aradon.ro Web analytics

Compania RETIM în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Județul Arad (ADI SIGD) și toate primăriile din zona 1 asociate au lansat campania de informare-conștientizare “Aradul sortează. TU colectează separat. Chiar contează”.
Județul ARAD s-a angajat de mai bine de 10 ani să implementeze sistemul integrat de management al deșeurilor care are un singur scop simplu: reducerea cantității depozitate în deponeul ecologic (groapa de gunoi) prin sortarea și redirecționarea unei părți cât mai mari a deșeurilor reciclabile și biodegradabile spre reciclare și compostare.
Asociațiile de proprietari au cerut înapoi de la RETIM 3% din banii plătiți, din pricina faptului că nu sunt spălate pubelele! ADI Deșeuri îi cheamă pe toți factorii implicați la mediere.

Local

25 de studenţi medicinişti, voluntari la UPU Arad
Cei mai mulţi dintre ei sunt de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. 1

Local

Tânăr transfug afgan, operat de urgenţă la spitalul din Arad
În vârstă de 15 ani, Qasim prezenta o necroză în zona pelviană. A fost operat cu succes, urmând a fi externat la sfârşitul săptămânii.

Local

La Hălmagiu se vaccinează cu armata
Cadre medicale de la spitalul militar din Timișoara vor vaccina, fără programare, populația din zonă. 1

România

Şoc anafilactic după vaccinarea cu Pfizer. Tânărul de 23 de ani a rămas sub supraveghere medicală
Un tânăr de 23 de ani din Braşov a suferit un şoc anafilactic după vaccinarea cu Pfizer-Biontech, aceasta fiind una dintre reacţiile severe post-vaccinare. Tânărul a fost sub supraveghere medicală. 1

Local

Crima de Anul Nou, de pe strada Ursului, pedepsită
Tribunalul Arad a decis pedeapsa în cazul copilului de 16 ani care a omorât un adolescent de aceeași vârstă în noaptea de Anul Nou, pe strada Ursului.

ARADON Sport local

Singura femeie preşedinte al unui club de fotbal în Arad!
La 23 de ani, Bianca Maria Butur are planuri mari cu Frontiera Pilu. 1

Local

Bîlcea: „lege pentru sistemul electronic de monitorizare”
ARAD. Deputatul PNL de Arad Sergiu Bîlcea anunţă că a votat legea prin care victimele violenței domestice vor fi protejate prin dispozitive electronice de monitorizare.

Local

Sebiș, Livada și Conop ies de sub restricțiile de weekend
Cele trei unități administrativ-teritoriale rămân în scenariul roșu până la scăderea incidenței sub 3 la mie.

Advertorial

Cele mai cool accesorii ale primăverii 2021
Tendințele vin și pleacă, însă stilul rămâne ca o confirmare a valorii vestimentare a fiecărei ținute pe care o abordezi.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.