aradon.ro Web analytics

P─âgubitele, dou─â tinere, au reclamat c─â ├«n timp ce st─âteau la o teras─â, pe ╚Ötrandul Neptun, ├«ntr-un moment de neaten╚Ťie, un b─ârbat le-a furat telefoanele mobile ╚Öi dispozitivele IQOS. Jandarmii l-au prins ├«n scurt timp pe ho╚Ť. Bunurile sustrase au fost g─âsite asupra f─âpta╚Öului.
O ╚Ťigar─â aprins─â, aruncat─â la ├«nt├ómplare, pare a fi cauza mini incendiului care a distrus, azi noapte, aproximativ cinci metri p─âtra╚Ťi din prelata unei terase amplasat─â pe Calea Romanilor. Din fericire, paguba nu este semnificativ─â. Pompierii au fost solicita╚Ťi la fa╚Ťa locului, ├«ns─â la sosirea lor, focul era deja stins, astfel c─â ace╚Ötia nu au mai intervenit.

Local

Interviu aradon.ro cu Inspector principal de poli╚Ťie Livia Pescar: ÔÇ×Munca de teren ofer─â mai multe satisfac╚ŤiiÔÇŁ
Pe Livia Pescar o ╚Öti╚Ťi din presa local─â. Cu siguran╚Ť─â, i-a╚Ťi v─âzut numele ├«n ziar sau pe site-urile de ╚Ötiri ar─âdene sau la tv. Ea este cea care ofer─â declara╚Ťii presei atunci c├ónd ├«n Arad au loc evenimente care ajung s─â fie anchetate de Poli╚Ťie. Este purt─âtorul de cuv├ónt al Inspectoratului de Poli╚Ťie Jude╚Ťean Arad din anul 2021. Recent, inspectorul principal de poli╚Ťie Livia Pescar s-a ├«ntors dintr-o misiune interna╚Ťional─â ce a avut loc la Sevilla, Spania, organizat─â de Biroul Ata╚Öatului de Afaceri Interne la Madrid.

Local

Curtea, grădinile și parcurile mănăstirii Feredeu, acoperite de o viitură puternică
Curtea, gr─âdinile ╚Öi parcurile cunoscutei m─ân─âstiri Feredeu din jude╚Ťul Arad au fost acoperite de o puternic─â viitur─â, mar╚Ťi spre sear─â, venit─â de pe dealurile din jurul l─âca╚Öului de cult.

Oameni

Amber Heard este acuzat─â c─â a falsificat pozele cu r─ânile provocate de Johnny Depp
Avocatul lui Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard că a falsificat imaginile cu rănile provocate de fostul ei soţ.

România

Medita╚Ťiile cu profesorii de la clas─â vor fi interzise. Sanc╚Ťiuni prin lege pentru cadrele didactice
Ministrul Educa╚Ťiei Sorin C├«mpeanu a anun╚Ťat mar╚Ťi c─â profesorilor le va fi interzis prin lege s─â mai fac─â medita╚Ťii cu elevii din clasele la care predau. Regula ar putea fi aplicat─â din anul ╚Öcolar 2022-2023. Vor exista sanc╚Ťiuni pentru cadrele didactice care nu o respect─â. 2

Local

Vrea s─â afle of-urile locuitorilor din ÔÇ×6 V├ón─âtoriÔÇŁ
Viceprimarul municipiului Arad, Ilie Che┼ča, ┼úine s─â se informeze direct de la cet─â┼úeni ├«n leg─âtur─â cu problemele din cartier.┬á

Local

ÔÇ×Sanitarii pricepu┼úiÔÇŁ de la ÔÇ×MoiseÔÇŁ vor reprezenta Aradul la faza na┼úional─â

Local

Expoziţie documentară: Bicentenarul teologiei arădene

Local

ÔÇ×Prietenii pompierilorÔÇŁ, califica┼úi la faza na┼úional─â

Local

Un b─ârbat din Bara╚Ťca a murit dup─â ce s-a r─âsturnat cu tractorul
Tragedia a avut loc mar╚Ťi, 17 mai, ├«n satul Cuve╚Ödia, comuna ╚śi╚Ötarov─â╚Ť. Victima efectua lucr─âri agricole cu tractorul c├ónd a avut loc incidentul. 1

aradon.ro logoPentru noi, confiden╚Ťialitatea Dvs. este important─â

Noi ╚Öi partenerii no╚Ötri utiliz─âm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, ╚Öi v─â proces─âm datele cu caracter personal, precum adresele IP ╚Öi identificatorii cookie, pentru a personaliza anun╚Ťurile publicitare ╚Öi con╚Ťinutul ├«n func╚Ťie de interesele dvs., pentru a m─âsura eficien╚Ťa anun╚Ťurilor ╚Öi a con╚Ťinutului ╚Öi pentru a ob╚Ťine informa╚Ťii despre publicul care a v─âzut anun╚Ťurile ╚Öi con╚Ťinutul. Face╚Ťi clic mai jos pentru a v─â da consim╚Ť─âm├óntul privind utilizarea acestei tehnologii ╚Öi procesarea datelor dvs. cu caracter personal ├«n aceste scopuri. V─â pute╚Ťi r─âzg├óndi ╚Öi pute╚Ťi schimba op╚Ťiunile ├«n orice moment, revenind la acest site.