru români!
Criza energetică în care agresiunea și sălbăticia regimului Putin au aruncat Europa nu a rămas, în mod evident, fără răspuns la nivelul instituțiilor UE și al Statelor Membre, care au acționat împreună. Iar răspunsul, consider eu, nu putea veni decât pe două paliere de timp.

ARADON Sport local

Atletico Arad caută tinere talente
ARAD. CS Atletico Arad organizează selecție pentru cele mai mici grupe de copii, începând chiar de vineri, 7 octombrie. 1

Local

Anchetă internă la IPJ Arad! Ofițerul de caz care a preluat dosarul bătăii, cercetat. Șeful Biroului Ordine Publică, schimbat din funcție
Conducerea IPJ Arad a dispus, în urma mediatizării cazului în care o fată de 17 ani își bate colega de școală, în vârstă de 15 ani, cercetarea disciplinară a polițistului care s-a ocupat de caz, precum și înlocuirea din funcție a șefului acestuia – în speță Șeful Biroului de Ordine Publică. Acesta era împuternicit în funcția de șef Birou Ordine Publică, conducerea IPJ Arad dispunând încetarea împuternicirii.

Local

GALERIE FOTO | Servicii publice în condiții dezolante, la fostul mall Galeria
Parcare neiluminată, lifturi care nu mai funcționează, deșeuri aruncate la întâmplare, sunt doar câteva dintre aspectele sesizate de un arădean. Răspunsul este la proprietarul clădirii. 1

Local

UVVG, la Congresul Internațional de Istorie a Presei
NOVI SAD. Ediţia cu numărul 15 a Congresului Internațional de Istorie a Presei a fost organizată la Novi Sad (Serbia), oraş Capitală Europeană a Culturii în anul 2022. Gazda evenimentului a fost Facultatea de Filosofie a Universității din Novi Sad, unde și-au dat întâlnire ziariști, cercetători și universitari din România (Arad, București, Constanța, Alba Iulia și Timișoara) și Serbia.

Evenimente

Seara Ligii Scriitorilor la Palat!
ARAD. A devenit o obişnuinţă ca, periodic, reprezentanţii Ligii Scriitorilor din Arad să-şi dea întâlnire pentru a se bucura de o seară de proză sau poezie.

ARADON Sport local

A fost „Arad Trophy” la gimnastică ritmică
ARAD. Tradiționala competiție internațională de gimnastică ritmică „Arad Trophy”, desfășurată în Sala Sporturilor – printre găleţi şi cârpe, pentru a strânge apa ce se prelingea de pe acoperiş în sală - , s-a bucurat și în acest an de o participare numeroasă, cu sportive venite de la cluburi din România, dar și din alte patru țări: Ucraina, Moldova, Bosnia și Croația.

ARADON Sport local

Crosul Cetăţii ajunge la Ineu
INEU. În organizarea Asociaţiei Sportive Proactivi pentru Viitor Arad, în parteneriat cu Primăria Ineu (primar Călin Abrudan) şi Centrul Cultural Judeţean Arad, sâmbătă, 8 octombrie, ora 10,30, are loc etapa a doua a Crosului Cetăţii.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.