aradon.ro Web analytics

Un concert în memoria DJ-ului şi producătorului muzical suedez Avicii va avea loc pe 5 decembrie, iar încasările rezultate din vânzarea de bilete vor fi donate unor asociaţii de ajutorare a persoanelor cu boli mintale şi de prevenire a sinuciderilor.
BUCUREȘTI. Ambasada Suediei în România precizează, într-o postare pe Facebook, referindu-se la autoturismul cu numărul M..EPSD, că plăcuţele de înmatriculare personalizate, emise de Agenţia suedeză de Transport, sunt valide în toate țările UE, ca urmare a informațiilor că acestea nu ar fi legale.

ARADON Sport local

Cluburile de Liga 3 sunt nemulţumite de ideile FRF
ARAD. Ultima întâlnire, prin videoconferinţă, dintre reprezentanţii cluburilor de fotbal din eşalonul cu numărul trei şi cei ai FRF nu a reuşit să aplaneze nemulţumirea echipelor faţă de dosarul de licenţiere pentru noul sezon. Al cărui termen de predare este 19 iunie.

Local

A încercat să treacă ilegal frontiera, pe la Curtici, pentru a evita autoizolarea
Un adolescent de 18 ani a fost prins la frontiera Curtici, în timp ce încerca să treacă ilegal granița, din Ungaria în România, pentru a evita autoizolarea.

Local

Confidențialitate înlăturată! Cauzele „delicate” aflate pe rolul instanțelor au caracter confidențial, însă acesta poate fi înlăturat
Cauzele cu minori sau cele care vizează viața privată a părților în proces sunt confidențiale. Acestea sunt printre spețele care nu sunt făcute publice pe portalul instanțelor. Părțile însă pot solicita înlăturarea caracterului de confidențialitate, iar dosarele vor fi făcute publice.

Local

Șase trenuri din Arad, repuse în circulație
Șase trenuri din Arad a căror circulație a fost suspendată în martie sau aprilie vor fi repuse în circulație începând cu 9 iunie.

Local

Percheziții la balastiere din județele Arad și Bihor
17 percheziții au fost efectuate, joi dimineața, la balastiere aflate pe raza județelor Arad și Bihor. Faptele vizate de anchetatori sunt evaziune fiscală, executarea de activități miniere fără permis sau autorizație și efectuarea de lucrări pe malul râului Mureș fără autorizare. 9 persoane urmează să fie audiate.

Local

Interviu JA cu Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR de Arad
„Vom reforma administrația locală” 3

Local

Dr. Domșa, propus pentru titlul de Cetățean de Onoare
Implicarea cadrelor medicale și gestionarea crizei sanitare cauzate de noul coronavirus au fost apreciate în cadrul unei conferințe de presă susținută la Instituția Prefectului Județului Arad. Europarlamentarul Gheorghe Falcă a făcut chiar și propunere: dr. Gheroghe Domșa să fie recompensat cu titlul de Cetățean de Onoare. 5

Mapamond

Autopsia lui George Floyd: a murit sau nu asfixiat sub genunchiul polițistului?
Moartea lui George Floyd, un american de culoare din Minneapolis, aflat în custodia poliţiei, a dus la izbucnirea unor proteste de amploare şi extrem de violente în Statele Unite. 4

Local

Elev cu autism, șef de promoție la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”
Vă prezentăm un elev arădean care suferă de autism și care, cu ajutorul familiei, al cadrelor didactice, al colegilor și al terapeuților, a reușit o performanță demnă de notat. Mihnea a terminat clasa a VIII-a ca șef de promoție la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”. 3

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.