aradon.ro Web analytics

România

FMI estimează un deficit bugetar de 6% în acest an şi arată că este nevoie de reforme adiţionale
Fondul Monetar Internaţional estimează o creştere economică de 2,3% pentru România în acest an şi un deficit bugetar de 6% din PIB şi recomandă autorităţilor de la Bucureşti reforme adiţionale care să reprezinte 2% din PIB.

UT Arad

Gazonul de la UTA a „dispărut”
Primăria Arad anunță că s-au colectat 24 maşini de pământ cu gazon, care a fost dat deja.

Mapamond

„Lumea se prăbuşeşte”, avertizează Papa Francisc, atrăgând atenţia că schimbările climatice şi impactul antropic nu pot fi negate
Reacţiile la încălzirea globală sunt „insuficiente în timp ce lumea în care trăim (...) se prăbuşeşte”, a deplâns Papa Francisc într-un nou text publicat miercuri, cu câteva săptămâni înainte de COP28, negocierile privind schimbările climatice care se vor desfăşura sub egida ONU la Dubai, transmite AFP.

Local

PNL Arad s-a „îmbogăţit” cu ALDE
Liberalii „înghit” ALDE, un partid fără relevanţă şi fără un bazin electoral.

Local

Garda de Mediu a închis trei stații GPL din județ
Au mai fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, din care 58 de avertismente și 19 amenzi, în valoare totală de 65.711 lei

Local

Arad: Transportatorii de mărfuri spun că decizia unor state de a reintroduce controale la graniţe îi afectează
Una dintre cele mai mari organizaţii ale transportatorilor de mărfuri din România, cu sediul în Arad, atrage atenţia că decizia unor state UE de a reintroduce controale la frontiere va afecta afacerile din domeniu, arătând că deja controalele de la frontiera de vest a României, unde şoferii aşteaptă uneori şi 15 ore pentru a intra în Spaţiul Schengen, le cauzează pierderi financiare.

Local

AJOFM Arad la Târgul de Orientare în Carieră de la Bekescaba

Evenimente

Prima ediție a Zilelor Complexului Muzeal
Muzeul arădean va fi în sărbătoare în perioada 12-14 octombrie, cu ocazia primei ediții a Zilelor Complexului Muzeal.

Advertorial

Via Carmina - un cartier în care promisiunile devin realitate, în fiecare zi
Via Carmina este exemplul viu că "ceea ce spunem, facem". "What we say is what we do" nu este doar un slogan pentru noi, ci o filosofie pe care am adoptat-o cu mândrie și consecvență. Străzile refăcute, iluminatul public, construcția sensului giratoriu, sunt dovadă a respectării angajamentului față de comunitatea noastră.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.