aradon.ro Web analytics

Mii de ruşi mobilizaţi pentru serviciul militar în Ucraina au fost trimişi acasă, iar comisarul militar din regiunea rusă Khabarovsk a fost înlăturat, în cel mai recent eşec al înrolării haotice a 300.000 de militari de către preşedintele Vladimir Putin, scrie Reuters.
Preşedintele i-a numit "eroi ai marii Rusii" pe toţi soldaţii şi ofiţerii ruşi care au murit de moarte curajoasă în timpul Operaţiunii Speciale din Ucraina şi a onorat memoria lor cu un moment de reculegere. Putin începe un discurs istoric despre prăbuşirea URSS în 1991. El spune că aceasta a fost o "catastrofă", deoarece liderii sovietici "au distrus marea noastră ţară şi au lăsat poporul să se descurce cu ea". Putin i-a acuzat pe "anglo-saxoni" de sabotarea conductelor Nord Stream. Acuză Occidentul de purtarea unui război hibrid împotriva Rusiei. Putin a calificat drept rasistă rusofobia care se răspândeşte în întreaga lume. Putin a făcut apel la Ucraina să înceteze imediat ostilităţile şi să revină la masa negocierilor. Putin despre dolar: Nu poţi hrăni pe nimeni cu hârtie, ai nevoie de mâncare.

Local

„Perdeau verde” din Gai are nevoie de încă 250 de copaci
Asociația Gai Cartierul Nostru lansează o nouă campanie de strângere de fonduri pentru a reuși finalizarea „perdelei verzi” de pe centura Gai.

România

Falcă, despre aderarea României la Spaţiul Schengen
Europarlamentarul Gheorghe Falcă spune că ţara noastră respectă şi aplică acordul Schengen.

Local

Vinga rămâne 12 ore fără apă

Local

Apare o nouă platformă în vama Nădlac
DRDP încearcă să decongestioneze traficul, creând o nouă platformă de cântărire în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2.

România

INS: Veniturile medii lunare ale unei gospodării în România - 6241 lei
Veniturile medii lunare ale unei gospodării s-au ridicat în T2 2022 la 6.241 lei, respectiv o medie de 2.481 lei pe persoană, în timp ce cheltuielile au avut o pondere de 86%, arată datele INS. 1

Local

Despre efectele negative ale consumului de droguri de Ziua Internațională a Educației
Peste 150 de elevi ai Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” din Arad au sărbătorit Ziua Internațională a Educației, alături de reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Arad și ai Direcției Județene de Tineret Arad.

Local

Încă trei luni cu Stoicănescu și Turnagiu la comanda IPJ Arad
Comisarul șef Dan Stoicănescu și comisarul șef Florin Turnagiu, veniți de la IPJ Timiș la Arad, unde au fost împuterniciți la 1 iulie 2022 pentru o perioadă de trei luni în funcțiile de inspector șef, respectiv adjunct al inspectorului șef, vor mai rămâne la conducerea inspectoratului. 1

Local

Femeie cu act de identitate fals, oprită la graniță
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat o femeie din Pakistan, în vârstă de 28 de ani, care a încercat să ajungă în Spaţiul Schengen folosind o carte de identitate grecească falsă.

Local

ISU Arad: 947 de misiuni în luna septembrie
Echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat în luna septembrie 947 de misiuni. Dintre acestea 845 de cazuri au fost gestionate de SMURD.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.