aradon.ro Web analytics

Bilanțul deceselor ajunge la 68! Două femei și un bărbat, ultimii decedați infectați cu COVID

De Andreea Pintea

Bilanțul deceselor ajunge la 68! Două femei și un bărbat, ultimii decedați infectați cu COVID

Reactualizat la:
Numărul românilor care își pierd viața fiind infectați cu virusul SARS-Cov2 crește de la o raportare la alta. În această dimineață, Grupul de Comunicare Strategică a transmis că încă trei persoane și-au pierdut viața, numărul total ajungând la 68.
Scris de Andreea Pintea - Numărul românilor care își pierd viața fiind infectați cu virusul SARS-Cov2 crește de la o raportare la alta. În această dimineață, Grupul de Comunicare Strategică a transmis că încă trei persoane și-au pierdut viața, numărul total ajungând la 68.

Este vorba despre două femei și un bărbat. Detaliat, decesele au fost înregistrate după cum urmează: *Deces 66femeie, 73 de ani, jud. Suceava. S-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, probe care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Data confirmării: 28.03.2020 Data deces: 29.03.2020. Ancheta epidemiologică este în curs.

Deces 67 bărbat, 69 de ani, jud. Iași. A fost testat cu rezultat pozitiv pe 28.03.2020. S- a internat la Spitalul Clinic Boli Infecțioase Iași în data de 29.03.2020; probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iași. Data deces: 30.03.2020 Antecedente patologice: HTA

*Deces 68 femeie, 81 de ani, jud. Mehedinți. Internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. S -au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 28.03.2020 care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Data confirmarii: 29.03.2020. Data deces: 30.03.2020. Antecedente patologice: HTA, cardiopatie ischiemica cronica, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs.

Din informațiile Grupului de Comunicare Strategică reiese că, în fapt, toți cei decedați au murit la o zi, maxim două, de la confirmarea infectării cu COVID-19.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Vinis says:

  Degaba ne conazicem unul pe altul, jocurile sunt făcute, e la mintea cocosului ca trebuiau închise frontierele si dotat spitalul cu echipamente.Asta se urmărește oameni buni, ne omoara cu zile….SINGURA OPȚIUNE E SA IEȘIM IN STRADĂ CAND SE VA PUTEA SI NU MAI CUMPĂRAȚI PRODUSE DE LA CORPORAȚIILE CARE AU MĂRIT PRETURILE IN PERIOADA ACEASTA!!!

 2. Ples Pavel says:

  O sa fie și mai bine

 3. CatAdevar says:

  BIBLIA-EZECHIEL CAP 22, VERS 23 Cuvântul Domnului a venit la mine şi mi-a zis: 24 „Fiul omului, spune-i ţării astfel: «Tu eşti o ţară necurăţită, neudată de ploaie in ziua indignării!» 25 Prinţii ei uneltesc în mijlocul ei precum leul care răcneşte când îşi sfâşie prada; ei mănâncă suflete şi îşi însuşesc bogăţii şi lucruri scumpe, astfel că numărul văduvelor sporeşte în mijlocul ţării. 26 Preoţii ei încalcă Legea Mea şi întinează lucrurile Mele sfinte; ei nu fac diferenţă între ce este sfânt şi ce este obişnuit şi nu învaţă pe alţii să facă diferenţă între ce este necurat şi ce este curat. De Sabatele Mele nu vor să mai audă şi astfel Eu sunt necinstit în mijlocul lor. 27CONDUCATORII SAI SUNT IN MIJLOCUL EI ASEMENEA LUPILOR CARE ISI SFASIE PRADA; EI VARSA SANGE SI PIERD SUFLETE CA SA OBTINA UN CASTIG NECINSTIT… 28 Profeţii din mijlocul ei au pentru aceştia o tencuială din ipsos– viziuni deşarte şi preziceri mincinoase. Ei zic: «Aşa vorbeşte Stăpânul Domn!» Dar Domnul nu le-a vorbit. 29 Poporul din ţară se dedă la furt, se ocupă cu tâlhăria, asupreşte pe sărac SI PE NEVOIAS IL JECMANESTE STRAINUL, ,IGNORAND DREPTATEA.

  30 Am căutat printre ei un om care să zidească zidul şi să stea în spărtură înaintea Mea pentru ţară, ca să nu o nimicesc, dar nu am găsit nici unul. 31 Prin urmare, Îmi voi revărsa peste ei indignarea, îi voi nimici cu focul înverşunării Mele şi voi face ca umbletele lor să cadă asupra capetelor lor, zice Stăpânul Domn.“

 4. Local

  Confidențialitate înlăturată! Cauzele „delicate” aflate pe rolul instanțelor au caracter confidențial, însă acesta poate fi înlăturat
  Cauzele cu minori sau cele care vizează viața privată a părților în proces sunt confidențiale. Acestea sunt printre spețele care nu sunt făcute publice pe portalul instanțelor. Părțile însă pot solicita înlăturarea caracterului de confidențialitate, iar dosarele vor fi făcute publice.

  Local

  Șase trenuri din Arad, repuse în circulație
  Șase trenuri din Arad a căror circulație a fost suspendată în martie sau aprilie vor fi repuse în circulație începând cu 9 iunie.

  Local

  Percheziții la balastiere din județele Arad și Bihor
  17 percheziții au fost efectuate, joi dimineața, la balastiere aflate pe raza județelor Arad și Bihor. Faptele vizate de anchetatori sunt evaziune fiscală, executarea de activități miniere fără permis sau autorizație și efectuarea de lucrări pe malul râului Mureș fără autorizare. 9 persoane urmează să fie audiate.

  Local

  Interviu JA cu Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR de Arad
  „Vom reforma administrația locală” 3

  Local

  Dr. Domșa, propus pentru titlul de Cetățean de Onoare
  Implicarea cadrelor medicale și gestionarea crizei sanitare cauzate de noul coronavirus au fost apreciate în cadrul unei conferințe de presă susținută la Instituția Prefectului Județului Arad. Europarlamentarul Gheorghe Falcă a făcut chiar și propunere: dr. Gheroghe Domșa să fie recompensat cu titlul de Cetățean de Onoare. 5

  Mapamond

  Autopsia lui George Floyd: a murit sau nu asfixiat sub genunchiul polițistului?
  Moartea lui George Floyd, un american de culoare din Minneapolis, aflat în custodia poliţiei, a dus la izbucnirea unor proteste de amploare şi extrem de violente în Statele Unite. 4

  Local

  Elev cu autism, șef de promoție la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”
  Vă prezentăm un elev arădean care suferă de autism și care, cu ajutorul familiei, al cadrelor didactice, al colegilor și al terapeuților, a reușit o performanță demnă de notat. Mihnea a terminat clasa a VIII-a ca șef de promoție la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”. 3

  Local

  Moartea a ocolit drumurile din Arad
  Numărul persoanelor decedate în accidente rutiere, în Arad, a scăzut cu mai bine de jumătate în acest an, față de anul trecut.

  Local

  Primele „pietonale” după pandemie
  Zona Biserica Roşie – doar în weekend. Zona Art-Cafe din Piaţa Avram Iancu – zilnic; la fel şi strada 1 Decembrie 1918. 2

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.